ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Δελτίο τύπου του Γιάννη Δριβελέγκα



Δελτίο τύπου
Του Γιάννη Δριβελέγκα Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Χαλκιδικής

Ο Υπουργός προστασίας του πολίτη, κ. Δένδιας, υλοποιώντας τις εντολές του Πρωθυπουργού, κ Σαμαρά, συνεχίζουν την προκλητική και απαράδεκτη τακτική του δόγματος «νόμος και τάξη». Εξακολουθούν και προβαίνουν σε μαζικές προσαγωγές πολιτών της Β.Α. Χαλκιδικής στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής. Καταγγέλλω την προσπάθειά τους να ποινικοποιήσουν τον αγώνα των κατοίκων της Β.Α. Χαλκιδικής που αγωνίζονται για την προστασία του περιβάλλοντος διεκδικώντας παράλληλα και τα  ανθρώπινα δικαιώματά τους. Ελπίζω το φιάσκο, όπως εξελίχτηκε με την αυταρχική απόφαση του κ. Σαμαρά, για το κλείσιμο της ΕΡΤ να τους συνετίσει να εγκαταλείψουν τις πολιτικές του αιφνιδιασμού και του εκβιασμού που δεν οδηγούν πουθενά, δυναμιτίζουν την κατάσταση, διχάζουν την κοινωνία και δεν έχουν καμία θέση στον Δημοκρατικό μας πολιτισμό.

3 σχόλια:

ΙΕΡΙΣΣΟΣ είπε...

Μόνο που Γιάννη ο κόσμος μπούχτησε από διαπιστώσεις και δελτία τύπου. Αν έχετε αρχίδια σταθείτε όρθιοι ΤΩΡΑ, διαφορετικά άντε στο σπίτι σας, για να μην ξεφτιλίζεστε κάθε μέρα και περισσότερο.
Γιώργος Τσιριγώτης

Ανώνυμος είπε...

Αυτήν τη φορά Γιώργο είναι ευκαιρία και εσείς να κάνετε το δικό σας καθήκον και όχι να τα ρίχνετε μια ζωή σε άλλους. Βλέπε βουλευτικές εκλογές-περίπου 1000 ψήφους μόνο μεσα στην Ιερισσο η ΝΔ και δημοτικές εκλογές-υπερβολικές ψήφοι του Παχτα στην περιοχή παρα το κυρίαρχο σύνθημα ΝΑΙ στην αμεση έναρξη των μεταλλείων του συνδυασμού του. Αλλιώς η εύκολη λύση είναι πως πάντα θα φταίει κάποιος άλλος και τότε μάλλον ο γιαλός θα είναι όντως στραβός.

Με εκτίμηση,
Δρεβελεγκας Κωνσταντίνος,

ΙΕΡΙΣΣΟΣ είπε...

Αγαπητέ Κώστα,
Σε μερικά από αυτά που λές (περί της Ιερισσού) δεν θα διαφωνούσα, έχω όμως τις δικές μου ερμηνείες. Εδώ όμως δεν είναι ο τόπος για να γίνει μια τέτοια συζήτηση (για το πως δηλαδή βγήκε ο Πάχτας και ποιοί έχουν την ευθύνη). Θα χαιρόμουν πολύ να κάνουμε μια συζήτηση κατ' ίδιαν. Η δική μου τοποθέτηση επι του δελτίου τύπου αφορά το γενικώτερο ζήτημα της χώρας (βεβαίως και του τοπικού). Δεν νομίζεις πως στην κατάσταση που βιώνουμε (με τόσο φασισμό στην διακυβέρνηση) δεν αρκούν πια οι διαπιστώσεις και οι καταγγελίες, από βουλευτές και κόμματα που έχουν την κύρια ευθύνη για το πως φτάσαμε ως εδώ και που εξακολουθούν να στηρίζουν τον Σαμαρά και την ακροδεξιά του; Αν δεν το βλέπουμε αυτό και τώρα, που βγάζει μάτι, ο γυαλός θα είναι πάντα στραβός.