ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Είναι πολλά τα λεφτά...(της Siemens)

Σε έναν επαίσχυντο συμβιβασμό με τη γερμανική Siemens προχώρησε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι τυχαίο ότι στην υπόθεση κουκουλώματος πρωταγωνίστησε ο ακροδεξιός Βορίδης που ανέδειξε την ιστορική σχέση της ακροδεξιάς με το μεγάλο κεφάλαιο. Αμετανόητοι οι οικονομικοί δολοφόνοι προχώρησαν στη συγκάλυψη για να συνεχιστεί η λεηλασία του δημόσιου πλούτου από το κεφάλαιο. Αυτή είναι η ΕΕ, η Ευρώπη των Μνημονίων και του ευρώ: ένας παράδεισος για τη διαπλοκή και τα μεγάλα συμφέροντα, μια κόλαση για τους εργαζόμενους και τα κοινωνικά δικαιώματα.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συκοφαντούν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους ότι «τα έφαγαν» και δίνουν συγχωροχάρτι στα σκάνδαλα των μεγάλων επιχειρήσεων. Χτυπάνε με τα ΜΑΤ και τις αλλεπάλληλες διώξεις αγωνιστές, ενώ Χριστοφοράκος, Τσουκάτος και Μαντέλης παραμένουν ανέγγιχτοι. Κλείνουν σχολεία και νοσοκομεία, απολύουν, διαλύουν υποδομές και την ίδια ώρα χαρίζουν εκατομμύρια στις επιχειρήσεις.

Είναι όρος ζωής για την κοινωνία η ανατροπή της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και της πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ. Ο ξεσηκωμός του λαού μπορεί να βάλει τέλος στη λεηλασία του δημόσιου πλούτου από κεφάλαιο και τράπεζες. Μακριά από ΕΕ και ευρώ που εγγυούνται και επιβάλλουν αυτό το πλιάτσικο. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε ένα Αγωνιστικό Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής για ανατροπή της κυβέρνησης και του σάπιου πολιτικού σκηνικού, διαγραφή του χρέους, έξοδο από ΕΕ και ευρώ, πέρασμα στο δημόσιο και κοινωνικό έλεγχο, υποδομών, πλουτοπαραγωγικών πηγών και των στρατηγικών επιχειρήσεων.



To γραφείο Τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

7/4/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: