ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Η 5η φάλαγγα της Αρναίας


Προσέξτε πως θα πέσει
Αυτές τις μέρες, και λόγω Καλλικράτη, παρακολουθεί αρκετός κόσμος τα τοπικά κανάλια της Χαλκιδικής, για να ακούσει -από ενδιαφέρον ή από περιέργεια- το τι γίνεται με τους νέους Δήμους.
Βλέπουν λοιπόν οι Χαλκιδικιώτες, άφωνοι και υπομειδιώντες, τον Δήμαρχο Σταγείρων – Ακάνθου να βγαίνει και να ξαναβγαίνει στις τηλεοράσεις, όχι για να επιχειρηματολογήσει και να υπερασπιστεί με επιχειρήματα την Ιερισσό που ορίστηκε έδρα του νέου Δήμου στην πρόταση του Υπουργείου, αλλά για να πει –άκουσον, άκουσον- ότι η «έδρα δεν μας ενδιαφέρει» κι ας πάει όπου να’ ναι κι εμείς δεν τον θέλαμε αυτόν τον Δήμο και ότι άλλο μπορεί να ακούσει κανείς και να τραβάει τα μαλλιά του.
Και όλα αυτά τα λέει ως Δήμαρχός μας, εκπροσωπώντας όλο τον Δήμο και όλη την τοπική κοινωνία. Το έχουμε ξαναγράψει –επί τη ευκαιρία άλλων επιδόσεων- για το τι κάνει ο Κύριος "όν βούλεται απωλέσαι", αλλά κάθε φορά αναγκαζόμαστε να βάζουμε όλο και πιο μακριά το όριο και κάθε φορά το ξεπερνάει.
Δηλαδή όταν ο Δήμαρχος ο δικός μας βγαίνει και λέει αυτά που λέει, τι καλύτερα επιχειρήματα θα μπορούσε να βρει η Αρναία, ο Πάχτας και ο Λαζάρου;
Όλη η Χαλκιδική γελάει μαζί μας. Σου λένε: τελικά αυτός για ποιόν δουλεύει;
Στο Δημοτικό Συμβούλιο 27-4-2010 –μη μπορώντας να κάνει κι αλλιώς- ευχαρίστησε τον Δριβελέγκα για την στήριξή του στην Ιερισσό, και πέντε μέρες μετά βγαίνει και λέει δεν μας ενδιαφέρει η έδρα. Δηλαδή αν ο υπουργός βγει και πει: «αφού -δια στόματος του Δημάρχου σας- λέτε ότι δεν σας ενδιαφέρει η έδρα, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ας πάει η έδρα στην Αρναία που την ενδιαφέρει και την διεκδικεί», θα έχει άδικο; Και τότε ποιος θα φταίει, ο υπουργός;
Βέβαια το να μιλάς εξ ονόματος της τοπικής μας κοινωνίας και δή της Ιερισσού (έχοντας πάρει και το 60% στις τελευταίες εκλογές) και να λες αυτές τις μπαρούφες, είναι ζήτημα αν εκφράζεις πλέον το 2%, το γνωστό 2% που βιοπορίζεται από τις συναλλαγές του με τον Δήμο. Μην ξεχνάτε όμως, πως κι ο Καραμανλής εκ μέρους του Ελληνικού λαού μιλούσε, πριν 6 μήνες, και τώρα έχει κρυφτεί στο λαγούμι του, αφού πρώτα όμως μας έσπρωξε στον Καιάδα.
Εγείρεται όμως κι ένα άλλο θέμα. Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης –λέμε τώρα, γιατί όπως έγιναν, που να ξεχωρίσεις;- που τον ακούν να λέει όλα αυτά τα «περισπούδαστα» και τα τραγελαφικά, εξ’ ονόματος του Δήμου, δεν νιώθουν την ανάγκη να βγουν και να φωνάξουν για να ακουστεί ότι –πέραν του Δημάρχου- υπάρχουν και οι άλλοι, υπάρχει η κοινωνία, που υποστηρίζουν την Ιερισσό και τα δίκια της; Να βγουν και να αντιπαρατεθούν για να καταλάβει κι ο κόσμος που ακούει, ότι δεν πάθαμε όλοι συλλογική παράκρουση.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ όπως διορθώσετε στο ορθό.
Η Ιερισσός δεν ορίστηκε έδρα του νέου Δήμου στην πρόταση του Υπουργείου. Προτάθηκε ως έδρα του προς σύσταση Δήμου Αριστοτέλης από το αρμόδιο Υπουργείο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 16 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ;
ΓΙΑΤΙ ΗΠΙΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ;
ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΑ, ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; Η ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ, ΘΥΣΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΔΕΙΞΕ;
ΕΣΥ ΛΑΛΙΣΤΑΤΕ ΤΟΛΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ;
ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΠΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ; ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η Τ.Ο. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η Τ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ; ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΣΟΥΠΗ, ΛΕΝΑ ΒΕΡΓΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ; ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ;
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΕΣΑΣ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ, ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ «ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ, ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΩ ΘΕΩ»!
ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΟΥ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΤΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ;

Άκανθος είπε...

Σχώρα με, αλλά θαρρώ πως είναι μάταιο να ζητάς από πάσχοντες από πολιτικό και συνειδησιακό νανισμό, να σηκώσουν το βαρύ, αν και ασύγκριτα όμορφο, φορτίο του αγαθού αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

που ειναι οι Ιερισσιωτες !!!!!!!!!!
Γιατι ριχνουμε το βαρος μονο σε
5-10 προσωπα.
Ολων μας η ΣΙΩΠΗ ειναι απαραδεκτη.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τα 5-10 πρόσωπα ψήφισαν οι Ιερισσιώτες να τους εκπροσωπούν.

ladiavitis είπε...

Αν για κατι δινω συγχαρητήρια στους Αρνιωτες ειναι για την ομολογουμενη φιλοπατρια τους.Ο Βαγιωνας,ο Ζωγραφος,ο Παχτας,δεν φοβηθηκαν το πολιτικο κοστος που θα ειχε η σταση τους.Το προβλημα ειναι οτι η φιλοπατρια δεν τους αφήνει να δουνε το γενικο καλο,αλλα μονο αυτο της Αρναιας.Δυστυχως για τους Ιερισσιωτες προλαλισατε εσεις.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι της Ιερισσού στην Αθήνα αλάζουν αρκετά πράγματα. Βλέπω την έδρα να ανηφορίζει.

Ανώνυμος είπε...

Φτου, γαμώτο, ανακαλύψατε τον μυστικό μας πράκτορα. Είναι ώρα να ανακαλέσουμε τον 007 (Μιχάλη) και να αποστείλλουμε τον 008...

Υπηρεσία Μυστικών Επιχειρήσεων Αρναίας.

Ανώνυμος είπε...

"...Στο Δημοτικό Συμβούλιο 27-4-2010 –μη μπορώντας να κάνει κι αλλιώς- ευχαρίστησε τον Δριβελέγκα για την στήριξή του στην Ιερισσό..."
Ποιός το είπε αυτό ρε παιδιά???Ο Δήμαρχος Σταγείρων-Ακάνθου ο ΚΥΡΙΟΣ Βλαχόπουλος???ΕΕΕ???
Μα γιατί???Αφού ο ΚΥΡΙΟΣ Δριβελέγκας ΔΕΝ είχε καμία ανάμειξη στην επιλογή της έδρας και οι ΚΑΚΟΙ και ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ Αρναιώτες πήγαν και διαμαρτυρήθηκαν(με αυγά και μπογιές πολύ κακώς-δεν το λέω ειρωνικά, απλά δεν συμφωνώ με τον τρόπο αντίδρασης) στο γραφείο του ΚΥΡΙΟΥ Δριβελέγκα και βγήκαν όλοι να κατηγορήσουν τους Αρναιώτες ότι με "φήμες" έκαναν ότι έκαναν!!!
Τι έγινε τώρα?Για ποιό λόγο τον ευχαρίστησε???Αρχίσαμε τις κωλοτούμπες???Έχουν να βγουν κι άλλα στη φόρα!!!Περιμένετε!!!Δεν θα αργήσουν!!!Αυτές οι "υπόγειες" διαδρομές σας, θα σας φάνε!!!Δεν το καταλάβατε ακόμα ότι όλα στη γη, γυρίζουν!!!Θα το δείτε στην πορεία!!!Όπως λέει και ένα γνωστό τραγούδι..."Όλα τριγύρω αλλάζουνε ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ"!!!