ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Περιμένουμε μια σαφή και ξεκάθαρη τοποθέτηση



Πριν δύο χρόνια, στις εκλογές για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, συμμετείχαμε στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Χαλκιδική, «Δημοκρατία-Οικολογία-Συμμετοχή», με υποψήφια Περιφερειάρχη την Ασημίνα Ξηροτύρη.
Τόσο στο Πρόγραμμά μας, όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις μας, ταχθήκαμε ξεκάθαρα και εμπεριστατωμένα, τόσο με ανακοινώσεις στον τύπο όσο και με δηλώσεις μας στην τηλεόραση, ενάντια στην εξόρυξη και την μεταλλουργία χρυσού στην Χαλκιδική. Μ’ αυτήν την θέση, μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους οι συμπατριώτες μας.
Σήμερα, δύο χρόνια μετά, το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς συμμετέχει και στηρίζει την κυβέρνηση και την κυβερνητική πολιτική, η οποία προχωρά στην εξόρυξη και στην δημιουργία της μεταλλουργίας χρυσού στον τόπο μας, επιβάλλοντας την με αυθαιρεσία και τρομοκρατία, παρά την θέληση των κατοίκων της.
Η πολιτική αυτή για την Χαλκιδική σημαίνει την καταστροφή του δάσους, των νερών, του τουρισμού, των αγροτικών καλλιεργειών, του περιβάλλοντος και της οικονομίας της γενικότερα. Σημαίνει ερημοποίηση.
Δυστυχώς η Δημοκρατική Αριστερά και ο πρόεδρός της, παρά τις αρχικές δηλώσεις και διακηρύξεις, τηρούν σήμερα σιγή ιχθύος, αποδεχόμενοι το έγκλημα.
Αυτή η στάση ούτε αριστερή είναι ούτε τίμια.
Περιμένουμε μια σαφή και ξεκάθαρη τοποθέτηση.


Σίμος Οφλίδης: Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης
Βέκης Χριστόφορος (Φόρης): Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Ιωσηφίδης Ιωσήφ (Σήφης): Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Κάρλας Αργύρης: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Τσιριγώτης Γιώργος: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Χατζηπαναγιώτη Ρούλα: Υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους!!!!!