ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ο Πάνος Καμμένος στην Ιερισσό

 
Η Συντονιστική Επιτροπή Χαλκιδικής σας καλεί να δώσουμε όλοι δυναμικό παρών στην εξόρμηση που θα πραγματοποιήσει ο Πάνος Καμμένος στην Ιερισσό μας.
Τετάρτη 13/3 στις 17:00 μπροστά από το πολιτιστικό κέντρο Ιερισσού.Θα είμαστε όλοι εκεί
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σκεπτόμενε πολίτη ,
Σε ποιους απευθύνεται η επιστολή, μήπως νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε ακαδημαϊκούς δασκάλους .
Θα πρότεινα να στείλεις την επιστολή σου στους εργαζόμενους , όχι στα γραφεία της εταιρίας όπου λιμνάζουν όλα τα αρπαχτικά όμοιοι του είδους σου, αλλά στους εργαζόμενους στις γαλαρίες , και θα ήθελα μετά να τους ζητήσεις να την σχολιάσουν . Η απάντηση που θα έπαιρνες πιστεύω θα ήταν ( τι παπαριές γράφεις ρε σκεπτόμενε πολίτη). Επειδή εγώ σέβομαι τους εργαζόμενους θα σε απαντήσω στην γλώσσα τους .
Όταν αγαπητέ φίλε φυσά ένας καινούργιος άνεμος, κάτι καλοφαγωμένοι σαν και σένα δεν λένε να ξεσκουντηθούν απ τον τόπο τους, και απ την πολύ ακινησία παθαίνουν σήψη και εκπέμπουν δυσωδία.
Όσο για τα παράσιτα έχω να σου πω κάτι σημαντικό ξέρεις πως λέγετε το παράσιτο του παρασίτου, λέγεται ξενιστής, και αυτός πουλές ο ξενιστής κατοικεί μέσα στο παράσιτο και το τρώει , το ερώτημα είναι ποιο από τα δύο είναι το επικίνδυνο παράσιτο, το ίδιο το παράσιτο η ο ξενιστής .
Αναφέρεσαι στον πρωτογενή τομέα , μήπως θα μπορούσες να μας απαριθμήσεις ποιοι είναι οι πρωτογενής τομείς στην περιοχή που αναφέρεσαι ,( εκτός τα μεταλλεία) είναι μήπως η κτηνοτροφία η γεωργία , η αλιεία , η μελισσοκομία , τα δασικά προϊόντα κ.λπ. μήπως όλα αυτά πρέπει εμείς να τα χαρίσουμε στους αποικιοκράτες που αγόρασαν τα μεταλλεία για ένα κομμάτι ψωμί. Μήπως όλοι οι προαναφερόμενοι πρωτογενείς τομής , αφανίζονται από την λειτουργία του άκρως ρυπογόνου εργοστασίου χρυσού.
Μιλάς για το παρασιτικό κράτος, συμφωνώ , αλλά αυτό δεν δίνει άλλοθι στην εξοντωτική και ρυπογόνα μεταλλευτική δραστηριότητα που ονειρεύεσαι. Υπάρχει και άλλος δρόμος ,η αειφόρος ανάπτυξη . Και επειδή αναφέρεστε όλοι στον σύριζα , αν και δεν είμαι εραστής του μοντέλου του, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι λαμογια του μεγέθους των γνωστών ΛΑΜΟΓΕΩΝ, δεν έχει στους κόλπους του, τουλάχιστον ακόμη τώρα, που μιλάμε.
Και με λίγα λόγια θα απαντήσω για τους νεκροθάφτες.
Νεκροθάφτης είναι αυτός που σκάβει τον τάφο των κατοίκων της περιοχής , και ηθικά και ουσιαστικά . Ηθικά γιατί τον εκμεταλλεύεται όσο είναι ζωντανός επενδύοντας στην ανέχεια των καιρών στην ανεργία , κρατώντας έναν λαό υπόδουλο στα τρωκτικά της γνωστής πολυεθνικής εταιρίας και ουσιαστικά γιατί η συγκεκριμένη εταιρία κράτησε υπανάπτυκτη την περιοχή εδώ και πολλά χρόνια για να μονοπωλεί ως σωτήρας την μοναδική επιλογή απασχόλησης των κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής.
Τώρα μιλάτε για ελεύθερους πολίτες. Αλήθεια είσαι και εσύ εραστής του Νόμος Και Τάξει .
Η ελευθερία φίλε Σκεπτόμενε, είναι αγαθό για όλους , και όχι για τους ισχυρούς με βάση την δική σου λογική . Υποδουλώσατε έναν κόσμο με την υπόσχεση του μεροκάματου , αυτήν την ελευθερία επικαλείσθε. Διεκδικείτε τον ρόλο του σωτήρα , αλλά δυστυχώς είστε ένα φίδι που εκκολάπτεται μέσα σε ένα μεταλλαγμένο αυγό περιστεριού. Τέλος ένα έχω να σου πω σκεπτόμενε, όταν απευθύνεσαι σε λαϊκές μάζες , μάθε και λίγα απλά ελληνικά , θα σε χιαστούν !!!