ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2011

“Τα δένδρα πεθαίνουν όρθια”


Σάββατο 30 Ιουλίου 2011, “Τα δένδρα πεθαίνουν όρθια
Η αυλαία του Ακάνθιου Τέττιξ έπεσε… η παράσταση τελείωσε… με ένα καταπληκτικό έργο που μας συγκίνησε όλους. “Τα δένδρα πεθαίνουν όρθια” του Αλεχάνδρο Κασόνε από την θεατρική ομάδα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Το χειροκρότημα παρατεταμένο και τα μπράβο ατελείωτα.
Ανεβήκαμε στο σανίδι σαν «καινούριοι και άπειροι ηθοποιοί»… παλέψαμε με ατέλειες και λάθη… όμως τα καταφέραμε… ανεβάσαμε μια αξιόλογη και αξιοπρεπή «παράσταση».
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους οικονομικούς χορηγούς μας που πίστεψαν στο όνειρο μας και βοήθησαν να το κάνουμε πραγματικότητα. Τις αξιόλογες ομάδες που έλαβαν μέρος στο φεστιβάλ πιστεύοντας σε μας και στηρίζοντας μας αφιλοκερδώς. Αλλά πάνω από όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το καταπληκτικό κοινό μας που χωρίς αυτό τίποτα δεν θα γινόταν. Γιατί είναι γνωστό πως το θέατρο για να υπάρξει χρειάζονται δυο πράγματα ο ηθοποιός και ο θεατής και οι δικοί μας θεατές ήταν πολλοί.
Τα φώτα έσβησαν λοιπόν, η γλυκιά αίσθηση όμως έχει μείνει σε όλους. Η ευχή στα χείλη όλων είναι ο τέττιξ μας να συνεχίσει να τραγουδάει και τα επόμενα καλοκαίρια. Αυτήν την ευχή εμείς την κάνουμε υπόσχεση. Ο Ακάνθιος τέττιξ θα συνεχίσει να ταράζει με την φωνή του την καλλιτεχνική ηρεμία, τα καλοκαιρινά βράδια και τις επόμενες χρονιές.
Δίνουμε ραντεβού λοιπόν για του χρόνου, ξέροντας πως όλοι πάλι θα είστε εκεί. Ακόμη κι αυτοί που φέτος είχαν επιφυλάξεις και κράτησαν αποστάσεις, ακόμη κι αυτοί που μας έκλεισαν πόρτες νομίζο-ντας πως η «παράσταση» θα πατώσει.
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!
Οργάνωση: Πολιτιστικός σύλλογος Ιερισσού “Κλειγένης”

Δεν υπάρχουν σχόλια: