ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Η Δημοκρατική Αριστερά Χαλκιδικής για τα επεισόδια στις Σκουριές


Η Δημοκρατική Αριστερά Χαλκιδικής καταδικάζει τις τραμπούκικες ενέργειες της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός που έστειλε τους «εργαζόμενους» στις Σκουριές για «να επιβάλουν την τάξη και την ασφάλεια» των συμφερόντων της.
Είχαμε προειδοποιήσει, από πολύ καιρό πριν, για την επικίνδυνη κατάσταση στην οποία οδηγείται η περιοχή και η τοπική κοινωνία, από μία κυβέρνηση που λειτουργεί σαν πράκτορας συμφερόντων των χρυσωρύχων, που με παράνομες μεθοδεύσεις και σε σύμπλευση με την εταιρεία, προσπαθεί να επιβάλλει την μεταλλουργία χρυσού σε μια περιοχή που δεν την θέλει, αδιαφορώντας για την καταστροφή του περιβάλλοντος, των νερών, του τουρισμού και των άλλων δραστηριοτήτων της περιοχής, αδιαφορώντας για την βούληση της τοπικής κοινωνίας.
Καταδικάζει την σύμπλευση της αστυνομίας στην όλη επιχείρηση της εταιρείας, μια σύμπλευση που μας οδηγεί στις εποχές του παρακράτους και στο «ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα».
Σήμερα ο απολογισμός είναι βαρύς. Υπάρχουν τραυματίες εκ των οποίων ο ένας είναι πολύ βαριά.
Έστω και την ύστατη ώρα, η κυβέρνηση ας αναλάβει τις ευθύνες της. Ας αποφασίσει η τοπική κοινωνία με δημοψήφισμα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κρυμα κουβελη..εισαι και αριστερος...πως ειναι δυνατον ενας αριστερος να ειναι κατα στις προσληψεις των εργαζομενων?

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑς ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ?!ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ?Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ?!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!ΜΗΠΩς ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ?!ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑς ΕΙΠΑΤΕ.ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ?ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΚΥΒΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΑΣ!