ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Απόφαση χαστούκι για τον κ. Πάχτα

Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια Μακεδονίας - Θράκης η Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για μεταφορά των υπηρεσιών του Δήμου στην Αρναία. Έτσι το θράσος και η αυθαιρεσία πήραν μια πρώτη απάντηση. Ας το σκεφτούν οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι που κάθονται σαν γλάστρες στα Συμβούλια και σιωπούν μπροστά στον "σοφό" αρχηγό τους.


Ο επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου La Trobe (Η τρόμπα;)



















9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

E, και τι έγινε και πανηγυρίζεις ... ΄
Είναι δυνατόν να σχολιάζεις το Δήμαρχο ως πρόσωπο και θεσμό με αυτό τον απαξιωτικό τρόπο; Δυστυχώς, μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά.
Ντροπή σου ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ.ΑΡΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΟΝΑΣ ΕΣΥ,ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ......

Ανώνυμος είπε...

Απευθύνομαι στον προηγούμενο σχολιαστή.

Και βέβαια ΠΟΝΩ για τους δημοκρατικούς θεσμούς και τον αλληλοσεβασμό που οφείλουμε να τρέφουμε ο ένας για τον άλλον. Και δεν έχω ανάγκη από παυσίπονα, αλλά από κατανόηση.
Αλλά ποιοι είστε τέλος πάντων εσείς που όλοι μαζί θα τα ψάλλετε;

Ανώνυμος είπε...

Ρώτα καλύτερα τον εαυτό σου,μάλλον θα βρεις την απαντηση εάν σέβεσαι τους θεσμους

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο αλλοπρόσαλος, μικρόνοος και εκδικητικός ανθρωπάκος πρέπει να έχει μεγάλα συμφέροντα για να έχει σκυλιάσει έτσι υπέρ της καταστροφής του τόπου του.Η διαπλοκή στο μεγαλείο της.Μόνο οικονομικά συμφέροντα ή ψυχολογική εκτροπή μπορεί να δικαιοληγήσει τέτοια συμπεριφορά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα ο Δήμαρχος να είναι από οποιοδήποτε χωριό του Δήμου αρκεί να είναι ικανός, τίμιος και αξιοπρεπής. Από αυτά τίποτε δεν έχει το ανθρωπάκι αυτό και σίγουρα δεν αντιπροσωπεύει τους Αρνιώτες (οι οποίοι είναι άξιοι), παρα μόνο τον εαυτό του. Δίχασε τους κατοίκους αντί να τους ενώσει κατά των θανατηφόρων τοξικών,απαξιώνει την περιοχή μας μέχρι να καταστραφεί,ακόμη και το χωριό του, γιατί η Πιάβιστα που είναι κοντά στην Αρναία και δίπλα ακριβώς στην Βαρβάρα (Οι Βαρβαριώτες τι κάνουν;Οταν ξυπνήσουν θα είναι αργά γι αυτούς και για όλους μας), είναι ο επόμενος στόχος του Παχτα και της παρέας του. Ο Δήμαρχος της Ασπροβάλτας στον προηγούμενο αγώνα της Ολυμπιάδας έπεφτε μπροστά στα μηχανήματα για να τα σταματήσει.Ο δικός μας θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία της περιοχής.
ΕΝΑΣ ΙΕΡΙΣΣΙΏΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Χαστούκι και στον «συνωμότη» του Πάχτα, τον Βλαχόπουλο!
Όταν ο Πάχτας πήγαινε τις κεντρικές υπηρεσίες μία μετά την άλλη στην Αρναία, ο Βλαχόπουλος πιστός στον «Μέντορά» του και αντίθετα στη νομοθεσία και προπάντων στην λαϊκή ετυμηγορία (στην Ιερισσό πάνω από 90%) απέτρεπε κάθε δικαιολογημένη (όπως αποδείχθηκε) αγανάκτηση, δικαστική έρευνα και καταγγελία, λέγοντας ότι, «όλα είναι σύννομα!». Μάλιστα στο δημοτικό συμβούλιο (σε ένα από τα λίγα που ήταν παρών), ενάντια στις προσπάθειες που έκαναν ελάχιστοι δημοτικοί σύμβουλοι να αναδείξουν τον παράνομο χειρισμό στο θέμα των υπηρεσιών του Δήμου, είπε απευθυνόμενος στην «πολιτική μαμά» του και το εξής: «Εσύ είσαι Δήμαρχος και μπορείς να πάς τις υπηρεσίες όπου θέλεις!»
Πολίτες του Δήμου Αριστοτέλη και προπάντων Ιερισσιώτες: ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
Στην σημερινή μάχη του Μαραθώνα τον πέρση Αρ-Παχτα-ίη τον έχετε ξεκάθαρα απέναντί σας. Ο προδότης Βλαχ-Εφιάλτης «ροκανίζει» από τον «Μητάκο» ασταμάτητα τις γραμμές σας. ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΞΩ!

Ανώνυμος είπε...

Ιερισσιώτη, άσε τους Αρναιώτες ήσυχους και συνέχισε να παίζεις το παιχνίδι σου με τον Πάχτα. Χορτάσαμε πια!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ; ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΡΝΙΩΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ιερισσιώτες τζάμπα χαρήκατε. Ο Πάχτας την κέρδισε την έφεση που έκανε στην Περιφέρεια. Είναι πλέον νόμιμη η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατανομή των υπηρεσιών στις τρείς Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αριστοτέλη. Είναι γάτα ο άνθρωπος. ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ