ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ο ναρκισσισμός και η χυδαιότητα του κ. Πάχτα


Παρακολούθησα κανά δυό φορές τις συνεδριάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου, με τον κ. Πάχτα Δήμαρχο, και ομολογώ ότι, σε δεύτερες σκέψεις που έκανα, μ’ έπιασε μια λύπηση για τους Δημοτικούς Συμβούλους που είναι αναγκασμένοι –οι έρμοι- να συμμετέχουν στις μαραθώνιες συνεδριάσεις και να υπομένουν αγόγγυστα τα ναρκισσιστικά, ανούσια, φλύαρα και επαναλαμβανόμενα λογύδριά του. Πολύ σάλιο για το τίποτα. Parole, parole, parole, που έλεγε και το παλιό καλό ιταλικό τραγουδάκι.
Το μεγάλο δράμα όμως είναι των δικών του, που κάθε φορά που παίρνουν τον λόγο –οι κακόμοιροι- νιώθουν την «πηγαία» ανάγκη να πλέξουν το εγκώμιο του σοφού αρχηγού τους για το πόσο σπουδαίος είναι και πόσο καλά τα κάνει και να τον κοιτάνε «εκστασιασμένοι», υποκλινόμενοι….στην κενότητα. Τι να κάνουμε; η ποιότητα αυτή είναι. Χειροκροτητές, υποτακτικοί και ετερόφωτα. Ίσως να είναι η τιμωρία της Θείας Δίκης, για το έγκλημα που αποδέχονται να γίνει σε βάρος του τόπου.
Ότι ανοησία εκστομίζει, την καταπίνουν και δεν τολμούν να πουν και κουβέντα.

Έτσι την Τετάρτη 29 Ιούνη στο Δ.Σ, με τρόπο χυδαίο και συκοφαντικό, αναπαρήγαγε την γνωστή χυδαιότητα, για ναρκωτικά που κυκλοφορούν στις Σκουριές, προσπαθώντας να σπιλώσει τον αγώνα των κατοίκων που φυλάνε σκοπιά εκεί. Και δεν τόλμησε κανείς –από τους Δημοτικούς Συμβούλους- να βγει και να τον ανακαλέσει. Κίχ, οι δημοκράτες. Δεν μιλάμε για την Πρόεδρο του Δ.Σ, αυτή νοιάζεται μόνο για την διασάλευση της τάξης, όταν προέρχεται από το ακροατήριο που δικαίως δυσανασχετεί για τις μαλακίες και τις προκλήσεις που ακούει. Η διασάλευση της τάξης δεν την ενοχλεί όταν προκαλείται από τον ναρκισσισμό και τις χυδαιότητες του αρχηγού. Είπαμε: His master voice.
Υ.Γ. Ελπίζουμε τα «Ρεβενίκια» να δημοσιεύσουν το εν λόγω απόσπασμα για να ακούσει και να δει κι ο κόσμος την ποιότητα του ανδρός.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΤΙΜΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.

Υ.Γ αφορα κυριως τη μειοψηφεία που θα περιμενε κανεις τουλαχιστον μια διαφορετικη αποψη για θεματα της Ιερισσου απο την σημερινη παντελή απουσία - σιωπή των εκλεγμένων.