ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

ΟΜΗΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ (ELDORADO) ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ

Απόγευμα  Μ. Σαββάτου έξι γυναίκες από την περιοχή, επιβαίνουσες σε δύο αυτοκίνητα, ξεκίνησαν με πρόθεση μια βόλτα στις Σκουριές και επίσκεψη σε χωράφι με μηλιές εκεί. Φτάνοντας λίγο πριν τον ήδη υπάρχοντα κρατήρα αντιλήφθηκαν την ύπαρξη μπλόκου με κινούμενη μπάρα και αγκαθωτό συρματόπλεγμα μέσα στον κεντρικό δασικό δρόμο, καθώς και την παρουσία ιδιωτικών σεκιούριτι με ολοπρόσωπη κάλυψη και εργαζομένων. Αρνηθήκαν να καταθέσουν τα στοιχεία που τους ζητήθηκαν αλλά παρόλα αυτά καταγράφηκαν τα χαρακτηριστικά και οι πινακίδες των αυτοκινήτων. Κατόπιν τους επιτράπηκε να συνεχίσουν την πορεία. Πηγαίνοντας προς τον κρατήρα και με πρόθεση να μεταβούν στο χωράφι, αντιλήφθηκαν ότι ακολουθούνταν από δύο αγροτικά αυτοκίνητα της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός, τα οποία και τις προπηλάκισαν κλείνοντάς τες τον δρόμο και ακινητοποιώντας τα αυτοκίνητά τους, με το πρόσχημα ότι ο χώρος είναι ιδιωτικός. Ακολούθησε ομηρία των γυναικών για τουλάχιστον 20 λεπτά της ώρας, η οποία συνοδεύτηκε από λεκτική και σωματική βία, απειλές κατά της σωματικής τους ακεραιότητας καθώς και απειλές για μελλοντική τους ενοχοποίηση σε τυχόν γεγονότα. Από την μεριά των γυναικών κλήθηκε η αστυνομία και ζητήθηκε παρέμβαση εισαγγελέα. Τα γεγονότα καταγράφηκαν σε κάμερα στα πλαίσια της ύπαρξης αποδεικτικών στοιχείων στις απειλές που δέχθηκαν κατά την διάρκεια των γεγονότων. Τελικά αφεθήκαν ελεύθερες μετά από τηλεφωνική εντολή που δόθηκε από τον κ. Ζαγοράκη (πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Στρατωνίου) και γενικό επιτελάρχη της εταιρίας στο βουνό της M. Παναγίας. Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει το δάσος των Σκουριών αυτές τις τελευταίες 25 μέρες από την εγκατάσταση των κατοχικών δυνάμεων της εταιρίας εκεί. Αυτές είναι εικόνες πανελλαδικής πρωτοτυπίας... στην Ελλάδα του 2012 οι βόλτες σε ορισμένα δάση απαγορεύονται.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην πεφτετε στη παγίδα των μπαχαλακηδων.
Το συγκεκριμένο βίντεο το έχει στήσει η Ελλη Δ. Και οι φίλες της ( δυο απο θεσνικη και 3 απο μ.παναγια) εδω και τρεις μέρες.
Η ΔΗΜΑΡ. πρέπει να ασχοληθεί με σοβαρότερα θέματα .
Ένας φίλος μεγαλοπαναγιωτης.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα με τους μπαχαλάκηδες έχει ξεφύγει πολύ. Η δημοκρατία πέραν των άλλων έχει και κανόνες λειτουργίας και καλό θα είναι να αρχίσει επιτέλους η εφαρμογή τους στη χώρα μας πριν είναι αργά.

Ανώνυμος είπε...

Μά καλά πού ζούμε?
Ιδιωτική περιοχή ο Κακαβος?
Να τό κοινοποιήσουμε παντού.
Νά μάθουν όλοι οί Έλληνες ότι μετά τούς Γερμανούς ήρθαν οί Καναδοί.

Ανώνυμος είπε...

ετοιμαστε για πραγματικο πολεμο.αυτοι με τις κουκουλες θα εχουν ασχημη καταληξη!ουστ απο εδω ρε

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΡΑΤΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΙΑ...ΜΑΚΕΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΚΑΒΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ας μη ξεγελιόμαστε. Οι άδειες από το Κράτος δόθηκαν. Αρκετές εκατοντάδες οικογένειες βρήκαν δουλειά (κάθε οικογένεια από 4 άτομα περίπου τρώνε ψωμί άρα χιλιάδες στόματα), ακολουθούν και άλλες προσλήψεις κάτι μαγικό για την σημερινή Ελλάδα και οι εργασίες σιγά-σιγά ξεκίνησαν.
Ας προσπαθήσουμε τώρα να τηρηθούν οι περιβαλλοντικοί όροι του έργου.
Χριστός Ανέστη – η Βόρεια Χαλκιδική Ανέστη

Ανώνυμος είπε...

4.47 εισαι πολυ βαρετος!σε ολα τα blogs κανεις copy paste!ο ιδιος βλακας απο την αρναια εισαι!εξορυξη στις σκουριες ξεχασε την.ο κοσμος ειναι πολυς!θα πνιξει τα ψευτο ονειρα σου και της εταιριας!αρχιζουμε απο πρωτη μαιου!αληθεια θα εισαι πανω στο βουνο?χαχαχα!