ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Όχι από τη Ν.Δ στο άνοιγμα των λογαριασμών βουλευτών στην Ελβετία


Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας χθες σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πρόταση του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που ήρθε στη Βουλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αυτοί που διέσυραν τη χώρα μας σαν διεφθαρμένη, ζητούν από τους βουλευτές ως και …ελβετικό πιστοποιητικό ότι δεν είναι κλέφτες!
Προφανώς, αργότερα θα ζητήσουν ανάλογα πιστοποιητικά…τιμιότητας και από τους άλλους φορολογικούς παράδεισους. Αστεία πράγματα…
Αφήστε που οι απατεώνες τα έχουν... ...σε off shore και μια τέτοια κίνηση, τελικά θα τους αθώωνε κι από πάνω…Σε αυτό το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ, που – για λόγους λαϊκισμού - ρίχνει το κύρος της Ελληνικής Βουλής, εμείς δεν συμμετέχουμε.
Για τη Νέα Δημοκρατία η μόνη οδός που θα ρίξει φως και διαφάνεια, είναι η πρότασή της για έλεγχο του “πόθεν έσχες” όλων όσοι διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί, υφυπουργοί ή αρχηγοί κομμάτων από το 1974 έως και σήμερα».


Αυτοί θέλουν να μας ξανακυβερνήσουν. Η ξετσιπωσιά των πολιτικών μας (πρωτίστως των κομμάτων εξουσίας που κυβέρνησαν τον τόπο επί δεκαετίες) είναι απροκάλυπτη και προκλητική. Φαντάζομαι ότι οι περισότεροι αναγνώστες δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα με το να ανοίξουν οι δικοί τους λογαριασμοί και στην Ελβετία και στην Ελλάδα και στα νησιά Κέυμαν και στου διαόλου την μάνα. Όποιος δεν έχει λεφτά, πολλά λεφτά και μάλιστα κλεμένα, δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται. Άρα αυτοί που δεν θέλουν να ανοίξουν οι λογαριασμοί τους, φοβούνται τα ευρήματα. Ο κόσμος ας ξυπνήσει, ας τους στείλει στην φυλακή και στα σπίτια τους. Διαφορετικά να μην διαμαρτύρεται ούτε για τα μέτρα ούτε για τις κλεψιές ούτε για την κατάντια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: