ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Αποπραγματοποίησης συνέχεια






Που να φανταστούμε, όταν γράφαμε την προηγούμενη ανάρτηση περί Ναρκισσισμού και χυδαιότητας, ότι το σόου στο Δ.Σ. της Τετάρτης θα είχε και συνέχεια. Η φαντασία μας αδυνατεί να τους παρακολουθήσει, γιατί σπάνουν τα ρεκόρ, το ένα μετά το άλλο. Φαίνεται βάλθηκαν αμφότεροι (Πάχτας και Καραστέργιου) να πριμοδοτήσουν τα επιχειρήματά μας, περί αντιδημοκρατικότητας και πλήρους υποταγής, αντίστοιχα και χιαστί.
Οι κάτοικοι της Μ. Παναγίας ήρθαν στο Δ.Σ. να θέσουν το πρόβλημα της έλλειψης του νερού στο χωριό τους και να διαμαρτυρηθούν για την ανεπάρκεια της Δημοτικής αρχής να το λύσει. Αντί ουσίας, ο κ. Πάχτας, άρχισε να διαβάζει μια έκθεση για τα νερά και τα λαγκάδια με τις ώρες (αλήθεια, από την Βικιπαίδεια τα παίρνει, ή χρησιμοποιεί άλλες πηγές, για πιο μορφωμένους;).
Όταν κάποιοι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν γι’ αυτά που ακούγονταν, η κ. Πρόεδρος του Δ.Σ (κατόπιν εντολής) κάλεσε την αστυνομία για να αποβάλλει από την αίθουσα τους κατοίκους της Μ. Παναγίας. Όπως σημείωσε και ο κ. Βλαχόπουλος, αποχωρώντας από το Δ.Σ, η κατάπτυστη αυτή ενέργεια, της αστυνομικής συνδρομής, συμβαίνει για πρώτη φορά στα 16 χρόνια της παρουσίας του στο Δ.Σ. Είναι η πρώτη φορά από καταβολής Δήμου, λέμε εμείς, και την θλιβερή πρωτιά την έχει ο Πάχτας με την Καραστέργιου. Άξιος ο μισθός και των δύο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μία ερώτηση.
Η μάνα του Τσιμπιδά, αυτό το λουλούδι πότιζε στον μπαξέ της και πλήρωσε τόσα ευρώ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ.
ΠΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΊΝΑΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΓΓΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ Ο ΠΑΧΤΑΣ; ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΩΝ 9.02 ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΓΓΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ ΑΠΟΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ(ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ) ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΠΑΧΤΑΣ ΗΤΑΝ ΟΣΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΕΓΓΟΥ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ,ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΧΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΕΓΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ..!ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ...