ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ



















ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΨΑΡΙΑΝΟΥ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου το πρωί, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γρηγόρης Ψαριανός, με κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Χαλκιδικής, θα επισκεφθεί στον Πολύγυρο την Περιφέρεια, τον Δήμο, το νοσοκομείο και το ΙΚΑ.
Το απόγευμα στα Ν. Μουδανιά στο μέγαρο του δημαρχείου, στις 7 η ώρα, θα δώσει συνέντευξη στα ΜΜΕ.
Θα χαιρετήσει στις 9 το βράδυ σε πολιτική εκδήλωση-συνεστίαση, στο κέντρο «Συναυλία».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΟΥΤΕ ΤΙ ΣΟΦΙΕΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΝΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το… «αριστεροαστικό» μόρφωμα του κ. Κουβέλη, εμφανίζεται να πρεσβεύει ένα τρίτο, άκρως αντιφατικό, αξίωμα που συνοψίζεται στο μότο: «Όχι στο μνημόνιο, αλλά όχι και στη δραχμή»! Αυτό στο χωριό μου, παραπέμπει στο ιδεατό, πλην όμως ανέφικτο, «και το σκύλο και την πίτα». Η για να το πούμε σε άλλη διάλεκτο, θυμίζει το κουτοπόνηρο «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ». Γιατί και ο τελευταίος Έλληνας αντιλαμβάνεται ότι αν απορρίψουμε το μνημόνιο έχουμε σοβαρή προοπτική να επιστρέψουμε στο παλαιό και… τιμημένο εθνικό μας νόμισμα.

Γιατί λοιπόν το παραφουσκωμένο δημοσκοπικά δημιούργημα του κ. Κουβέλη οχυρώνεται πίσω από ένα τόσο οξύμωρο πρόταγμα; Γιατί απλούστατα…ψαρεύει ψηφοφόρους σε θολά νερά. Είδε φως στις δημοσκοπήσεις και…μπήκε. Προκειμένου δε να μην δυσαρεστήσει κανένα υιοθετεί μία θέση που αρέσει σε…όλους! Και σε αυτούς που αναζητούν ένα ψευτο-επαναστατικό άλλοθι εκ του ασφαλούς για να βρίζουν την τρόικα και πολύ περισσότερο στις δυνάμεις της διαπλοκής που ψάχνουν εναγωνίως ένα κρυπτομνημονιακό κομματικό ανάχωμα, «κεντροαριστερής» εκδοχής για να φρενάρουν την ανεξέλεγκτη κατάρρευση του πάλαι ποτέ αγαπημένου ΠΑΣΟΚ.