ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Δήλωση - Καταγγελία του Γιάννη Δριβελέγκα


Ν. Μουδανιά 6/8/2012

Προς τοπικά ΜΜΕ

Δήλωση - Καταγγελία του Γιάννη Δριβελέγκα για την επίθεση των ΜΑΤ στις Σκουριές και την Ιερισσό

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά στην περιοχή των Σκουριών και της Ιερισσού συνέβησαν γεγονότα που δεν μπορεί να κατανοήσει ανθρώπινος νους.
 
Καταγγέλλω απερίφραστα την αδικαιολόγητη επίθεση των δυνάμεων των ΜΑΤ που δέχτηκαν αναιτιολόγητα οι κάτοικοι της Ιερισσού, οι οποίοι διαδήλωναν ειρηνικά στο κέντρο της πόλης.

Έχω επανειλημμένα τονίσει ότι η υπόθεση της επέκτασης των Μεταλλείων στη Β.Α. Χαλκιδική πρέπει να είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης και όχι επιβολής αποφάσεων.

Είναι καιρός να κατανοήσουν άπαντες ότι η κοινωνική συνοχή, στην περιοχή, είναι πλέον στα όρια της. Ενέργειες που προκαλούν εντάσεις και ακρότητες πρέπει να τελειώσουν πριν είναι πολύ αργά.

Καλώ τον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να δώσει τις απαραίτητες και πειστικές εξηγήσεις για την αδικαιολόγητη βίαιη επίθεση των ΜΑΤ. Ακόμα να δώσουν στη δημοσιότητα από που είχαν, αν είχαν, τις τυχόν πληροφορίες ότι οι κάτοικοι της Ιερισσού είχαν κάποιο σχέδιο που δικαιολογούσε αυτήν τη βίαιη επίθεση.

Γιάννης Δριβελέγκας

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ

Ν. Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: