ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Μαθητές … δείχνουν τον δρόμο



Για την πατρίδα μας και την ζωή μας … αγωνιζόμαστε με την ψυχή μας!
Αυτό ήταν το μήνυμα του καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη στους μαθη-τές του στο Γυμνάσιο Ιερισσού και μονομιάς χωρίς δεύτερη κουβέντα στην κυριολεξία αυτοί σήκωσαν στα χέρια 16 τόνους (1.500 κιβώτια) τρόφιμα με αποδέκτες τους δικαιούχους 3-τεκνους γονείς από την Αμμουλιανή μέχρι το Στανό και από Αρναία έως και την Ολυμπιάδα (παντού στον δήμο του Αριστοτέλη).
Τους ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη τους.
Μπράβο σας παιδιά… έτσι πάντα πρωτοπόροι!
Σύλλογος 3-τέκνων Νομού Χαλκιδικής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1. Δια του λόγου του αληθές παρακαλώ να ακούσετε τι είπα. Ποτέ δεν μίλησα για ξενόφερτους.
http://www.halkidikinews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5510:ekrithmi-i-katastasi-sto-simarhio-ierissoy-simveni-tora&catid=1&Itemid=5

2. Αν υπάρχει τόσο αγωνία για που είναι η μόνιμη κατοικία μου όποιος θέλει να τον εξουσιοδοτήσω να πάει στην ΔΟΥ ΑΡΝΑΙΑΣ να πάρει αντίγραφο της Φορολογικής μου δήλωσης για να δει που είναι η μόνιμη κατοικία μου.

3. Όσον αφορά από που κρατάει η σκούφια μου. Σας πληροφορώ ότι το όνομα της οικογένειά μου υπάρχει στα (SELANIK-SİDREKAPSI KÖYLERİN SAYIMI 1530) οθωμανικά πρωθυπουργικά κατάστιχα των αποτελεσμάτων της απογραφής του 1530 στο Ναχιγιές Σιδηροκαύσια και ειδικά στο χωριό (Palyohor) Παλαιοχώρι.

4. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι οι εν λόγω κύριοι/κυρίες θέλησαν συκοφαντικά να εμπλέξουν το όνομά μου στα παιγνίδια τους χωρίς να γνωρίζω τα κίνητρά τους. Αν το κίνητρό τους είναι να με εκφοβήσουν και να με τρομοκρατήσουν στοχοποιώντας με ώστε να κρατήσω το στόμα μου κλειστό, τους ενημερώνω ότι εγώ δεν φοβάμαι όπως δεν φοβήθηκα 30 χρόνια παλεύοντας στον ουρανό του Αιγαίου για να υπερασπιστώ την ελληνικότητά του και τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας.

5. Αν μέσα τους έχουν απομείνει έστω ψήγματα ανθρωπιάς θάρρους και ειλικρίνιας ας βγουν να επανορθώσουν. Αν και πάλι η μισαλλοδοξία τους δεν τους το επιτρέπει δεν πειράζει, δεν έγινε και τίποτα Πάσχα έρχεται τους συγχωρώ και τους απευθύνω το "Αφες αυτοίς, Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι"

ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ ΗΛΙΑΣ
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Αριστοτέλη