ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Το όραμα Πάχτα για τον τουρισμό (συνέχεια)

Κομίτσα, 10-8-2012

Τα σκουπίδια είναι η πρώτη εικόνα που προσλαμβάνει ένας ξένος όταν επισκέπτεται ένα τόπο, και αυτή είναι η εικόνα που μένει τελικά στο μυαλό του, όσο κι αν προσπαθήσεις να τον παραμυθιάσεις με εκδηλώσεις και άλλα πολιτιστικά μπιχλιμπίδια. Πρώτα είναι η καθαριότητα, η τάξη και οι υποδομές (νερό, δρόμοι, κέντρα υγείας, κ.λ.π) και ύστερα έρχονται -που καλά είναι να έρχονται- κι όλα τ' άλλα. Αν αποτύχεις στην καθαριότητα, όλα τα άλλα είναι, λίγο-πολύ, "θεωρία επισκόπου και καρδία μυλωνά".
Θα μου πείτε, εδώ η δημοτική αρχή δεν έχει ενδοιασμούς για την μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή που ετοιμάζεται για την περιοχή, θα ντραπεί για τα σκουπίδια στις παραλίες; Και όχι μόνο δεν έχει ενδοιασμούς, αλλά λειτουργεί ξετσίπωτα και σαν πράκτορας και υπηρέτης των συμφερόντων που απεργάζονται την ερημοποίηση του τόπου.
Εδώ δεν ντράπηκαν, την Κυριακή 5 Αυγούστου, να δώσουν ψεύτικες και προβοκατόρικες πληροφορίες, ότι τάχα "καίγεται το Δημαρχείο", για να φέρουν τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα μέσα στην Ιερισσό.
Εδώ δεν ντράπηκε ο κ. Πάχτας να υφαρπάξει την υπογραφή του κ. Κουρουπλή (τότε, στο σκάνδαλο Πόρτο Καρράς), θα ντραπεί για τα σκουπίδια και τα άλλα;
Ο άνθρωπος είναι αδίστακτος. Δεν έχει κανέναν ενδοιασμό προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του. Είναι ακριβώς το είδος των πολιτικών που έφεραν την χώρα εδώ που την έφεραν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: