ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΙΕΡΙΣΣΟΥ



Στην λαϊκή συνέλευση της Ιερισσού Χαλκιδικής στις 08/06/2011 που έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία παρουσία περισσοτέρων των 700 κατοίκων της πόλης αποφασίσθηκε
«Ο Χ.Α.Δ.Α. πρώην Δήμου Σταγίρων – Ακάνθου δίπλα στην Ιερισσό είναι ένα καρκίνωμα το οποίο πρέπει να αφαιρεθεί, παλαιότερη απόφαση των κατοίκων, ήταν ότι δεν θα επιτραπεί η λειτουργία του, γι αυτό το λόγο για μεγάλο χρονικό διάστημα τα σκουπίδια μεταφερόταν σε οργανωμένο Χ.Υ.Τ.Α. εκτός του πρώην Δήμου Σταγίρων – Ακάνθου. Εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο όμως τα σκουπίδια ξαναρίχνονται ανεξέλεγκτα στον σκουπιδότοπο.
Εάν μέχρι τις 30 Ιουνίου όπως φαίνεται να έχει διαβεβαίωση ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, δεν σταματήσει η λειτουργία του Χ.Α.Δ.Α., χωρίς να ενδιαφέρει που θα πάνε τα σκουπίδια, οι κάτοικοι της Ιερισσού θα συγκεντρωθούν στις 04 Ιουλίου στον χώρο του σκουπιδότοπου και δυναμικά θα σταματήσουν την λειτουργία του.»
Σήμερα 08/07/2011 παρόλο που ο σκουπιδότοπος συνεχίζει να καίγεται και οι πυκνοί καπνοί γεμίζουν με διοξίνες τον τόπο μας, σε ένδειξη καλής θέλησης και μετά την αναφορά της κυρίας Εισαγγελέως Χαλκιδικής στους πέντε συλληφθέντες τις 06/07/2011, ότι βρέθηκε λύση και σκουπίδια δεν θα ξαναπέσουν σε αυτό τον σκουπιδότοπο, αναστέλλουμε τις κινητοποιήσεις μας.
Θα παρακολουθούμε από κοντά και εάν χρειασθεί θα επανέλθουμε δυναμικότερα.
Συνεχίζουμε με σεβασμό στην απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης της Ιερισσού της 08/06/2011.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΕΡΙΣΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: