ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Οι παράνομοι έξω και οι νόμιμοι μέσα

Οι νομιμόφρονες πολίτες που υπερασπίζονται τα παιδιά και την ζωή τους οδηγούνται στο αυτόφωρο με προφορική εντολή εισαγγελέα και οι παράνομοι καταλαμβάνουν θώκους. Αυτοί που υπερασπίζονται τους νόμους του κράτους οδηγούνται στο κρατητήριο κι αυτοί που παρανομούν παραμένουν ανενόχλητοι να συνεχίζουν τα εγκλήματά τους.

Οι κάτοικοι της Ιερισσού που έχουν από την Δευτέρα 4 Ιουλίου κλείσει την χωματερή της Ιερισσού που καίει ασταμάτητα από τις 11 Ιουνίου, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Πολυγύρου, επειδή υπερασπίζονται το Ελληνικό Σύνταγμα, τους νόμους του Ελληνικού κράτους και της Ευρωπαικής Ένωσης.

Από την 1η Ιουλίου όλες οι χωματερές είναι παράνομες και η χώρα πληρώνει πρόστιμο 34.000 € για την κάθε μία. Το δεύτερο έγλκημα είναι οτι απαγορεύεται η ρήψη σκουπιδιών σε χωματερή που καίει.

Τα Ιουλιανά στην Ελλάδα μας συνεχίζονται.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το μέγεθος της κατάντιας στην οποία έχει περιέλθει "λαός τε και κλήρος" φαίνεται απλά και μόνο απ' το γεγονός ότι εμφανίζεται ως τοπικός λαϊκός ήρωας ο Ντάλας. Εννοείται ότι μπροστά στον Πάχτα φαντάζει "λυκόπουλο", αλλά δεν είναι κρίμα μια ολόκληρη περιοχή να φαίνεται ότι εκφράζεται (καπελώνεται) από αριβίστες "λογιστές" και πρώην λαμογοϋπομηχανικούς;