ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Κατά τα έργα τους, αλληλούια


Όσο και να καθυστερήσουν τις εκλογές, οι σημερινοί βολεμένοι και υπερασπιστές της πολιτικής τάξης στην χώρα, αυτές δεν θα αργήσουν. Μα την άνοιξη, το φθινόπωρο, τον χειμώνα, οι εκλογές θα γίνουν.
Η τάση που φουσκώνει και σιγά-σιγά κυριαρχεί, απ’ άκρη σ’ άκρη σ’ όλη την χώρα, είναι η απαλλαγή από τους σημερινούς λεριασμένους και αιωνόβιους πολιτικούς που μας κατάντησαν έτσι όπως μας κατάντησαν. Ο καθαρισμός της «κόπρου του Αυγεία» επίκειται. Το βαπόρι τους «πήρε κλίση» όπως λέμε και στην Ιερισσό, ή ακόμα, για να χρησιμοποιήσουμε άλλη μία ψαράδικη έκφραση –πάλι απ’ την Ιερισσό- «τα έχουν αλλοιμένα τα φαλάγγια». Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.
Και αν σε ολόκληρη την χώρα υπάρχουν χίλιες αιτίες για μια τέτοια συμπεριφορά των Ελλήνων απέναντι στα κόμματα και τους πολιτικούς που διαχειρίστηκαν τον τόπο, από την μεταπολίτευση και μετά, εμείς εδώ στην Χαλκιδική έχουμε έναν επιπλέον λόγο, ακόμα πιο σημαντικό, ένα λόγο ύπαρξης και ζωής. Εάν οι πολιτικοί έκλεψαν και ξεπούλησαν την Ελλάδα και την έφεραν στο χείλος της καταστροφής και της ξεφτίλας, αυτό στην Χαλκιδική το έκαναν δυο φορές, με το ξεπούλημα των μεταλλείων και την απόπειρα της οικολογικής καταστροφής.
Σας καλούμε λοιπόν, να τους πληρώσετε με το ίδιο νόμισμα που σας πλήρωσαν τόσα χρόνια για την εμπιστοσύνη σας. Στείλτε τους στα άχρηστα. Όλοι αυτοί που ξεπουλήθηκαν στον Ελληνικό Χρυσό, χωρίς να νοιάζονται για την καταστροφή που θα επέλθει, να μην έχουν μούτρα να διεκδικήσουν την ψήφο σας, να μην το τολμήσουν. Κι αν το τολμήσουν, γιατί το θράσος τους είναι απύθμενο, να «πάρουν την ροχάλα κατάμουτρα». Όσοι σφύριζαν αλλού, όσοι κρατούσαν ίσες αποστάσεις, όσοι έλεγαν άλλα εδώ κι άλλα αλλού. Ο τόπος μας είναι μικρός, γνωριζόμαστε και τους γνωρίζουμε. Να μην εκλέξουν κανέναν βουλευτή στην Χαλκιδική όσα κόμματα κι όσοι πολιτικοί στήριξαν το έγκλημα.
Εάν τα κόμματα αυτά αποδυναμωθούν και δεν εκλέξουν βουλευτές, τότε το έργο αυτό δεν θα γίνει, δεν θα προχωρήσει, ακόμα πιο σίγουρα.
Γιατί υποθέστε, όταν ο κόσμος της Χαλκιδικής, οι πατριώτες αυτού του τόπου, σταθούν μπροστά στις μπουλντόζες και στα ΜΑΤ, για να υπερασπιστούν τα ιερά και τα όσια, έχουν μαζί τους και τους εκπροσώπους μας στο κοινοβούλιο, και μαζί μ’ αυτούς κι άλλους βουλευτές από το Κιλκίς, την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα, πόσο εύκολο θα είναι για τον Μπόμπολα και τους συνεταίρους του να καταστρέψουν τον τόπο μας;
Ψηφίστε τα κόμματα που με ξεκάθαρο λόγο είπαν το μεγάλο ΌΧΙ σ’ αυτό το έγκλημα που αποπειρώνται να πράξουν.
Η Χαλκιδική –όπως και όλη η Ελλάδα- κατάλαβε στο πετσί της ποιοι είναι μαζί της και ποιοι είναι εναντίον της. Ωριμάσαμε. Το υπέρτατο κόμμα και η υπέρτατη ιδεολογία είναι η υπεράσπιση της ζωής και του τόπου μας, η υπεράσπιση της πατρίδας.
Να ψηφίσουμε αυτούς που στάθηκαν στον αγώνα μας. Στους άλλους να πούμε: «κατά τα έργα σου, αλληλούια».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σου συνιστώ να γράφεις ο ίδιος κανένα σχόλιο για τα...σχόλιά σου, γιατί όπως έχεις διαπιστώσει, εδώ και πολύ καιρό, όλα περνούν με... "λευκή ισοπαλία 0-0".
Χα...