Πρόσκληση
Την  Τετάρτη  20 Μαρτίου 2013 ώρα 6:00 μμ προσκαλούμε τα μέλη, τους φίλους  της ΔΗΜΑΡ και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης στην αίθουσα πολλαπλών  χρήσεων  σε ημερίδα με θέμα:
  
ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ & ΚΙΛΚΙΣ
Τον τελευταίο καιρό γίνονται πιο έντονες οι συζητήσεις σε τοπικό επίπεδο και πολύ σκληρές οι αντιπαραθέσεις μεταξύ τοπικών κοινωνιών και πολιτικών κομμάτων.  
Στόχος του Π.Γ.Κ.Μ της ΔΗΜΑΡ αλλά και των οργανώσεών μας στην Χαλκιδική και το Κιλκίς, είναι να ακουστούν και να συζητηθούν τόσο οι απόψεις των ενδιαφερομένων  μερών  όσο και η  δική μας. 

Εισηγητές
Ελευθεριάδης  Χρήστος, Αν. Καθηγητής  ΑΠΘ
Αβδημιώτης  Σπύρος, Καθηγητής  Εφ. ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Κατσιφαράκης Κωνσταντίνος, Καθηγητής  ΑΠΘ
Στυλιανού  Άρης, Επίκουρος  Καθηγητής  ΑΠΘ

Θα ακολουθήσουν αρεμβάσεις εκπροσώπων της εταιρείας, των εργαζομένων στα μεταλλεία Χαλκιδικής, φορέων, κινήσεων κατοίκων Χαλκιδικής & Κιλκίς καθώς και των  οργανώσεων  της ΔΗΜΑΡ των Νομών.  

Η ημερίδα  θα μεταδοθεί απευθείας από το www.seleo.gr την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 18:00 το απόγευμα.
Για να μεταδώσετε την ημερίδα από το δικό σας
site ή blogs, χρησιμοποιείστε τον παρακάτω κώδικα:

<
iframe width="480" height="302" src="http://www.ustream.tv/embed/5549200?v=3&wmode=direct" scrolling="no" frameborder="0" style="border: 0px none transparent;"> </iframe>
<
br /><a href="http://www.ustream.tv/" style="padding: 2px 0px 4px; width: 400px; background: #ffffff; display: block; color: #000000; font-weight: normal; font-size: 10px; text-decoration: underline; text-align: center;" target="_blank">Streaming live video by Ustream</a>