ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Το γάρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

Τους καταλαβαίνουμε τους Αρναιώτες. «Το γάρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη». Τι άλλο ακόμα θα σκαρφιστούν να κάνουν για να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους, μπας και συγκινηθεί ο Ραγκούσης και τους «καταστήσει» πρωτεύουσα πραγματική και όχι «ιστορική». Ας φέρουν το Τσίρκο Medrano για περισσότερη γκλαμουριά. Είναι όμως άτυχοι γιατί δεν τους πάει η συγκυρία με όσα γίνονται στην χώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τα καμώματά τους θα γίνουν –εκτός από ιστορική- και ανιστόρητη πρωτεύουσα.
Τον δρόμο και να τον κλείσουν δεν έχει αποτέλεσμα, καθώς δεν περνάει και πολύς κόσμος πια από κει, πέρα απ’ το ότι κινδυνεύουν να έχουν και απώλειες τζίρου σε τυρόπιτες, καφέδες και τσιγάρα. Για τσέργες και κιλίμια δεν συζητάμε, πάει καιρός που δεν πουλιούνται πια.
Ο Δήμαρχός τους, κατέφυγε ακόμα και στις ψηφοφορίες των blogs για να επιχειρηματολογήσει (είδες Ρεσπέντζα τι υπηρεσίες προσφέρεις στους απελπισμένους;). Τόσος είναι ο τρόμος τους που δεν μπορούν να περιφρουρήσουν την αξιοπρέπειά τους και ξεπέφτουν σε γελοιότητες. Όμως ενώ αυτοί σκαρφαλώνουν, ενώ χτίζουν τις πόρτες και τα παράθυρα στο Δημαρχείο τους, συνδημότες τους, απ’ τα άλλα χωριά του Δήμου, «παράγγειλαν τα όργανα» για να γιορτάσουν την απαλλαγή από το σύστημα Αρναίας.
Αυτό το σύστημα υπερασπίζονται όλοι οι εγκάθετοι της Ν.Δ στον Νομό. Μέχρι που ζήτησαν να συγκληθεί Έκτακτο Συμβούλιο της ΤΕΔΚ, για να ξανασυζητήσουν τα του Καλλικράτη, όπερ και εγένετο. Όλοι τους ήταν μιλημένοι στο κόλπο, να θέσουν το θέμα της Αρναίας. Δεξιοί και Παχτικοί έσκιζαν τα ιμάτιά τους για την «αδικία που διεπράχθη» σε βάρος της, λες και είχε την πρωτεύουσα «κληρονομικώ δικαίω».
Όταν όμως ο Κ. Μπογδάνος τους έθεσε το θέμα των αλυσιδωτών αιτημάτων και αντιδράσεων που θα ακολουθήσουν και από άλλους «αδικημένους» (με ή χωρίς εισαγωγικά) στην Χαλκιδική, αν η ΤΕΔΚ τοποθετηθεί υπέρ της Αρναίας, τότε τα παλικάρια τα μάζεψαν κι έκρουσαν πρύμνα, αναλογιζόμενοι τους «ασκούς του Αιόλου» που μπορεί να ανοίξουν και στον δικό τους Δήμο και τα ντόμινο που ελλοχεύουν. Σου λένε: καλή η συμπαράσταση στην Αρναία αλλά όχι και να πληρώσουμε εμείς το καουμποϊλίκι. Έτσι το Έκτακτο Συμβούλιο της ΤΕΔΚ έφυγε άδοξο και άπραγο.
Σιγά – σιγά όλοι θα το πάρουν απόφαση.
Επιτέλους είδαμε και τον δικό μας τον Δήμαρχο να βγαίνει και να υπερασπίζεται –κάπως- την υπόθεση της πρωτεύουσας. Φαίνεται ότι κατάλαβε πως τον πήραν χαμπάρι ακόμα και οι πιο έμπιστοί του και το γυρίζει το βιολί.
Να περιμένετε οσονούπω, αγαπητοί αναγνώστες, και την κωλοτούμπα του προς Δριβελέγκα μεριά. Ψάχνει για μαλακό έδαφος.

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To ΚΕΠ της Ιερισσού για το 2009 διεκπεραίωσε περί τις 12.000 υποθέσεις, ενώ το ΚΕΠ της Αρναίας περί τις 3.000. Αυτή είναι η διαφορά των μεγεθών και δεν ανατρέπεται με τους κασκαντέρ.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον ρεπόρτερ Κώστα. Και αιρετός και ανταποκριτής και ρουφιάνος...

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς είναι για τα ΚΕΠ φίλε 10:09. Αυτό αποδεικνύει την μη ύπαρξη Διοικητικού Κέντρου στην Ιερισσό, κάτι που επιβάλει ο Καλλικράτης και το έχει η Αρναία. Ποιος κάτοικος από Στρατονίκη και Μ. Παναγία και πάνω θα πάει στα ΚΕΠ Αρναίας, Παναγίας για φορολογική, ασφαλιστική ενημερότητα κ.λ.π. όταν μπορεί να τα βγάλει στο Διοικητικό Κέντρο της περιοχής, εκτελώντας παράλληλα και άλλες συναλλαγές με το Δημόσιο; Είναι φυσικό το ΚΕΠ Ιερισσού λόγω απόστασης και έλειψης υποδομών να έχει περισσότερες δοσοληψίες. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό να το σκεφτείς. Ούτε πολλή φαιά ουσία να ορίσεις την έδρα του νέου Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο προηγούμενος. Τα ΚΕΠ δουλεύουν πολύ, στις απομακρισμένες και στερούμενες υπηρεσιών, περιοχές...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ διαχειριστά, αν η νοημοσύνη σου συμβάδιζε με τη γνώση των Αρχαίων γνωμικών, που επικαλείσαι, το blog σου θα ήταν, απείρως, καλύτερο...

Ανώνυμος είπε...

Εγκάθετοι οι εκλεγμένοι; Τι λες βρε φασιστόμουτρο;

Ανώνυμος είπε...

Τι τον νοιάζει τον Δριβελέγκα για τα ΚΕΠ , για τα Διοικητικά κέντρα και για την εξυπηρέτηση του πολίτη. Είμαι σίγουρος ότι αν είχε στη Μ. Παναγία καλύτερο κύκλωμα και έναν αντίστοιχο Λαμπράκη θα την πρότεινε για έδρα του νέου Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ιερισσός, ρώτησες στην Ολυμπιάδα, στο Στρατώνι, στα Στάγειρα, στη Στρατονίκη, στα Νέα Ρόδα, στην Ουρανούπολη και στην Αμμουλιανή, τη γνώμη τους για την Ιερισσό ; Εκεί να δεις ευχές και αγρυπνίες, για να τα καταφέρει η Αρναία. Μέχρι τάματα κάνουν...

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Βλαχόπουλου στο ΤV Χαλκιδική, για το θέμα της έδρας του νέου δήμου Αριστοτέλη.
Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος μας αντιπροσωπεύει!
Η έχει γεροντική ανία η σχοινοβατεί ανάμεσα σε πολλά συμφέροντα και άλλα λέει σήμερα και άλλα αύριο, αλλάζοντας χρώματα με την ιλιγγιώδη ταχύτητα ενός χαμαιλέοντα.
Εμείς φυσικά του ευχόμαστε το δεύτερο.
Εσύ Βλαχόπουλε όχι μόνο δεν κρατάς τους Ιερισσιώτες σε ήρεμο επίπεδο, αλλά τους έχεις εξαγριώσει όλους με την απαράδεκτη συμπεριφορά σου και για το θέμα της έδρας.
Το δημοτικό συμβούλιο είχε πάρει απόφαση πριν ένα χρόνο να αναθέσεις σε ειδήμονες μια μελέτη για να αναδείξει με τα επιστημονικά επιχειρήματα τα υπέρ της Ιερισσού σαν έδρα. Εσύ βεβαία ακλουθώντας την «δημοκρατική σου πορεία» έγραψες ακόμα μια φορά «στα … παλιά σου τα παπούτσια» την δημοκρατία, την απόφαση του δημοτικού συμβούλιου, και δεν έκανες τίποτα, για να έρχεσαι σήμερα και να αποπροσανατολίζεις την κοινή γνώμη με τις αλαλούμ τοποθετήσεις σου. Λουδοβίκε!
«Εμείς», λες, «ποτέ δεν θέσαμε θέμα έδρας. Η έδρα πρόεκυψε». Παραδέχεσαι δηλαδή ότι σαν δήμαρχος Σταγείρων–Ακάνθου δεν έκανες απολύτως τίποτα για να αναδείξεις την Ιερισσό σαν έδρα. Ευτυχώς δούλεψαν και δουλεύουν κάποιοι άλλοι για το ευκατανόητο συμφέρον του τόπου μας. Άχρηστε!
Λες ότι, οι λαϊκές συγκεντρώσεις στην Ιερισσό έγιναν μόνο για να ενημερώσεις τον κόσμο για τις «διαφορετικότητες» των προς συνένωση δήμων. Μάλλον ξέχασες ότι τους παρότρυνες να υπογράψουν ότι είναι η «άρια φυλή» και δεν επιθυμούν να συμπράξουν με τους «παρακατιανούς» των άλλων χωριών, των οποίων οι δραστηριότητες είναι, άκουσον άκουσον, μιας άλλης εποχής. Μ΄ αυτό τον τρόπο λειτούργησες κατά του «Καλλικράτη» του ΠΑΣΟΚ, που σε εδραίωσε δυο τετραετίες δήμαρχο. Τράβηξες κόκκινες γραμμές ανάμεσα στις τοπικές κοινωνίες τις βόρειας Χαλκιδικής, έτσι ώστε διαιρημένες να είναι εύκολη λεία στα γαμψά νύχια των κολλητών σου, Βατοπαιδίου και Μπόμπολα. Λαμόγιο!
Λες ότι, η Ιερισσός έχει τον «ενεργό πληθυσμό» ενώ οι άλλοι κάνουν «ασκήσεις γυμναστικής», όταν εσύ βέβαια μπορείς να βάλεις τον «Ταρζάν να κατέβει με ανεμόσκαλα απ΄ το βουνό». Μπράβο γελοιότητες!
Πέρα απ’ το ότι το νόημα των τοποθετήσεων σου είναι ασυνάρτητο, μετά από είκοσι χρόνια στην πολιτική σκηνή δεν είσαι άξιος να αρθρώσεις σωστά μια πρόταση στα ελληνικά.
Αντίο Βλαχόπουλε!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ιερισσιώτες γιατί χτυπιέστε τόσο για την έδρα?Αφού έτσι κι αλλιώς ο Δήμαρχος στον καινούργιο Δήμο θα είναι απο Αρναία ή απο Μ .Παναγία!Μην αγχώνεστε λοιπόν τόσο πολύ γιατί σας περιμένουν δύσκολα χρόνια!ΧΑ!χα χα!ΧΑ! ΑΛΙΚΕΣ.........

Ανώνυμος είπε...

Λεβέντες Ιερισσιώτες ξέρετε τι λέει ένα ρητό έ!Είμαστε πολλοί αλλά είμαστε σκόρπιοι!

Ανώνυμος είπε...

"Δεξιοί και Παχτικοί", λέει ο διαχειριστής και το θεωρεί φαντάζομαι υποτιμητικό αστειάκι, ε;
Ενώ το "Ότι νάναι και Δριβελεγκικοί", στους οποίους ανήκει, το θεωρεί εύσημο ε;

ΙΕΡΙΣΣΟΣ είπε...

Πρός
11:04.
Θέλετε όλα να γίνονται εν κρυπτώ και να μην μαθαίνουμε τι λένε και τι κάνουν στα συμβούλια οι εκπρόσωποί μας;

1:36
"Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε"
Λουίτζι Πιραντέλο.
Τι άλλο να πούμε εμείς;

1:55
Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο. Αν δεν τα καταλαβαίνεις, δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

1:58
Πως αλλιώς λέγονται αυτοί που εκλέγονται με το χρίσμα των κομμάτων και μετά πέρνουν γραμμή από τα κόμματά τους;

2:10
Χωρίς να θέλω να ωραιοποιήσω την κατάσταση, αλλά αν ξέρεις την περιοχή, στα χωριά που αναφέρεις, κατά την διάρκεια του Καποδίστρια πήραν νερό Αμμουλιανή, Ν.Ρόδα και Ουρανούπολη, έγινε ο βιολογικός στην Ουρανούπολη και Ν.Ρόδα και άλλα πολλά που δεν έγιναν επί δεκαετίες πρίν. Ας μην μηδενίζουμε λοιπόν. Σκοπός είναι να λειτουργήσουμε καλύτερα το σύστημα με μεγαλύτερη δημοκρατία και διακαιοσύνη, αλλά και αλληλεγγύη.

4:24
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου, αλλά σε παρακαλώ να μην χρησιμοποιείς όρους που είναι στα όρια της νομικής ερμηνείας (άχρηστος, λαμόγιο, κ.λ.π). Γράφεις άλλωστε τόσο καλά που δεν τους χρειάζεσαι.

10:38
Μέχρι τώρα στην ζωή μου δεν έχω ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, άρα ούτε και Δριβελέγκα, οπότε άδικα με χρεώνεις. Απλά και στο Βατοπέδι και στην Ιερισσό, για έδρα του νέου Δήμου, μας στήριξε και αυτό το λέμε και το φωνάζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Στήν απάντηση στον 11:36 για τα ΚΕΠ είπες:1:36
"Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε"
Λουίτζι Πιραντέλο.
Τι άλλο να πούμε εμείς;
Φυσικά δεν έχεις τι άλλο να πείς στα επιχειρήματα του φίλου. Αυτά που αναφέρει είναι η πραγματικότητα. Και εσύ μέσα σου τα παραδέχεσε . Δέν μπορείς όμως δημόσια να το πείς και το καταλαβαίνω. Είναι όμως η αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ιερισσός, μου αρέσει που μπήκες στη διαδικασία των συνολικών απαντήσεων. Όπως επίσης μου άρεσε που χρησιμοποίησες, νωρίτερα, την ορολογία "πέμπτη φάλαγγα"...Είδες, τελικά, ο ρόλος του καθενός (μαζί και ο δικός σου), τελικά αποκαλύπτεται...Έχεις, πάντως, την απεριόριστη συμπάθεια και κατανόησή μου, απέναντι στη δυστυχία που προκαλεί μια , πολλαπλά διασπασμένη προσωπικότητα, όπως η δική σου: και αριστερός και αντιδραστικός, και πολίτης του κόσμου και τοπικιστής, και κολλητός του Κώστα (αυτουνού που σας εμπαίζει με τα σκουπίδια) και εχθρός του Μιχάλη, και άνθρωπος με αισθητική και υμνητής της Ιερισσιώτικης "ανάπτυξης" (έννοιες ασυμβίβαστες)...Και άλλα πολλά, φυσικά, τα οποία θα σου πω εν καιρώ...

ΙΕΡΙΣΣΟΣ είπε...

09 Μαΐου 2010 3:07 μ.μ.
"Ξέχασες" και το επώνυμος. Γιατί δεν βολεύει στην στόχευσή σου, ή γιατί κάνει αντιπαράθεση με την δική σου ανωνυμία;
Αφού όμως με συμπαθείς, βοήθησέ με σε παρακαλώ -έστω και ανώνυμα- και αποκάλυψε τον ρόλο μου, γιατί μόνος μου δυσκολεύομαι να κάνω διάγνωση. Υπάρχει βλέπεις κι εκείνη η πολυδιασπασμένη προσωπικότητα που δεν μ' αφήνει να δώ τις αλήθειες που εσύ βλέπεις. Και μην μας αφήνεις εν καιρώ, να περιμένουμε να μάθουμε την αλήθεια, συντόμευε. Που ξέρεις, μπορεί και να μας λυτρώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι, τελικά, θα λυτρωθείτε... Θα απαλλαγείτε από την Ιερισσιώτικη μεγαλομανία, αλλά και εσωστρέφεια. Θα εγκαταλείψετε τον , προσφάτως αποκαλυφθέντα, έρποντα μεγαλοϊδεατισμό. Και ξέρεις γιατί θα συμβούν αυτά; Γιατί κάποιοι στην Ιερισσό ξεκίνησαν , από τώρα, να μοιράζουν μια πίττα, που ακόμη δεν έγινε, οριστικά, δική τους (σε αυτό νομίζω ότι θα συμφωνήσεις...).

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ.ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΡΦΑΛΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ. -ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ. ΟΧΙ ΜΕ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ. ΟΥΤΕ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ.
ΒΛΕΠΕ ΧΑΤΖΗΛΙΔΟΥ -ΜΠΙΚΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ; ΒΛΕΠΕ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ....ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;;H EINAI ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ ;
ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ , ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ.
ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ Ή ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΑΣ.
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ 300 ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ 200.
ΣΤΟ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΛΕΩΝ, ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ -ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΛΕΟΝΤΕΣ.

ladiavitis είπε...

Ανώνυμε του 10΄49,δεν ασχολούμε ενεργά με τα δημοτικά,αλλα ένα έχω να πω. Αλίμονο αν οι του Βλαχόπουλου ειναι ότι καλύτερο έχουμε στο δήμο.
Τότε ελλείψη ικανού ανθρώπινου δυναμικού,ο δήμος δε μας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

10,49 Mην διαδίδεις οτι ο Βλαχόπουλος είναι τόσο σπουδαίος γιατί μπορεί να μας τον πάρουν και να τον κάνουν υπουργό για να σώσει και τη χώρα που κακόπεσε. Αν τολμάει όμως ας ξανακατέβει στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο ανώνυμος 10:49 γνωρίζει κάτι (σχεδισμό) για μελλοντκή σύνθεση συνδιασμού δημοτικών εκλογών και του ξεφεύγουν λόγια;

Υ.Γ θα τον παρακαλούσα να μας διαφωτίση περισσότερο.
Σενάριο προσχώρησης.........

Ανώνυμος είπε...

Η ανώνυμος 10.49
είναι υπάλληλος του Δήμου, ή καλύτερα του Βλαχόπουλου, και είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Δεν ξέρει από σενάρια και τέτια. Γράφει για να φανεί καλή στ' αφεντικό της.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ, ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.
ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΤΕ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ.
ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΕΦΤΕΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΥΛΛΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΤΕ.
-ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ.
ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ.
ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ; ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ , Ή ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ;...
ΑΠΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΟΝΟΝ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ . ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ BLOG, ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΕΡΙΣΣΟ.

Ανώνυμος είπε...

Aνώνυμε των 7.09 μμ. Γιατι το κουράζεις; Δεν κατάλαβες τι παίζουν; ;Aστους στον κόσμο τους.
Η επανάσταση δεν γίνεται μέσω ιστοσελίδας. Και αν δεν συμφωνούν, ας βγούν μπροστάρηδες.
Όσο για το φύλο που θύμωσες που σε άλλαξαν, άς βγάλουν αυτοί πρώτα την φούστα.χα χα.

ΙΕΡΙΣΣΟΣ είπε...

Άνώνυμε 10 Μαΐου 2010 7:09 μ.μ.
Όπως εσύ μπορείς και γράφεις εδώ ότι γουστάρεις, έτσι το κάνουν και πολλοί άλλοι που συμφωνούν ή διαφωνούν μαζί σου.
Ο διαχειριστής του Blog, στον οποίο αναφέρεσαι, έχει ονωματεπώνυμο και είναι το ίδιο πρόσωπο και τότε που σας στήριζε και τώρα που σας πολεμάει. Και είπε πολλές φορές γιατί σας πολεμάει, εκτός αν δεν θέλετε να το καταλάβετε. Θα το ξαναπώ ακόμα μία φορά:
1) Ο ρόλος του Δημάρχου στην υπόθεση Βατοπεδίου.
2) Η αντιδημοκρατική του συμπεριφορά στην λειτουργία της δημοτικής ομάδας.
Μπορείτε να απαντήσετε επωνύμως και επί της ουσίας σ'αυτά για να δούμε και ποιοί είστε και για ποιούς λόγους στηρίζετε τον Δήμαρχο; Αν δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα και το κάντε επειδή έτσι πιστεύετε, βγείτε λεβέντικα και κάντε το. Διαφορετικά μας δίνετε το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι υπερασπίζεστε κάτι για το προσωπικό σας συμφέρον.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
blogger είπε...

E ohi re pedia na kanoume protevousa mas tin gatzolia (ierisso) . Kalitera na kanoume tis Karies.Edo den ehetegiatrous sto kentro igias sas kai erhonte apo tin gatzolia sto paleohori. min xeftilistoume kiolas.
Tourismo then tha ehete pote, giati xerete oti ola ta euro pane apo tin apenanti pleura tou nomou.
Fili mou m' auto to oniro tha zite panta.
Kai kati telefteo.!!!
Gia rotiste kai tous dimotes ton allon diplanon horion ti lene gia sas!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε των 10:49 οφειλεις μια απάντηση στην ερώτηση αν γνωριζεις καποιο σενάριο και σου ξεφεύγουν λογια.
Διαφορετικα θα πρεπει να συγχαρεις και άλλο κοσμο απο την αντιπολιτευση αφου δεν εκπροσωπούνται όλοι απο τον κ.Δαλλα.

ladiavitis είπε...

αγαπητε Μανωλη Ριγα. Ειμαι σιγουρος οτι εκπροσωπεις μονο τον εαυτο σου.Γνωριζω οτι στην περιοχη σου υπαρχουν αρκετα καλλιεργημένα ατομα που δε θα καταδεχοταν ουτε να διαβασουν το εμφανες μνησίκακο σχολιασμο σου. Λυπάμαι φιλε μου γιατι οσες αντιθεσεις κι αν εχουμε,τις περισσότερες φορες φανταστικες,θα πρεπει να προχωρήσουμε μαζι για το καλο της περιοχης μας αλλα και του δικου μας. Με ειλικρινια περιμενω να ανασκευασεις. Ενας φιλος Γκατζόλης

blogger είπε...

TZIN' DAVANI KALOIRI APETA!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 11.51 π.μ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ.
ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ...ΑΠΛΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ, ΡΩΤΑ ΤΟΝ κ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΒLOG,ΓΙΑΤΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Ή ΟΧΙ;
ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ , Ή ΤΟΝ ΘΙΓΟΥΝ, ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΙ.
ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ.ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ.ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ.ΔΕΝ ΕXOYME ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠOYME ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜAΣ;
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ.
ΑΠΛΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΕΙΣ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ, ΚΛΑΙ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΕΚ΄ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΕΞΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΗΘΟΥΣ ΑΤΟΜΟΥ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ-ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΝΙΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος βρε παιδιά... σας παρακολουθώ μέρες τώρα και έχω μια "μικρούλα" απορία... Πως καταφέρνετε το οποιοδήποτε θέμα να το καταλήγετε στον Βλαχόπουλο και να φαγώνεστε μεταξύ σας????? ( Εκτός κι αν αυτός είναι ο σκοπός ύπαρξης του Blog οπότε να μην συνεχίσω... αλλά δεν νομίζω... θέλω να πιστεύω πως ο συγκεκριμένος διαχειριστής δεν θα έπεφτε ποτέ τόσο χαμηλά)
Συνεχίζω λοιπόν...
Πήγατε στην Αρναία να δείτε τι γίνετε???? ΌΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ κι εμείς εδώ φαγωνόμαστε σαν τα σκυλιά... Κρίμα!!!! Με τον τρόπο αυτό χάνουμε πολλά από τα δίκια που έχουμε... Ας αφήσουμε λοιπόν για λίγο τις προσωπικές μας γνώμες για τον οποιοδήποτε αιρετό άρχοντα μας ( εμείς οι ίδιοι τους δίνουμε κάθε φορά την δύναμή να πρατουν όπως πράτουν ) κι ας αποδείξουμε σε όλους αυτούς που μας κατηγορούν, ότι η Ιερισσός έχει άτομα με επίπεδο και κυρίως κοινωνική μόρφωσή και δεν πιάνονται από την τρίχα να την κάνουν τριχιά για προσωπικές ΚΑΙ μόνο σκοπιμότητες...
Ευχαριστώ για την φιλοξενία και συγνώμη για τις συμβουλές μου άλλα με πονάει να χάνουμε το δάσος για το δέντρο...

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλά η Ιερισσό μην ξεχνάμε έχει και το δικό της "αστεράκι" ονόματί Γιώργος Λαμπράκης ... φιλόδοξο παιδί ..που τα όνειρα του ακόμα ...δεν τα έχει υλοποίηση

ΙΕΡΙΣΣΟΣ είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 12 Μαΐου 2010 2:18 μ.μ.
Εάν παρακολουθείς το Βlog θα δεις ότι έδωσε μάχη με τις λιγοστές δυνάμεις του για την Ιερισσό Έδρα του νέου Δήμου. Βέβαια πριν τον Καλλικράτη έθετε κι άλλα θέματα του Δήμου και της περιοχής.
Πρέπει επίσης να πούμε ότι τα Blogs υπάρχουν για να λειτουργούν κριτικά και να αναδεικνύουν τα προβλήματα και τις απόψεις. Δεν ξέρω κανένα που να λειτουργεί ως χειροκροτητής. Τα καλά είναι καλά και τα στραβά είναι στραβά.
Σε ότι αφορά τώρα τον Καλλικράτη.
Είναι φανερό ότι στην όλη ιστορία κάποιοι μας βοήθησαν, κάποιοι ήταν απέναντί μας και κάποιοι άλλοι δεν νοιάστηκαν καθόλου. Δυστυχώς για μας, την μάχη -ως τόπος- δεν την δώσαμε συντεταγμένα κι αυτό είναι μία αλήθεια που το Blog νιώθει την ανάγκη να την πεί. (Η αλήθεια πάνω από όλα, μας συμφέρει δεν μας συμφέρει.)
Τι να κάνουμε, στην όλη ιστορία δεν είχαν όλοι τα ίδια κίνητρα ούτε τις ίδιες στοχεύσεις. Η άποψή μου είναι πως αν δεν ήταν ο Δριβελέγκας να "καθαρίσει" για μας,.... χαιρετίσματα. Σταθήκαμε τυχεροί και ως προς την συγκυρία. Τι να πούμε δηλαδή ότι δώσαμε την μάχη όλοι μαζί για να φαινόμαστε σαν "μιά γροθιά" επειδή θα μας άρεσε να είναι έτσι; Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Και γι' αυτήν την κατάσταση υπάρχουν υπεύθυνοι που πρέπει να κατονομαστούν γιατί, είπαμε, αν δεν μας στήριζαν αυτοί που μας στήριξαν, σήμερα, με τα δικά μας τα καμώματα, θα είμασταν στην θέση της Αρναίας και θα θρηνούσαμε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ; NA ΣΕ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ...KAI OI ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ?
-ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ !
ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ?ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ X.T.V ....
AYTOSKOPOS TOY KYRIOY AYTOY EINAI H MIZA . ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝ ΜΙΖΑΔΟΡΟ.
ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΠΑΙΝΕΙΣ ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ! ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΟΥ....