ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ

Όταν η αντίσταση ήταν τζάμπα

Διαβάζουμε στα Νέα της Χαλκιδικής http://www.halkidikinews.gr/content/view/2935/1/ ότι οσονούπω γίνεται πραγματικότητα το Πολυδύναμο Ιατρείο της Ιερισσού, «κατόπιν ενεργειών» του βουλευτή Βασίλη Πάππα, του Νομάρχη μας και του Αντινομάρχη μας, απάντων Νεοδημοκρατών –για να μην ξεχνιόμαστε.
Ο υφυπουργός οικονομικών κ. Λέγκας, τον οποίον συνάντησαν οι τρεις τους, αφού τρομοκρατήθηκε από τα επιχειρήματα και τις άγριες προθέσεις τους, έδωσε τη διαβεβαίωση ότι το θέμα του Πολυδύναμου Ιατρείου Ιερισσού μπήκε στην τελική ευθεία, έτσι ώστε να δοθεί ένα οριστικό και αίσιο τέλος στο μείζον πρόβλημα υγείας στην περιοχή.
Ο κ. Β. Πάππας, για να γίνει πιο κατηγορηματικός είπε ότι: «Εκτιμώ ότι η πολυπόθητη υπογραφή του κ. Λέγκα για το Πολυδύναμο Ιερισσού θα τεθεί πριν τελειώσει ο μήνας Μάρτιος του 2009». Μόνο που δεν προέτρεψε τους ασθενείς να κλείσουν ραντεβού για εξετάσεις.
Σε ποια ευθεία όμως δεν μας είπε, ούτε και τι μήκος έχει αυτή η ευθεία. Γιατί και από το 2004 που ανέλαβαν το γκουβέρνο, μέχρι σήμερα, σε τελική ευθεία πάλι ήταν το ιατρείο μας, έτσι τουλάχιστον μας διαβεβαίωναν οι κυβερνητικοί βουλευτές του Νομού. Φαίνεται όμως ότι το έχουν οι εκάστοτε κυβερνητικοί βουλευτές, να κάνουν την πάπια όταν το κόμμα τους είναι στην κυβέρνηση και να είναι λάβροι με τους υπεύθυνους όταν οι ίδιοι είναι στην αντιπολίτευση.
Από το 2002, που ήταν βουλευτής της αντιπολίτευσης και οι παλικαρισμοί ήταν ανέξοδοι, έκανε πλήθος ερωτήσεων και κατακεραύνωνε τους τότε υπουργούς για την ολιγωρία τους και καλά έκανε. Βλέπετε όμως τα χρόνια αλλάζουν και 7 χρόνια μετά –τα πέντε με την ΝΔ- η Ιερισσός είναι ακόμα στην ίδια τελική ευθεία και ο κ. Β. Πάππας δεν έχει να πει μία κουβέντα για την δική τους κοροϊδία, ενώ για των άλλων ήταν λαλίστατος. Τουλάχιστον κ. Πάππα, αφού έτσι κι αλλιώς το έργο σας είναι μηδενικό για την περιοχή -ολονών σας εκεί στην ΝΔ, μην ανησυχείτε δεν είναι αιχμή μόνον για σας- λίγος σεβασμός στην νοημοσύνη μας, μην την προκαλείτε ασύστολα.
Και για των λόγων το αληθές, σας παραθέτουμε δύο έγγραφα –από τα πολλά- που μας προμήθευσε φίλος του blog.
Τώρα εμείς φταίμε που δεν τους πιστεύουμε;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι υπαρχει μια τεραστια διαφορα του τοτε με το σημερα και συνεχως σας διαφευγει.Σημερα υπαρχει ενας νομαρχης με τεραστιο πολιτικο εκτοπισμα και βαρος.Εαν θα γινει κατι θα γινει μονο και μονο γιατι ασχοληθηκε αυτος ο μεγαλος πατριωτης...Γιαυτο εμεις οι Ιερισσιωτες πρεπει να ειμαστε ευγνομωνες προς τον λαο της χαλκιδικης που δια της ψηφου του,μας εδωσε αυτη την δυνατοτητα να εχουμε αυτον τον μεγαλο αντρα αυτες τις δυσκολες μερες διπλα μας.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι πιό μεγάλος; Ο Πάππας ή ο Νομάρχης;

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να δω τον Πάππα
τον Πάααππα
τον Πάααππα
Θέλω να δω τον Πάππα
Θέλω να τον δω!

Καμαρωτή Πέτρα