ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Από το bowling στην καραμπόλα


Υπάρχει μία σιγή αναμονής σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες για τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου. Ακούγονται διάφορα ονόματα για διάφορες θέσεις, μετά διαψεύδονται, μετά «διαρρέουν» άλλα και ξανά-μανά απ’ την αρχή.
Κοινός παρανομαστής αυτής της δυστοκίας και αναμονής είναι η απόφαση του Ζωγράφου, σε ποιο πόστο θα επιλέξει να πάει. Κι αυτό προσωρινά, γιατί ο απώτερός του στόχος είναι η κεντρική πολιτική σκηνή, δηλαδή βουλευτής. Επειδή όμως οι εκλογές αυτές αργούν και πρέπει να έχει ένα στασίδι για το μεσοδιάστημα και για την υπηρέτηση του απώτερου στόχου, εδώ είναι και η δυσκολία της επιλογής.
Αν πάει κάπου για Δήμαρχος και εκλεγεί, θα έχει στο κεφάλι του, όλο το μεσοδιάστημα μέχρι τις βουλευτικές, όλα τα προβλήματα του Δήμου του, και που χρόνος για την υπόλοιπη Χαλκιδική και το εκλογικό σώμα των βουλευτικών. Κι αυτό αν εκλεγεί Δήμαρχος, γιατί αν δεν εκλεγεί, το κασέ του θα πέσει (σου λέει, εσύ δεν μπόρεσες να εκλεγείς Δήμαρχος θέλεις να γίνεις και βουλευτής;).
Αν πάλι πάει στην Περιφέρεια, με τις επιδόσεις που καταγράφει ο εκλεκτός της Ν.Δ, ο γραφικός Ψωμιάδης, που τον έχουν πάρει χαμπάρι πια, το πολύ να εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος, γιατί το αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής φαντάζει πλέον δύσκολο. Τα κόμματα κάνουν μετρήσεις και βλέπουν ότι ο Ψωμιάδης δεν «περπατάει». Ένας περιφερειακός σύμβουλος όμως, στην αντιπολίτευση, πόσο μπορεί να εξυπηρετήσει την «υπόθεση του βουλευτή»;
Απ’ την άλλη μεριά είναι και η Αρναία που πιέζει να έχει Δήμαρχο δικό της στον νέο Δήμο Αριστοτέλη, κι αυτό «παλεύεται» δια του Ζωγράφου, όπως εκτιμούν......
Ιδού λοιπόν τα διλήμματα: "την Κική την αγαπώ, μα μ' αρέσει κι η Φωφώ".
Κι όλο το πολιτικό προσωπικό της Χαλκιδικής «περιμένει» την απόφαση του Ζωγράφου, η οποία θα σημάνει και την εκκίνηση της καραμπόλας για τους άλλους μνηστήρες, που αναμένουν να διαλέξει αυτός, για να καθορίσουν -και να επανακαθορίσουν- κι αυτοί, τις δικές τους προτάσεις και φιλοδοξίες.
Εν τω μεταξύ μαθαίνουμε ότι στο ΠΑΣΟΚ μεριά, για τον δικό μας Δήμο Αριστοτέλη, η Νομαρχιακή Επιτροπή απέρριψε ομόφωνα την πρόταση για τον Βλαχόπουλο και ενέκρινε –πάλι ομόφωνα- την πρόταση για τον Λαμπράκη. Βέβαια το τι θα γίνει μέχρι το τέλος δεν είναι ακόμα ορατό, καθώς τα κομμάτια του πάζλ μόλις τώρα αρχίζουν και διαγράφονται. Αυτό που είναι όμως πια εμφανές, είναι ότι ο Βλαχόπουλος για το ΠΑΣΟΚ: τέλος. Μια ομόφωνη απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής εναντίον, δύσκολα δεν λαμβάνεται υπ’ όψη απ’ την Αθήνα. Αυτό φάνηκε κι από τα «Καλλικρατικά», όπου «μέτρησε» η άποψή της.
Έτσι λοιπόν το bowling –όπως γράψαμε παλαιότερα- δεν φτούρησε και τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα βγάλει η καραμπόλα, όπου –από όσο ξέρω- τα χρώματα στις μπίλιες δεν έχουν καμία σημασία.

64 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΧΡΙΣΜΑ.ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΑΤΙΚΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΝΑ ΖΗΜΩΘΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΣΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΜΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ''ΔΕΞΙΑ'' ΙΕΡΙΣΣΟ 65%..ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ;ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ; ΓΙΑ ΣΚΕΦΕΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΛΑ ΜΑΖΙ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ;

Άκανθος είπε...

Βένετοι και πράσινοι
ανίκανοι να συντηρήσουν έστω κι έναν λόγο για την ύπαρξή τους.
Παράσιτα στον κορμό ενός λαού,
που στην αδιαφορία του,
τους χρήζει κολαούζους,
την ώρα που η λογική,
δεν τους χαρίζει ούτε αυτόν τον τίτλο.
Στην αρένα, οι πληβείοι
μοιράζουν τις σάρκες τους στα αδηφάγα θηρία,
πεπεισμένοι ότι θα λάβουν έντοκο αντίδωρο
του αίματος που καταθέτουν.
Θλίψη!

Ανώνυμος είπε...

Ακανθε σε παρακολουθώ και το μόνο που κάνεις είναιμία αφ υψηλού και απο απόσταση κριτική των πάντων. Πρόταση ή διάθεση συμμετοχής και προσφοράς δεν είδα πουθενά. Αν έχεις να καταθέσεις και να παλέψεις για κάτι διαφορετικό έλα. Μη κάθεσαι και από μακριά γίνεσαι κριτής των πάντων.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ''ΜΑΥΡΟ'' ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΣΠΡΑ ΚΑΤΑΛΕΥΚΑ ΙΔΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΒΑΦΑΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΕ ,ΑΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ,ΑΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΣΦΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΡΗΜΑΔΙ ,ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ, ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΝΑ ΜΑΣ ΓΔΕΡΝΟΥΝ.ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΧΘΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΞΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...ΜΑΥΡΟΟΟΟΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Βλαχόπουλος έδινε κώλο για το χρίσμα ήταν καλά. Τώρα που τον έφτυσαν, θα το παίξει "ανεξάρτητος" με τον άλλο "ανεξάρτητο" τον Δάλλα και τον πολύ "ανεξάρτητο" τον Τόλη; Κανένας δεν τρώει κουτόχορτο. Αυτοί που μιλάνε τώρα για ανεξαρτησία είναι ντυμένοι ανεξάρτητοι. Καρναβάλια δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΓΑΛΕ...ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ; ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ;;;;; ΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑΑΑΑ;;;; ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ;;;;; ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ....

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ Ή ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΑ .

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΙΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ..ΓΟΥΣΤΑΡΩ....
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ''ΧΡΥΣΟΣ''.Η ΑΡΝΑΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤ ΜΠΟΥΚΑ ΤΙ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ....Α ΡΕ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΠΑΛΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΛΑΜΠΡΑΚΗ; ΤΕΛΙΚΑ Μ ΕΝΑ ΧΡΙΣΜΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..

Ο ΚΑΛΧΑΣ είπε...

Γράφει ο ΚΑΛΧΑΣ
Άντε για να μην κουράζεστε άδικα ΙΕΡΙΣΣΟΣ και λοιποί φίλοι, θα σας αποκαλύψω, τί πρόκειται να συμβεί:
1)Ο Ζωγράφος δεν κατεβαίνει στον Δήμο Αριστοτέλη.
2)Η Νέα Δημοκρατία ΑΝΑΖΗΤΕΙ υποψήφιο. Προσπαθεί να συγκεράσει τους εξής παράγοντες: α)την αντίδραση της Αρναίας για την απώλεια της έδρας του Δήμου β)την αντίδραση κατά του σχεδίου των μεταλλείων γ)την ανάδειξη υποψηφιότητας ευρύτερης και όχι στενής κομματικής επιλογής.
3)Η επιλογή της Ν.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θεωρείται χαμένη από τα αποδυτήρια..., σε σημείο που να φαντάζει δύσκολη ακόμη και η κατάρτιση ψηφοδελτίου.
Ο φερόμενος ως υποψήφιος επιδιώκει προσκόλληση στον β΄ γύρο (άν υπάρξει...)
Κάποιοι πιστεύουν ότι εξυπηρετεί προσωπικές επιδιώξεις βουλευτή.
4)Ο Βλαχόπουλος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κατεβάσει δικό του ψηφοδέλτιο και αναζητεί απεγνωσμένα δεύτερο ρόλο...
5)Η Αριστερά θα δώσει μάχη μέχρι τέλους μήπως και μπορέσει να έχει αυτοτελή παρουσία, πράγμα δύσκολο έως ακατόρθωτο.
6)Θα υπάρξει πιθανά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ υποψηφιότητα ευρύτερης αποδοχής, που θα φέρει τα πάνω-κάτω!

Ο ΚΑΛΧΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο σενάριο που παίζει είναι:
Βαγιωνάς, Ζωγράφος και λοιποί Αρναιόφιλοι κάθε απόχρωσης, υποστηρίζουν την "ανεξάρτητη" υποψηφιότητα του Χρήστου Πάχτα, και η Ν.Δ δεν κατεβάζει υποψήφιο αλλά στηρίζει σιωπηρά τον "ανεξάρτητο" Πάχτα. Το ίδιο κάνει και ο Βλαχόπουλος.
Η αριστερά -ποιά αριστερά δηλαδή;- προσπαθεί αλλά δεν είναι εύκολο να κα΄νει ψηφοδέλτιο.
Ο Λαμπράκης θα είναι κατά πάσα πιθανότητα υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ. Πάχτας και Λαμπράκης υπέρ του εργοστασίου και της μεταλουργίας χρυσού και οι δυό και όλα βολεμένα. Εκτός κι αν υπάρξει σοβαρή δεξιά υποψηφιότητα από Ιερισσό, υπέρ του εργοστασίου αλλά ενάντια στην μεταλουργία χρυσού, οπότε η σούπα χαλάει και για τον Πάχτα και τον Λαμπράκη. Οι δεξιοί στην Ιερισσό όμως τελευταία ανακάλυψαν τον Βλαχόπουλο και ερωτοτροπούν μαζί του. Στο τέλος, αν δεν βρούν υποψήφιο, θα βρεθούν στο δίλημα τι να ψηφίσουν; Πάχτα ή Λαμπράκη; Το τραγικό θα είναι τι θα γίνει με την ματαλλουργία χρυσού;

Ανώνυμος είπε...

Ουαου!
Μετανάστευση σήμερα το βράδυ!!

Ανώνυμος είπε...

O ΚΑΛΧΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ Η ΜΙΛΑΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΕΙΕΣ; ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΕΙ ΤΟΝ ΠΑΧΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΧΤΑΣ,ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ,ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4 ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΤΕΛΙΚΑ.

ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ είπε...

ΣΥΝΡΟΦΟΙ ΧΑΣΑΜΕ Τ' ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ..
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ..
1. ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΑΣΟΚ? ΤΟΤΕ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΠΑΧΤΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ..ΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΤΟΝ ΠΑΧΤΑ ?
2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΩΣ..ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..? ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ... ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ Ή ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ..?
3. ΑΦΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗ Ν.Δ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ..ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ Γ. ΜΑΝΩΛΗ .. ΝΑΙ, ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΜΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ..

ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ είπε...

ΔΑΚΕ: Συνθήκες «νέου Πολυτεχνείου» δημιουργεί το ασφαλιστικό

"Δρόμους αδιεξόδου δημιουργούν οι άκρως επώδυνες, επικίνδυνες, με πρωτοφανείς ενέργειες για κοινοβουλευτική δημοκρατία από την Κυβέρνηση του (ΠΑ)ΣΟΚ κατά των εργασιακών σχέσεων» όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ (Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων).

Η ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, η αύξηση των απολύσεων, η έξοδος προς την ανεργία με μειωμένη ή μηδενική αποζημίωση, η παραβίαση της προστασίας των δικαιωμάτων και κατά τη διεθνή συνθήκη εργασίας και κατά το Σύνταγμα, δημιουργούν, σύμφωνα με τη ΔΑΚΕ, συνθήκες μιας πανελλήνιας εξέγερσης, ενός νέου Πολυτεχνείου.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση επισημαίνεται: «Το όραμα της νέας γενιάς, με μειωμένη ή ανύπαρκτη εργασία - σύνταξη, με κοστολόγηση της ζωής τους, με περικοπή ακόμη και μιας αξιοπρεπούς υγείας, με απολύσεις ασύδοτες χωρίς δίκτυ κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης (πριμοδότηση μόνο των απολύσεων) ξαναθυμίζει εποχές που δημιούργησαν πένθιμες ημερομηνίες για όλους τους εργαζόμενους, συνταξιούχους και ανέργους.

Οι δρόμοι που άλλοτε λούονταν με ροδοπέταλα, κατέληξαν σήμερα να στρώνονται με σάβανα αγορασμένα από την τρόικα για την ταφή των δικαιωμάτων μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης, για το δικαίωμα στην εργασία, στην υγεία, στη σύνταξη.

Ήρθε η ώρα ενός παλλαϊκού ξεσηκωμού κατά των αντεργατικών, αντικοινωνικών, αντισυνταγματικών και παρανόμων ενεργειών της Κυβέρνησης. Οι άλλοτε κατακτητές και σήμερα συνεταιράκια της Κυβέρνησης συνεχίζουν ενορχηστρωμένα τη δράση τους. Οι θεσμοί της πολιτείας και η ανεξάρτητη δικαιοσύνη πιστεύουμε ότι θα μας δικαιώσει στο χρόνο».

ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ Η ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΝΔ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΕΝΑ ΝΕΟ “ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ” ΜΕ ΕΚΦΩΝΗΤΗ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΖΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΓΑΤΖΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΝΚΣ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΟ?


..ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ..

ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ είπε...

.. Υ.Γ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΒΑΡΑ ΣΤΑ .. ΚΑΓΓΕΛΑ .., ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ .. ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΙ ΑΥΤΟ .. ΔΕΝ ΕΙΝ' ΚΑΚΟ ..

Ανώνυμος είπε...

egw lew na katevei ki o aggelakos, pio ikanos einai apollous tous.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΡΟΛΑΒΕ άσε και κανέναν άλλο να μιλήσει.

Ανώνυμος είπε...

" ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΩΣ..ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..? ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ... ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ Ή ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ..?"

Είμαστε με την Αριστερά που ΠΑΝΤΑ προτάσσει το καλό του τόπου, πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες και αδηφάγα πορτοφόλια.
Είμαστε με την Αριστερά που μπορεί να αφήσει, σε τοπικό επίπεδο, στην άκρη τις μικροκομματικές διαφορές και να λειτουργήσει ενωτικά στην Αυτοδιοίκηση, στέλνοντας τους Πάχτες, τους Μητροφάνηδες, τους Ζωγράφους τους, τους Λαζάρου, τους Λαμπράκηδες, τους Βλαχόπουλους, τους Τόληδες και όλο το αμαρτωλό παρασκήνιο του παρελθόντος, στο καναβάτσο.
Είμαστε με την Αριστερά που έτσι και βρει τρόπο να εκφραστεί εκλογικά, θα δούμε τις αμυγδαλιές ν΄ανθίζουν και τα λαμόγια "ντ κάπα κι κούκλουμα" γιατί τότε θα "τραβάει πουλύ η λάκκους!"


Ελπίδα

Ανώνυμος είπε...

Σε ημέρα γενικής απεργίας στον Ελληνικό τύπο το μόνο συγκρότημα που δούλευε ήταν του Ριζοσπάστη. Πού να τολμήσουν οι εργάτες της Αλέκας να απεργήσουν.Η Συβιρία είναι μακριά.

ΨΕΥΤΗΣ είπε...

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΧΤΑ VS ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ VS ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ.

ΚΑΛΧΑΣ είπε...

Να διαβάσετε κατ΄ άρθρον..., όλον τον...χρησμό.

ΚΑΛΧΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Είστε τόσο αφελείς;Δήμαρχος ο Λάμπρακας, ρεμούλες αναμείνατε..
Χθές εξημνούσε στην t.v το λιμάνι της Ουρανούπολης.Μήν σας φανεί παράξενο,αν δείτε τα μηχανήματα του (βλέπε ανηψιός) να δουλεύουν.
Μεγάλη εν τέλει ανωμαλία μας δέρνει.

Ανώνυμος είπε...

o lalakis de vgainei, oute oi sygkeneis tou de ton psifizoun. kameno xarti.

Ανώνυμος είπε...

Ή μια πολύ σοβαρή ανεξάρτητη υποψηφιότητα ή σοβαρός δεξιός υποψήφιος από την Ιερισσό. Μόνο ένα από τα δύο μπορεί να χαλάσει την σούπα και μάλλον πιο πολύ το 2ο. Τα άλλα όλα που λέτε είναι ή ευχές ή μαλακίες. Άλλο τι θέλει ο καθένας κι άλλο τι μπορεί να γίνει μέσα στην κοινωνία με τους συσχετισμούς και τα δεδομένα που ζούμε. Διαφορετικά ο χρυσός θα μας "φέρει πιό κοντά", δηλαδή θα μας γαμήσει τα ράμματα.

Ανώνυμος είπε...

Για κάνε εσύ ανώνυμε των 8.45 μια σοβαρή πρόταση!
Βλέπεις να έχουμε μετά Βλαχόπουλου καμμιά σοβαρή υποψηφιότητα;
E ρε και θαρθεί μέρα που θα τον νοσταλγείτε...
-Και γιατί ειρωνεύεσται την τυχόν απο κοινού κάθοδο Βλαχόπουλου Δάλλα;που δεν την βλέπω γιατί μια ζωή είμαστε κάτω απο τα κόμματα.Λές και δεν είδαμε τα χάλια τους.
ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ-ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ.
θα πάρουμε σύντομα το μάθημά μας με τα μυαλά που κουβαλάμε,απο τούς Αρναιώτες.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου σήμερα ο Χρήστος Πάχτας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αριστοτέλη. Με την δεδομένη στήριξή του απο Αρναία , Μ. Παναγία και όχι μόνο, θα είναι κατα πάσα πιθανότητα ο νέος Δήμαρχος. Ιερισσιώτες δυστυχώς για σας εδώ δεν μπορεί να βάλει το χεράκι του ο θείος Γιάννης.

Ανώνυμος είπε...

Διστυχώς για μας τούς Ιερισσιώτες φίλοι Αρναιώτες, βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας.
Οένας μας ξινίζει, ο άλλος μας βρωμάει.
Ένα αξιόλογο Δήμαρχο εδώ και μια 8ετία, τον θάψαμε απο την βωμολοχία.
Δεν βαριέσαι όμως.Καλός είναι και ο Χρήστος,απο κάτι άλλους τυχάρπαστους(βλέπε Λαλάκη).
Μπροστά σάυτόν ο Πάχτας είναι παρασάγκας καλύτερος.

Αυτοί που θα έχουν το πρόβλημα ,είναι όσοι κατηγορώντας τον Βλαχόπουλο, ποντάριζαν στην δική τους άνοδο.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
Το μόνο που είναι παρήγορο, είναι ότι ο Πάχτας αγαπάει την Ιερισσό, και το έχει δείξει στο παρελθόν.Άσχετα αν μερικοί-οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει τίποτα στην Ιερισσό τον μηδενίζουν.Όπως μηδένισαν απο μνησικακία και την προσφορά του Βλαχόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ότι πολλοί εδώ μέσα(είτε Αρναιώτες είτε Ιερισσιώτες) μιλάνε για πρόσωπα, για λαμόγια, για φθαρμένους και άφθαρτους πολιτικούς. Καλό θα ήταν να έβγαινε κάποιος ο οποίος θα μπορούσε να μας εγγυηθεί την ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου.Από Ουρανούπολη μέχρι Στανό.Κι ας είναι από όπου θέλει....Όχι άνθρωποι όμως οι οποίοι αποδεδειγμένα με το θέμα του καλλικράτη προσπάθησαν με διάφορους τρόπους να κάνουν το "κουμάντο" τους.Σε αυτούς δεν αναφέρω τους υπάρχοντες δημάρχους...αυτοί έκαναν τη δουλειά τους.Αλλά τους υπόλοιπους δεν τους θέλω. Δε θα είχα πρόβλημα να έχω δήμαρχο το Βλαχόπουλο αν με έπειθε ότι θα προσπαθήσει να αναπτύξει όλο το διευρημένο δήμο.Αλλά ο Χ Βλαχόπουλος ή όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται, πρέπει να μας πείσει πρώτα.
Πάντα φιλικά,
ένας Αρναιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συνδημότες του Δήμου Αριστοτέλη. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέξουμε δήμαρχο με τα κριτήρια που θέλει ο καθένας και είναι σεβαστά. Η διαχωριστική γραμμή είναι η μεταλλουργία χρυσού. Όποιος είναι με την μεταλλουργία και την εξότυξη στις Σκουριές είναι από την μια μεριά κι όποιος είναι ενάντια στην μεταλλουργία χρυσού είναι από την άλλη(όποια κομματική τοποθέτηση κι αν έχουν). Από τους μνηστήρες που εμφανίστηκαν όλοι είναι υπέρ της μεταλλουργίας (χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει). Άρα κανένας δεν μας κάνει. Πάχτας, Βλαχόπουλος, Λαμπράκης, είναι όλοι στην ίδια πλευρά τοποθετημένοι, είτε το λένε φανερά είτε συγκαλημένα.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 12:08 παίχτης!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΙΕΡΙΣΣΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΑΥΣΗ, (ΤΣΙΚΑΡΑ, ΦΙΣΩΚΑ, ΠΙΑΒΙΤΣΑ) ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥς ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΑΧΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΙΞΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΙΕΡΙΣΣΙΩΤΕΣ ΜΑ ΑΡΝΑΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΠΡΩΤΕΥΣΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΡΝΑΙΑ ΟΥΤΕ ΙΕΡΙΣΣΟΣ.
ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε και λέμε: Την υποψηφιότητα Πάχτα στηρίζουν ο Βαγιωνάς, ο Ζωγράφος, ο Βλαχόπουλος, καμιά δωδεκαριά πρόεδροι τοπικών συμβουλίων του Νέου Δήμου, αρκετοί Νομαρχιακοί Σύμβουλοι και οι περισσότεροι Πασοκτσήδες με ένα μεγάλο μέρος των Δεξιών. Βλέπω ένα πολυκομματικό ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο με πολλές πιθανότητες Νίκης.

Ανώνυμος είπε...

Η δεξια θα κατεβάσει υποψηφιο, μάλλον προσανατολίζεται για ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΩΡΓΟΥ,Ο Βλαχόπουλος κατεβαινει ως ανεξάρτητος προς το παρόν και στο τέλος ειναι βέβαιο θα χει την στηριξη του ΠΑΣΟΚ, Ο Παχτας[τοπικιστικά] ως αρναιώτης ανεξάρτητος με την στηριξη του Βαγιωνά,Ζωγράφου [που οριστικά κατεβαίνει στον Πολύγυρο ] κ.α για τον Λαμπράκη δεν ανέφερα γιατι δεν ειναι σίγουρη η κάθοδος του αν δέν παρει το χρίσμα του κόμματος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βλαχόπουλος είναι λαγός του Πάχτα. Αν τυχόν και κατέβει υποψήφιος, θα το κάνει σε συννενόηση με τον Πάχτα, για να αποδυναμώσει τυχόν άλλη υποψηφιότητα από Ιερισσό (κυρίως από την Ν.Δ) και στον δέυτερο γύρο θα πάει με τον Πάχτα.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον 3:37.

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΣΙΚΕ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΠΑΧΤΑ.

Υ.Γ.Ο Δριβελεγκας το εχει καταλβει?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΡΗΒΕΛΕΓΚΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ, ΓΝΩΣΤΟ "ΑΣΠΟΝΔΥΛΟ", ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΝΑ "ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ". ΜΠΡΑΒΟ ΗΘΟΣ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Eμείς οι απλοί πολιτες δεν καταλαβαίνουμε τα υπονοούμενα.
Κόφτε το παραμύθι, και το μοναδικό μας μέλλημα δεν είναι τα μεταλλεία.
Όποιος το επικαλείται, είναι εκ΄του πονηρού.Τουλάχιστον με τα αυτάκια μου άκουσα τον Βλαχόπουλο να λέει ότι ναί στην ήδει λειτουργία ώς έχει.
Γιατί τίθεται 1ο θέμα το μεταλλείο;
Τα λύσαμε όλα τα προβλήματα του τόπου μας;...

Λυπηρό καί άκρως αξιοθρήνητο φαινόμενο .
Με την λογική που κουβαλάμε ,ιθα γίνουμε έδρα του νέου Δήμου τύποις.
-Θρηνείτε εκ των προτέρων την καταστροφή του τόπου μας.
Έγινε κάτι τέτοιο μέχρι τώρα και δεν το αντιληφθήκαμε εμείς οι αφελείς;
Τα παιχνιδάκια αυτά, ξέρουμε απο που εκπορεύονται.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣ,ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΩΝ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ TO ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ;ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΩΡΓΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
Γιατί μηδενίζουμε τα πάντα;
Πολύ λυπηρό φαινόμενο.

Ανώνυμος είπε...

Ωρα είναι να μας παρουσιασεις και τον Γιωργου για μεσια.Θα τρελαθουμε στο τελος ολοι.Καλα ρε αυτος δεν τολμησε να πάρει ανοικτη θεση για την Ιερισσό και θα τον κατεβασουμε και Δημαρχο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 7.39 μ.μ.
Όλοι σε ξινίζουν.
Μήπως θέλεις να σου φέρουμε τον Ομπάμα; ! !

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 6:08 κάτοικε μάλλον της Ιερισσού. Τώρα δεν είσαι πλέον μόνος στο νέο Δήμο. Είσαι το 35% με ότι αυτό συνεπάγετε. Οι πολίτες των Δήμων Παναγίας και Αρναίας που είναι το υπόλοιπο 65% δεν είναι εισαγόμενοι. Και εδώ πλέον ο Δριβελέγκας δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Είναι ένα απόλυτο μηδενικό.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η διαμάχη για την έδρα του νέου Δήμου Αριστοτέλη έγινε χωρίς λόγο. Ο Βλαχόπουλος θα βγει προφητικός για αυτά που έλεγε σε πολλές εκπομπές των τηλεοράσεων της Χαλκιδικής, ότι η έδρα του Δήμου είναι απλά το γραφείο του Δημάρχου. Θα δείτε πράγματα που δεν ξαναέγιναν σε επίπεδο λειτουργίας Δήμων. Τζάμπα οι ντομάτες, τα αυγά και τα γιαούρτια των Αρναιωτών.

Ανώνυμος είπε...

Του χάσαμι του κουρμί πατριώτ!
Ο απανταχού

Ανώνυμος είπε...

Για ξαναπεστο "ΙΕΡΙΣΣΟΣ".
"Ο βλαχοπουλος για το ΠΑΣΟΚ τέλος";Για να δουμε τι θα πεις οταν ο Δρεβελεγκας θα τον παρακαλάει να ειναι ξανά υποψήφιος. Εεε ρε κολοτουμπες που θα κάνεις κι εσύ κι ο παρατρεχάμενος του βουλευτή.

Ανώνυμος είπε...

προς 1:09

ειναι γνωστο οτι εδω και μια εβδομαδα (τουλαχιστον)ο Βλαχοπουλος εχει εξασφαλισει την στηριξη απο το πασοκ απλως πρεπει να σερβιριστει με τροπο για να ελαχιστοποιηθουν οι αντιδρασεις που σιγουρα θα υπαρξουν μεσα απο το πασοκ σε επιπεδο δημου-νομαρχιας.
Καποιοι αρχισαν τις κολοτουμπες καποιοι αλλοι ετοιμαζονται, σιγουρα θα υπαρξουν ομως και καποιοι (κυριως εκτος πασοκ),
που τις κολοτουμπες τις σταματισαν προ καιρου.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ισχύει το περίφημο ρητό: "Πούστηδες και παλλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια;"
Ο Δριβελέγκας αν το κάνει αυτό θα το βρεί μπροστά του. Και τον Δήμο θα χάσει και πολλούς από αυτούς που τον στηρίζουν, χωρίς να καθρίσει και τον Πάχτα.

Ανώνυμος είπε...

AYTH HTAN H ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΒ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ. ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ.
ΕΠΙΒΙΩΣΙΣ ΓΑΡ.
ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΑΙΦΤΕΙ. ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος Αρναίας προσπάθησε να ανοίξει έναν διάλογο(βλέπε Ρεσπέντζα) ,βέβαια χωρίς , προς το παρόν , να μας πει τις δικές του θέσεις (εύχομαι να το κάνει αργότερα) και έφαγε τη "λάσπη της αρκούδας". Τελικά τον θέλουμε το διάλογο για τις θέσεις ή θα παίξουμε με ποδοσφαιρικούς όρους;

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν εληξε το ντερμπι.Βλαχόπουλος με την στιρηξη, το χρίσμα ,τη βούλα και οτι αλλο θελήσει απο το ΠΑΣΟΚ (και τον Δριβελέγγα να κάνει κολοτούμπες). Αντε και εις άλλα τέτοια.

Ανώνυμος είπε...

Re IERISSOS einai alithia ayta poy lei o 11,19';ΘΑ μας τρελάνουν ολους εκει στο ΠΑΣΟΚ.

ΙΕΡΙΣΣΟΣ είπε...

Αγαπητοί φίλοι μήν βαράτε.
Είμαι εκτός Ελλάδος, εδώ και μερικές μέρες και γι' αυτό δεν μπορώ να σας ενημερώσω. Επιστρέφω οσονούπω και θα προσπαθήσω να σας περιγράψω την κατάσταση. Τις πουστιές όμως, που ακούω κι εγώ ότι εξυφαίνονται, δεν μπορώ να τις αποτρέψω. Αυτοί που θα τις κάνουν όμως, θα τις λουστούν στο τέλος και ούτε η δουλειά τους θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Καλά να περνάς εκεί στα εξωτερικά,αν και η αλήθεια είναι ότι δεν μας έλειψεις!..
Αντε γύρνα όμως γρήγορα, γιατί μπορεί να γίνει και κανένα πραξικόπημα.Που ξέρεις .Οι καιροί είναι πονηροί!
Γιατί δύσκολα σε βλέπω να αντέξεις αλλη μια τετραετία με Δήμαρχο Βλαχόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε εκεί. Καλά είσαι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΧΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΨΞΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΑ.
ΑΜΑ "ΓΛΥΨΕΙΣ" ΛΙΓΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ.
ΣΑΝ "ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑ"...

Ανώνυμος είπε...

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής Γιάννης Δριβελέγκας, ως μέλος της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, βρίσκεται από σήμερα, 28/6/10, στην Αρμενία και θα πάρει μέρος στις εργασίες της 17ης Γενικής Συνέλευσης η οποία θα διαρκέσει έως τις 2/7/10.

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Να μας ενημερώσεις για ποιό πράγμα κύριε του εξωτερικού;
Τόσο μας θεωρείς που νομίζεις ότι περιμένουμε εσένα να μάθουμε τα τεκταινόμενα στόν τόπο μας;
Eξάλλου τίς θέσεις σου τίς ξέρουμε!
Εξ΄απαλλών ονύχων πάς να μας πασσάρεις τον Λάμπρακα ώς σωτήρα απο τον Βλαχόπουλο.
-Αυτό ο κάθε νοήμων άνθρωπος το έχει εμπεδώσει.
Φυσικά θα προτιμούσες την αριστερά, αλλά δεν σε προτιμούν πλέον αυτοί.
Όποιος το παίζει σε πολλά ταμπλώ, αυτά παθαίνει.
Για την ιστορία- κάνε μια έρευνα για το βαθύ ποιόν του Λ.....και το παρελθόν του, γιατί απο ότι κατάλαβα δεν ξέρεις τίποτα, και εκτίθεσαι.
Και είναι κρίμα , γιατί δεν είσαι κακός.Απλός πολύ θεωρητικός, έ και λίγο επιπόλαιος.
Αλλά ούτε η ηλικία σου , ούτε η μόρφωσή σου το επιτρέπει.

Ανώνυμος είπε...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ
(ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ)


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗ ΜΗΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΛΩΣΕΤΕ ΠΑΛΙ.
ΒΛΕΠΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

SOS ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ-ΠΡΟΕΔΡΟΙ(ΚΥΡΙΩΣ Δ.Σ.)

Ανώνυμος είπε...

Ολοι εσείς οι ανώνυμοι υβριστές, αν έχετε αρχίδια βγείτε να παλαίψτε ανοιχτά με τον Τσιριγώτη. Μπορεί να διαφωνεί κανείς μαζί του (κι εγώ δεν συμφωνώ σε όλα) αλλά πρέπει να του αναγνωρίσετε ότι λέει την άποψή του και αγωνίζεται γι αυτήν χωρίς να επιδιώκει θέσεις και χρήματα. Όταν πιστεύει ότι κάτι είναι σωστό το λέει και το κάνει και συγκρούεται και χύνει και το γάλα. Οι άλλοι γλείφουν και βολεύονται. Τι ανάγκη έχει άλλωστε? Να δοξαστεί ως δημοτικός σύμβουλος ή ότι άλλο? Σιγά την δόξα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ανώνυμε των 3.29;Εχει δοξαστεί,ή τουλάχιστον έχει εντυπωσιάσει για κάτι άλλο,και δεν το γνωρίζουμε;
Aπο πότε είναι παλληκαριά να σπιλώνεις υπολήψεις ανεύ στοιχείων-μόνον με κουβέντες στον αέρα-έστω και επωνύμως;
Αυτό δεν θέλει καμμιά μεγάλη μαγκιά.Θράσσος θέλει,και όχι θάρρος .Τον προκαλέσαμε πολλές φορές να στοιχειοθετήσει τις κατηγορίες του.Και άν έχει στοιχεία, τότε ο κάθε κατεργάρης στόν πάγκο του.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.΄
Και είστε τόσο σίγουροι ότι είναι ο που μπλέχτηκε με τα κοινά oχι για την δόξα και το χρήμα;Tί έγινε;Ο καλός Θεούλης μας έκανε ένα καλούπι και μετά του έσπασς;Ας σοβαρευτούμε λίγο!
Είπαμε κακός δεν είναι.Πολύ επιπόλαιος όμως ναι.
- Και αφού θαυμάζεις το θάρρος του γιατί γράφεις και σύ ανωνύμως;Αντε εμείς να παραδεχτούμε ότι είματε δειλοί.Εσύ γιατί;......

ladiavitis είπε...

Ας προσέξουμε λίγο!
Πρέπει να ζητήσουμε από τούς υποψήφιους δημάρχους ξεκάθαρες απόψεις για τη μεταλλουργία χρυσού.
Από τις απαντήσεις θα κριθεί το μέλλον της περιοχής.

Ανώνυμος είπε...

Καποια κυρία σύζυγος κυρίου ιδιοκτήτη λογιστικού γραφείου,έμαθα ότι το Σάββατο 9/7/10 μοίραζε φθλλάδια κατά της μεταλλουργίας χρυσού.
Μέχρι εδώ όλα καλά.Αλλά δεν θα ήταν δίκαιο , να δίνει και καμμιά απόδειξη για την Δ.Ο.Υ στούς πελάtες της;
Kαι προπάντων στούς αλλοδαπούς που τους μαδάει κανονικά;
-Η ρήση
σε ολο το μεγαλείο της,με συνοδεία την υποκρισία.
Σαν δεν ντρεπόμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Καποια κυρία σύζυγος κυρίου ιδιοκτήτη λογιστικού γραφείου,έμαθα ότι το Σάββατο 9/7/10 μοίραζε φθλλάδια κατά της μεταλλουργίας χρυσού.
Μέχρι εδώ όλα καλά.Αλλά δεν θα ήταν δίκαιο , να δίνει και καμμιά απόδειξη για την Δ.Ο.Υ στούς πελάtες της;
Kαι προπάντων στούς αλλοδαπούς που τους μαδάει κανονικά;
-Η ρήση
σε ολο το μεγαλείο της,με συνοδεία την υποκρισία.
Σαν δεν ντρεπόμαστε...