ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ρεζίλι πανευρωπαϊκώς





Ρεζίλι πανευρωπαϊκώς. Το Γαλλικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι France2, στην εκπομπή του: «Ειδικός απεσταλμένος», την Πέμπτη 20-12-2012 είχε μια εκπομπή για την Ελλάδα, με τίτλο: «Ελλάδα: Το μεγάλο ξεπούλημα».

Το κανάλι είναι πανεθνικής εμβέλειας και την συγκεκριμένη εκπομπή, εγκυρότατη, την βλέπουν εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στα 25 περίπου λεπτά της εκπομπής γίνεται εκτενής αναφορά για τα περιουσιακά στοιχεία και την κληρονομιά που έβγαλε η χώρα μας κυριολεκτικά στο σφυρί (νησιά, λιμάνια, παλάτια, ακόμα και μεταλλεία), καθώς και για τις κακοδαιμονίες μας.

Το τελευταίο μέρος της εκπομπής (αυτό που προβάλλουμε) αφορά την πονεμένη ιστορία των μεταλλείων χρυσού στην Χαλκιδική και τον σκοτεινό ρόλο του Πάχτα σ’αυτήν.

Πόσα πήρες; Τον ρωτά η δημοσιογράφος κι αυτός εθίγη, η τιμή του δηλαδή (κυριολεκτικά, όπως επεσήμανε εύστοχα ένα άλλο blog) και σταμάτησε την συνέντευξη.

Απολαύστε την.

6 σχόλια:

Leo Kastanas είπε...

Φίλοι μου αυτό το πράγμα δεν είναι καλό να το προβάλετε. Δεν ξέρω τι είναι ο Πάχτας, αλλά επιχειρήματα του στυλ "δεν έχουμε αποδείξεις αλλά όλοι πιστεύουν ότι ο Πάχτας τα πήρε" δεν στέκουν πουθενά. Και τηλεφωνική συνδιάλεξη που κάποιος λέει ότι ο Πάχτας θέλει να διορίσουμε τους δικούς του πάλι δεν στέκει. Αλλά και ποιος πουλάει την Ελλάδα; Είδατε να πουλιέται κανένα νησί; Οι απελευθέρωση των αγορών είναι ξεπούλημα. Οι ιδιωτικοποιήσεις είναι ξεπούλημα. Ενώ η καταστροφή του δημόσιου πλούτου από τις συντεχνίες και τους κρατικοδίατους επιχειρηματίες είναι καλό και πρέπει να συνεχιστεί; Προσωπικά είμαι με το δάσος αλλά αυτά δεν είναι επιχειρήματα. Μάλλον κάνετε κακό στην υπόθεση με τέτοια εργαλεία

ΙΕΡΙΣΣΟΣ είπε...

Γεια σου Λεωνίδα.
Επειδή το ρεπορτάζ που είδες είναι μόνο το κομμάτι που αφορά την υπόθεση των μεταλλείων χρυσού, σου στέλνω την διεύθυνση για να το δεις ολόκληρο: http://www.youtube.com/watch?v=xxVm409o6DE
Δυστυχώς είναι στα γαλλικά. Εκεί φαίνεται και η κατάντεια μας και το τι πουλιέται (νησιά και άλλα). Το όνομα Πάχτας, θέλει και αποδείξεις για τα απόκρυφα της όλης ιστορίας; Σε ποιά άλλη χώρα θα μπορούσαν τέτοιου είδους πολιτικοί να επιπλέουν; Τώρα, από που προκύπτει ότι εμείς που αντιπαλεύουμε την καταστροφή του τόπου μας και τον Μπόμπολα, είμαστε με τις συντεχνίες; Μήπως είναι άκρως αυθαίρετο; Συντεχνία είναι ο Μπόμπολας και ο εναγκαλισμός του με την εξουσία και το κράτος (το εκάστοτε). Σήμερα οι κομάντος της αστυνομίας που φυλάνε τις Σκουριές, για λογαριασμό του Μπόμπολα, ανεβοκατεβαίνουν στο βουνό με τα αυτοκίνητα της εταιρείας του Μπόμπολα. Τι έχουν να ζηλέψουν από την δημοκρατία μας οι αφρικανικές χώρες και η λατινική αμερική; Το 2012, και με κυβερνητικό εταίρο την ΔΗΜΑΡ, δυστυχώς Λεωνίδα. Να μην τρελαθούμε εντελώς δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Ο κος Πάχτας έχει δώσει δείγματα γραφής, μέχρι και πλαστογραφήσεως των υπογραφών των συναδέλφων του στην γνωστή τροπολογία για το Πόρτο Καρράς, για την οποία και αποπέμφθηκε άλλωστε.
Στο ερώτημα του πουλήματος ή ξεπουλήματος, ας μιλήσουν οι αριθμοί: 11 εκατομμύρια για μια περιουσία που λίγο αργότερα πουλιόταν για 500 περίπου και σήμερα για 2 δις. Χώρια το έτοιμο εμπλουτισμένο μετάλλευμα αρσενοπυρίτη αξίας 200 εκ που πήρε ο κος Κούτρας (κατά 99.99% μέτοχος της Ελληνικός Χρυσός), για να μην του λείψει και η ρευστότητα. Να οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, μια από τις κατάρες αυτής της χώρας (μια άλλη είναι πράγματι οι συντεχνίες). Φρόντισε ο κος Πάχτας.

Σήμερα είναι γνωστά και τα έργα και οι ημέρες του κου Παπακωνσταντίνου, τότε υφισταμένου του κου Πάχτα. Αυτός ολοκλήρωσε το έργο, αμέσως μόλις πήρε το ΥΠΕΚΑ, υπογράφοντας την ΜΠΕ που αρνιόταν να υπογράψει η Μπιρμπίλη. Και λίγο πριν φύγει από το ΥΠΕΚΑ, υπέγραψε και τα σχετικά για το χρυσό στη Θράκη (με το κυάνιο).

Το σκέτο "ξεπούλημα", είναι πολύ ελαφριά έκφραση. Οι αριθμοί είναι καταλυτικοί. Και οι αριθμοί ΕΙΝΑΙ επιχειρήματα.
Εδώ πρόκειται για εθνική προδοσία. Για την οποία θα ζητηθούν ευθύνες. Θα έλθει η ώρα.

Ανώνυμος είπε...

Αν φύγει ο Πάχτας ή ο Αρπάχτρας δεν έχει καμιά σημασία.
Σημασία έχει να βρουν κάποιοι άνθρωποι δουλειά να γυρίσει ο τροχός.
Θέλουμε να πηγαίνουμε στην δουλειά μας με το αυτοκίνητο, αλλά δεν θέλουμε το συνεργείο κάτω από το σπίτι μας, θέλουμε ρεύμα αλλά δεν θέλουμε να χαλάσει το τοπίο από την εξόρυξη του λιθάνθρακα, κλπ. Δεν μπορούμε να έχουμε και την πίτα αφάγωτη και το σκυλί χορτάτο.

Unknown είπε...

Η πατρίς μας ευρίσκεται υπό δυσχερεστάτας περιστάσεις, το δε επίσημον Κράτος υβρισθέν και ταπεινωθέν, αδυνατεί να κινηθή προς άμυναν των δικαίων του... (Υπόμνημα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ προς τον Βασιλέα, την Κυβέρνηση και τον Ελληνικό Λαό το 1909). ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;

Ανώνυμος είπε...

5 in a 24-week trial period; although participants who
were taking a low dose, then ramped up to the release of iPhone 2.
If your pelvic nerves or arteries have been damaged, farmacia on line might not work the
first time researchers have demonstrated an effective treatment of male hypogonadism.


Here is my web-site; try this site