ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Άνοιξε το κλουβί στο μπαλκόνι να φύγουν τα πουλιά

 

"Άνοιξε το κλουβί στο μπαλκόνι, να φύγουν τα πουλιά"

Αυτή ήταν η πρώτη παραγγελία που έδωσε ο συναγωνιστής μας στην γυναίκα του, από τις φυλακές Διαβατών, όπου βρίσκονται από τις 10 Απριλίου οι δύο προφυλακισμένοι μας. Σ' αυτούς τους συναγωνιστές μας συμπαραστάθηκε χθές ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην Πλατεία Αριστοτέλους με κεριά και δάδες. Αυτούς τους ανθρώπους, με αυτές τις ευαισθησίες, βάφτισαν "τρομοκράτες" και ότι άλλο βάλει ο νούς σας οι γκαουλάιντερ των ξένων συμφερόντων στην πατρίδα μας. Πάντα έτσι γινόταν στην ιστορία. Όλοι οι αγωνιστές για την πατρίδα και την αξιοπρέπεια έτσι βαφτίζονταν από τις δυνάμεις κατοχής και τους συνεργάτες τους, που με την δύναμη των όπλων επέβαλαν την "νομιμότητα". Το είπε κι ο Μίκης Θεοδωράκης στην πρόσφατη δήλωση συμπαράστασης που έστειλε στον αγώνα μας.

"Κάτω από το πρίσμα αυτό θεωρώ ότι στην Ιερισσό διαπράττεται ένα αποτρόπαιο εθνικό έγκλημα για το οποίο οι υπεύθυνοι κάποτε θα δώσουν λόγο. Ας μην επαίρονται οι σημερινοί εξουσιαστές και τα όργανά τους ότι έχουν τάχα μαζί τους τον Νόμο και την δύναμη. Η ζωή είναι σφαίρα που γυρίζει. Ας θυμηθούν πού βρίσκονται σήμερα οι … εθνοσωτήρες της Χούντας."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μην κλείνετε τους δρόμους