ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

23-24-25 Αυγούστου-Camping Comitsa(Νέα Ρόδα Χαλκιδικής)


http://camping-comitsa.gr/

Οι οργανώσεις Βορείου Ελλάδας των Νέων ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνουν 3ήμερο κάμπινγκ αντίστασης και αλληλέγγύης στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Χαλκιδικής.
Απέναντι στην περιβαλλοντική και οικονομική καταστροφή και στην κρατική καταστολή απαντάμε με Αλληλεγγύη

3 μέρες στον τόπο της αντίστασης:εκδηλώσεις, συζητήσεις, συναυλίες, οδοιπορικά στον Κάκκαβο και άλλα πολλά.
Το πλήρες πρόγραμα θα αναρτηθεί τις επόμενες μέρες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας και κρατήσεις:6998511542-6974728285

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γραψε κατι ενδιαφερον για την υποθεση των μεταλλειων και συγκεκριμενα για τον γκιλη τον προεδρο του επιμελητηριου τον οποιο σημερα κουτσουμπολευει η ρεσπεντσα όπως συνηθιζει. οι επαγγελματιες της περιοχης ξερουν καλα τι γινεται με μια αποφαση που εκρεμει και υποτιθεται οτι θα επαιρνε πριν 3 μηνες.
σου στελνω ενα σχετιο σχολιο μου για την υποθεση που εστειλα και στη ρεσπεντα (αυτη ξερει το θεμα αλλα οπως παντα ανει την παπια.
"Ο γκιλης έκανε συνεδριασεις του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηριου χαλκιδικης και μάλιστα ανοιχτες για να πάρει απόφαση για τα μεταλλεια χρυσου δηλωνοντας οτι θελει να προστατευσει τους επαγγελματιες από την καταστροφη που θα παθουν από αυτα. Ακομα όμως παιρνει την αποφαση.
Τρεις φορες η eldorado και τα τσιρακια της τον εφτυσαν κυριολεκτικά απαντωντας αρνητικα και ακομψα σε προσκληση που τους εκανε για να παραστουν στις συνεδριασεις προκειμενου να ενημερωσουν τα μελη του δ.σ. και αυτος χαμπαρι. τις χλαμπατσες τις παιρνει για βροχή. Αλλά δεν φταιει αυτος αλλα εκεινοι που τον βγαζουν προεδρο.
Η πλακα ειναι οτι δρομολογεί και βουλευτιλικι. Τι θα δουμε ακομα....
Χαλκιδικιωτες ποτε θα απαλλαγουμε απο τους αχρηστους γυμνοσιαλιαγκες για να δουμε μια ασπρη μερα; Απο μας εξαρταται!
καποιος απο τα μεσα

ΙΕΡΙΣΣΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε
Αν θέλεις γράψε εσύ ένα εμπεριστατωμένο άρθρο για το θέμα που θίγεις και στείλτο μου στο email ierissos@rocketmail.com για να το δημοσιεύσω.