ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Παρέμβαση στη βουλή του Βουλευτή του ΚΚΕ Θ. Κωνσταντινίδη για την ακύρωση συζήτησης ερώτησης

 
Σας ενημερώνουμε ότι για δεύτερη φορά δεν προσήλθε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, στη Βουλή, για να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του ΚΚΕ, σχετικά με τη συμπεριφορά της αστυνομίας απέναντι στους κατοίκους της Χαλκιδικής.
Οι κάτοικοι που αντιτίθενται στην εκμετάλλευση των μεταλλείων χρυσού από ιδιωτική εταιρεία έχουν βρεθεί στο στόχαστρο του κυβερνητικού αυταρχισμού και της αστυνομικής βίας και καταστολής.
Τη στάση του υπουργού κατήγγειλε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, σημειώνοντας πως η ερώτηση αφορά ένα πραγματικό όργιο καταστολής.
«Ο κύριος υπουργός μπορεί να έχει την πολυτέλεια και την επιλογή να μην εμφανίζεται στη Βουλή για να απαντήσει, ωστόσο είναι υποχρεωμένος να απαντήσει στους μαθητές και τις μαθήτριες της περιοχής που δέχθηκαν τη βία των προσαγωγών που πολλές φορές πήρε και χαρακτήρα γκανγκστερικό», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο Θ. Κωνσταντινίδης, αναφέρθηκε στα χημικά που δέχθηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ιερισσού μέσα στον αυλόγυρο του Γυμνασίου - Λυκείου της περιοχής, ενώ επίσης ανέφερε πως αύριο υπάρχει νέα κινητοποίηση στον Πολύγυρο και τόνισε πως ο υπουργός δε μπορεί να κρύβεται από τους κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: