ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ο Βενιζέλος που έγινε αρνάκι.


Όταν τον βλέπουμε στην τηλεόραση να λέει «ξαναρχίζουμε» και «συγνώμη» και άλλα τέτοια τραγελαφικά, αναρωτιόμαστε μέχρι που μπορεί να φτάσει η ξετσιπωσιά ενός πολιτικού.
Όταν προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος που όλα αυτά τα χρόνια αποτέλεσε πυλώνα του πολιτικού συστήματος, που με τα νομοθετήματά του προστάτευσε τους πολιτικούς-λαμόγια, που ήταν «κώλος και βρακί» με το παπαδαριό, που έβαλε την χώρα μέσα στα σκατά, αναρωτιόμαστε μέχρι που μπορεί να φτάσει η σχιζοφρένεια και ο μαζοχισμός αυτών που τον ακολουθούν. Γιατί ο Βενιζέλος και όλοι οι πολιτικοί της συνομοταξίας του, υπάρχουν, χάρη στην ασθενή μνήμη την δική μας, στην ξεδιαντροπιά και στην προβατίλα μας.
Τώρα, θα μου πείτε, γίνεται να περάσει ο κ. Βενιζέλος για αρνάκι, επειδή παραιτήθηκε από υπουργός οικονομικών, αφ’ ότου έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ (έστω και όχι πια του «όλου», αυτό μας έλειπε) και να ξεγελάσει ξανά την κοκκινοσκουφίτσα; Ευελπιστούμε πως όχι.
Αυτή τη φορά θα την πατήσουν –κι αυτός και οι όμοιοί του- επειδή οι πελάτες τους, όπως τους διαμόρφωσαν τόσες δεκαετίες στο πελατειακό τους σύστημα, δυσαρεστήθηκαν ως πελάτες, και θα αντιδράσουν, αφήνοντας το μαγαζί χωρίς την κρίσιμη πελατεία και τα συνακόλουθα κέρδη.
Ευελπιστούμε. Συγκρατημένα όμως, επειδή εδώ είναι η χώρα των λωτοφάγων και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: