ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Φράγματα Αποβλήτων - Ωρολογιακές Βόμβες


Από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα έγιναν τρία ατυχήματα σε φράγματα μεταλλείων, ανά τον κόσμο. Τα αποτελέσματα -όπως κάθε φορά- είναι τραγικά για τις ευρύτερες περιοχές όπου συνέβησαν. Κρανίου τόπος. 
Το μεγαλύτερο έγινε στον "πολιτισμένο" Καναδά, όπου υποτίθεται πως "λάμβάνονται" όλες οι πρόνοιες και οι προφυλάξεις ώστε να μην συμβαίνουν ατυχήματα, ή όταν συμβαίνουν να μην έχουν επιπτώσεις. 
Κι όμως γίνονται κι όμως καταστρέφουν τα πάντα. Καταστρέφουν ζωές, καταστρέφουν νερά, δάση, δουλειές, σπίτια,....Γιατί η φύση δεν δαμάζεται, όσο κι αν η αδηφαγία κι η ανοησία των ανθρώπων το προσπαθεί. 
Εμείς εδώ στην περιοχή μας, θα ζήσουμε με τρία τέτοια φράγματα πάνω από τα κεφάλια μας, αν τους αφήσουμε να τα κάνουν. Ένα τέτοιο ατύχημα θα μας διώξει απ' τον τόπο μας. Θα μας διώξει όλους, κι αυτούς που δουλεύουν στην εταιρεία κι αυτούς που δεν δουλεύουν, κι αυτούς που την θέλουν κι αυτούς που την πολεμούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: