ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Οι μνηστήρες της χρυσής Πηνελόπης

 

Με ένα ανυπόγραφο, κουτσομπολίστικο και προβοκατόρικο δημοσίευμα το ακκιζόμενο ως «πρώτο μπλόκ της Χαλκιδικής» έρχεται να αποδείξει, για μια ακόμα φορά, τον ρόλο του στο θέμα των μεταλλείων χρυσού. Το δημοσίευμα: «Οι μνηστήρες της Πηνελόπης», ως ανυπόγραφο βέβαια, εκφράζει τις θέσεις των διαχειριστών του μπλόκ, αυτό λέει η στοιχειώδης δεοντολογία, αλλιώς ας μην το έβαζαν.

Για να βάζουμε όμως τα πράγματα από την αρχή στην θέση τους. Η Ρεσπέντζα είναι ένα από τα δύο φιλικά μπλόκς των «Πωλητών Αριστοτέλη» (το άλλο είναι το Εργοχαλκιδικής). Αυτοί είναι όλοι κι όλοι οι φίλοι τους στην Χαλκιδική. Λίγοι φίλοι και καλοί, θα πείτε.
Και πώς να μην είναι φίλοι, όταν αποτελούν το βασικό βήμα των ανακοινώσεων και της προπαγάνδας της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» και των «Πωλητών Αριστοτέλη»; Με το που βγάζουν μια ανάρτηση, αυτόματα αναδημοσιεύεται και στην Ρεσπέντζα, για λόγους «δημοσιογραφικής δεοντολογίας», όπως θα ισχυρίζονται οι διαχειριστές της, υποθέτουμε. Αλλιώς που θα διάβαζαν την προπαγάνδα της εταιρείας οι πτωχοί Χαλκιδικιώτες και οι άλλοι ιθαγενείς, για τα καλά του χρυσού, της εταιρείας, αλλά και του Πάχτα; Που θα διάβαζαν για τους «αγροίκους – τρομοκράτες» κατοίκους της Β.Α. Χαλκιδικής, για τα «λαμόγια τους οικολόγους», για τους επιστήμονες «αμφιβόλου ποιού και επιστημοσύνης», αν δεν υπήρχε η «δημοσιογραφική δεοντολογία» και η Ρεσπέντζα;
Απλά για να διατηρεί κανείς το προφίλ του «έγκυρου» μπλόκ και να έχει ακροατήριο και πέραση η προπαγάνδα της εταιρείας, πρέπει και η Ρεσπέντζα να κρατάει στοιχειωδώς τα προσχήματα. Δηλαδή να κρατάει «ίσες αποστάσεις» από μία εταιρεία που πληρώνει επικοινωνιολόγους, σεκιουριτάδες, τραμπούκους, που κάνει πληρωμένες καταχωρήσεις σε ακριβά περιοδικά, που οι μέτοχοί της έχουν δικές τους εφημερίδες και πανελλήνια τηλεοπτικά κανάλια και έχει και «πρώτο τραπέζι πίστα» στα θλιβερά τοπικά μας κανάλια, να κρατάει ίσες αποστάσεις από την Eldorado και τον Μπόμπολα από την μια μεριά και από τις επιτροπές αγώνα των κατοίκων που αγωνίζονται με τα θηρία, κυριολεκτικά ξυπόλυτοι στ’ αγκάθια, από την άλλη. Δηλαδή με άλλα λόγια, «ίσες αποστάσεις, από τους Παλαιστίνιους και το Ισραήλ». Έτσι παίζεται η προπαγάνδα φιλαράκια.
Η ίδια η Ρεσπάντζα, που έχει γνώμη για μύρια όσα -και καλά κάνει-, δεν έχει αναρτήσει ποτέ την δική της άποψη για τα μεταλλεία χρυσού και την καταστροφή της Χαλκιδικής. Δεν έχει άποψη; Έχει και δεν τη λέει; Τρία χρόνια τώρα, με τόσες συζητήσεις, τόσες εκδηλώσεις, τόσα δημοσιεύματα, τόσες εκδηλώσεις, τόσα πορίσματα, ακόμα κι αν είχες έρθει από άλλον πλανήτη, θα είχες διαμορφώσει μια άποψη. Εκτός κι αν δεν θέλεις ή έχεις και δεν μπορείς να την πεις. Δεν είναι όμως λίγο περίεργη μια τέτοια στάση;

Ας έρθουμε τώρα στο δημοσίευμα.
Τις ανακρίβειες, ακόμα και ως προς τα ονόματα που αναφέρει, που συναγωνίζονται σε ρηχότητα και ανοησία ακόμα και τα πρωινάδικα με τις ξανθιές, όποιος ζει στην περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη, τις βλέπει και χαμογελάει με απορία για το μέγεθος της ασχετοσύνης.
Αλλού όμως είναι η βαθύτερη στόχευση της φιλικής προς τους Πωλητές Αριστοτέλη, Ρεσπέντζας, και αυτή βέβαια δεν είναι να μας ενημερώσει για τα τεκταινόμενα.
Η στόχευση είναι διττή. Να περάσει στον κόσμο την απαξίωση της Ενωτικής Πατριωτικής Πρωτοβουλίας των Δημοτών Αριστοτέλη και να σπείρει σύγχυση και ηττοπάθεια για το ότι όλοι αυτοί που αντιτίθενται στα μεταλλεία χρυσού, δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους, έχοντας έναν αχταρμά φιλόδοξων υποψηφίων, τονίζοντας παράλληλα πως από την «άλλη μεριά» ο Πάχτας είναι ο μοναδικός «άξιος» και αδιαμφισβήτητος υποψήφιος. Επιπλέον προβάλλει το «έργο» του και τσοντάρει στην μαύρη προπαγάνδα της εταιρείας και του Δένδια περί τρομοκρατών που αντιτίθενται στα μεταλλεία χρυσού. Διαβάστε επ’ ακριβώς τι λέει, δια στόματος του «στενού συνεργάτη» τους:

("...κάθε καλοπροαίρετος δημότης, δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει το έργο που συντελείται στο Δήμο κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες, όταν η κυβέρνηση έχει στερήσει ακόμη και θεσμοθετημένους πόρους από την Τ.Α., αλλά και λόγω των προβλημάτων με τα συνεχή επεισόδια, κάψιμο Δημαρχείου, αυτοκινήτων, καταστημάτων, αστυνομικού τμήματος, γεγονότα στις Σκουριές, απειλές κατά του Δημάρχου και συνεργατών του κ.λ.π" ανέφερε στενός συνεργάτης του Πάχτα.
"Ο Χρήστος Πάχτας εκτιμούμε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλη, σχεδόν με όλους τους σημερινούς συνεργάτες του και με όσους νέους εκτιμούν το έργο του, το πρόγραμμά του και τις ικανότητές του".)

Στο παραπάνω αυτούσιο απόσπασμα του φαιδρού -πλήν κατάπτυστου- δημοσιεύματος, ακόμα και σήμερα, ενάμισι χρόνο μετά, και αφού εκατοντάδες χιλιάδες μάτια έχουν δει το Δημαρχείο στην Ιερισσό, αναπαραγάγει «το κάψιμο του Δημαρχείου». Αισχίστου είδους χοντροκομμένος γκεμπελισμός. 
Δεν μένει όμως εδώ, πάει και παραπέρα. Μιλάει και για τις «αρετές του Πάχτα», για το «έργο» του, που από σεμνότητα, θα έλεγε κανείς, δεν ονομάζει «θεάρεστο». Πρέπει να βλέπουν και οπτασίες εκεί στην Ρεσπέντζα για να βλέπουν και "έργο Πάχτα". Κοντολογίς, το δημοσίευμα αποπειράται προπαγάνδα που δεν αποτολμούν ούτε ακόμα και οι μπομπολοεφημερίδες και τα μπομπολοκάναλα.
Ο κόσμος όμως καταλαβαίνει πολύ καλά. «Άξιος ο μισθός» για το «πρώτο μπλόκ της Χαλκιδικής»

13 σχόλια:

STOχASTIS είπε...

Διαφωνώ κάθετα με αυτή την ανάρτηση ... είναι της φιλοσοφίας "κυνήγι μαγισσών" και έχει μπόλικη εσωστρέφεια χωρίς λόγο !!!

Εξάλλου έχω αποδείξεις περί του ... αντιθέτου .

Μπορώ να στις δείξω κατ΄ ίδιαν όποτε θέλεις ....

Ανώνυμος είπε...

Είναι απολύτως ακριβής η εκτίμηση που κάνετε για το blog ρεσπέντζα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έκανε τα στραβά μάτια σε χοντρές παρανομίες δημοτικών αρχόντων, παρά το γεγονός ότι υπήρχε επίσημη αλληλογραφία γι' αυτές, ενώ δεν δίστασε να λοιδορήσει και να πετάξει λάσπη σε ανθρώπους άξιους και γνωστούς για το ήθος τους, γιατί έπαιρναν ανοιχτά θέση κατά της εταιρίας "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ"-ELDORADO. Η εμπάθεια, παντρεμένη με την ασχετοσύνη, του διαχειριστή της ρεσπέντζας είναι συχνή σε πολλές αναρτήσεις του, όπως και εσείς σωστά διαπιστώνετε.

ΙΕΡΙΣΣΟΣ είπε...

Αγαπητέ Στοχαστή, για να μην μπούμε σε διάλογο που χρειάζεται πολύν χρόνο και γράψιμο, θα ρωτούσα μόνο ένα. Δείξε μου μια ανάρτηση της Ρεσπέντζας (δική της όμως και όχι αναδημοσίευση) που να παίρνει θέση πάνω στο θέμα. Εάν μου δείξεις μία τέτοια που να στηρίζει τον αγώνα μας, τότε θα ζητήσω ταπεινά συγνώμη, να μην σου πω πως θα κλείσω και το μπλόκ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ωραίο να βλέπεις ανθρώπους οι οποιοι νιαζονται για το περιβάλλον, παίρνουν θέση κι προσπαθούν να φέρουν αλλαγές ώστε να γίνει ο κόσμος μας ένα καλύτερο σπίτι για όλους μας.
Όλοι εσείς όμως που διαδηλώνεται θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθείτε ότι σε όλη αυτή την πορεία έχουν γίνει και μεγάλα λάθη.
Θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αναρχία στην περιοχή.
Μιλάτε για το γεγονός ότι θα δημιουργήσετε εσείς θέσεις εργασίας στην περιοχή για όλους αυτούς που ψάχνουν απεγνωσμένα για μια δουλειά κι ένα κομμάτι ψωμί. Πως θα το κάνετε αυτό όταν πλέον δεν θα υπάρχει τουρισμός κι εργασία ούτε καν για εσάς τους ίδιους με το κλίμα που έχετε δημιουργησει.
Πως είναι δυνατόν να περιθωριοποιείται όσους απλά δεν συμμετέχουν στον αγώνα σας, όχι γιατί συμμερίζονται την αντίθετη πλευρά απλά γιατί έχουν άλλο τρόπο να παλλεύουν για αυτή την υπόθεση. Είναι συνάνθρωποί σας, δεν είναι εχθροί σας. Για εσάς όποιος δεν στηρίζει τον αγώνα σας είστε ικανοί αιμόφερτο να τον δείτε στον δρόμο να μην τον βοηθήσετε..
Καλοί οι αγώνες, τα μπλόκα κι οι διαδηλώσεις αλλά πλέον νομίζω κι εσείς οι ίδιοι έχετε χάσει τον σκοπό κι τον στόχο σας.
Δείτε λίγο τις οικογένειες σας κι τα παιδιά σας που έχουν κατακλέψει τον κόσμο.
Και καθίστε και σκεφτείτε για ένα λεπτό πως φαίνεται αυτός ο αγώνας στον υπόλοιπο κόσμο, σαν ένας τρόπος εκτόνωσης...κι όχι αγώνας για έναν σημαντικό σκοπό.
Καθίστε και σκεφτείτε για ένα λεπτό τι γίνεται στον έξω κόσμο, βγείτε από τον μικρόκοσμο σας, κι αντιληφθείτε ότι πλέον η Ελλάδα ανήκει στις τριτοκοσμικές χώρες. Θεσσαλονίκη κι Αθήνα ο κόσμος ΠΕΙΝΑΕΙ! Πραγματικά πεινάει.
Συμφωνώ και συμμερίζομαι την αποψή σας, δεν συμφωνω κι δεν συμμερίζομαι τον τρόπο εφαρμογής της. Κάπου το έχετε χάσει στην πορεία, δημιουργήσατε αναρχία κι τελικά τα αποτελέσματα άμα συνεχίζετε σε αυτό το μοτίβο κάθε άλλο παρά θετικά θα είναι.

Ανώνυμος είπε...

Σκοπός,στόχος της Ρεσπέντζα είναι να δημιουργήσει εσωτερικά προβλήματα στη προσπάθεια των απλών κατοίκων για τη σύνθεση μιας βάσης που θα στηριχτεί ο αγώνας μας για τις δημοτικές εκλογές!παρουσιάζοντας μια χαώδης κατάσταση κρτιτάρει με τέτοιο αρνητισμό πού ξεκάθαρα διακρίνει κανείς τον δόλο του εν λόγω μπλόγκ!απ΄την άλλη τα βλέπει όλα μέλι γάλα δηλαδή κάτι σαν το success story του Σαμαρά!παραβλέπει το ότι ο δήμος έχει διαλυθεί με τις πρακτικές του Πάχτα φυλακίζονται δημότες τους δήμου Αριστοτέλη και για να κυκλοφορήσει στο μισό δήμο χρειάζεται 7 διμοιριες ματ!παραβλέπει ότι στον δήμο δεν δουλεύει τίποτα διότι ο μόνος λόγος στον δημαρχικό θώκο που βρίσκεται ο Πάχτας είναι τα μεταλλεία!παραβλέπει ότι στις τουριστικές περιοχές του δήμου ΔΕΝ συναντά κανείς ούτε τα βασικά,όπως καθαριότητα και αστυνόμευση με χιλιάδες επισκέπτες στη περιοχή στο έλεος του Θεού!απο πού να'αρχίσει κ που να τελειώσει κανείς!με το (υπο-κατασκευή)λιμάνι της Ουρανούπολης σταματημένο εδώ κ 3 χρόνια να προβάλει την ασχήμια του με χιλιογραμμένα και παρατημένα μπλόγκια να έχουν γίνει στέκι ναρκομανών κ όλα αυτά στην είσοδο για το 'Αγ.Όρος!ΑΥΤΟΣ είναι ο <> success Πάχτας!γελάστε με τα χάλια σας εκεί στη Ρεσπέντζα!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Τσιριγώτη τη φιλοδοξία σου δεν σου σου τη στερεί κανείς απλα δεν τραβας ρε φίλε δεν κάνεις για ηγέτης και σίγουρα για δήμαρχος - στον αγώνα μας η εσωστρέφεια είναι ότι χειρότερο μην τη ψαχνεις παραπέρα ο σταχαστής καλά σου τα λέει.

Ανώνυμος είπε...

Για τον 11:20. Καλοδουλεμένη προπαγάνδα από τα χέρια επαγγελματία. Όχι κατά μέτωπο επίθεση (έτσι νομίζει τουλάχιστον), καλά λόγια για τους οικολόγους γενικά, αλλά για το προκείμενο, μόνο κατηγορίες και ανακρίβειες στοχευμένες στο να επηρεάσουν τους αφελείς. Του ξεφεύγουν και χοντράδες
(πόσο να κρυφτεί;)όπως το "Δείτε λίγο τις οικογένειες σας κι τα παιδιά σας που έχουν κατακλέψει τον κόσμο." Αν δεν σε ενδιαφέρει η αλήθεια αλλά το μεροκάματο της προπαγάνδας τότε γελοιοποιήσαι...
Χρήστος Αποστολίδης

Ανώνυμος είπε...

Είναι προπαγάνδα το ότι κάθε μέρα στην περιοχή αναφέρονται δεκάδες κρούσματα κλοπής?
Είναι προπαγάνδα ότι οι τουρίστες αρχίζουν και δυσανασχετούν με την κατάσταση και σκέφτονται πολύ σοβαρά να πάψουν να έρχονται?
Είναι προπαγάνδα ότι σε όποιον δεν συμμερίζεται τον αγώνα σας του συμπεριφέρεστε λες κι είναι ο χειρότερος εγκληματίας?
Είναι ανακρίβειες ή ψέμματα όλα αυτα?
Είναι η μαύρη αλήθεια δυστυχώς..
Μπορεί αυτό να γίνεται απο λίγους, μπορεί ίσως να μην γίνεται κι από έσας τους ίδιους, δυστυχώς όμως έχετε δημιουργήσει το κλίμα και τις προυποθέσεις για να συμβαίνουν όλα αυτά...
Στην περιοχή επικρατεί αναρχία κι αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει..
Δεν τα γράφω όλα αυτά για να στρέψω κάποιους εναντίον σας ούτε για να επηρεάσω κάποιους, αν κι λυπάμαι πολυ τον να θεωρείς κάποιους από τους συναγωνιστές σου "αφελείς"..Όλα αυτά τα γράφω γιατί πραγματικά έχετε φανατιστεί και ο φανατισμός σε κανένα επίπεδο δεν κάνει καλο.
Δεν ζητάω να μου πεις ότι ναι έχω δίκαιο ή όχι εχω άδικο..
Μια αυτοκριτική ζητάω να κάνει ο καθένας μόνος του κι να δει που θα μπορούσε να ενεργήσει διαφορετικά κι πως θα μπορουσε να γίνει αυτός ο τόπος καλύτερος..Γιατί πραγματικά αν αυτός ο τόπος ριμάξει λόγω αυτής της κατάστασης τότε το αν θα γίνει κάποιο εργοστάσιο χρυσού ή όχι, για κανέναν δεν θα έχει νόημα

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΗΝ "IERISSO" BLOG:
Σε παρακαλούμε να βάλεις το παρακάτω σχόλιο που αφορά στην ρεσπέντζα, ΜΟΝΟ αν δε το αναρτήσει η ίδια. Το στείλαμε πριν λίγο και δεν είναι το μόνο, άσχετα αν από το πρωί δεν δημοσίευσε σχεδόν κανένα:
ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ. ΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ (ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΑΤΑ ΕΔΩ) ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ......
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ (ΙΕΡΙΣΣΟΣ) ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΊ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. Η ΙΕΡΙΣΣΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΟΥ... ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΎΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ή ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ...
ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ.
ΗΔΗ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑ (ΟΥΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ. ΚΡΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Έστειλα μια απάντηση σε σχόλιο της Ρεσπέντσας που ίσως και να μην την βάλει παρόλο που δεν θίγει προσωπικά δεδομένα, παρά μόνο στηλιτεύει απαράδεκτες μεθοδεύσεις που επιτέλους θα πρέπει να σταματήσουν.
" Στο σχολιαστή 5:15 μ.μ. (προς τον Χρήστο Αποστολίδη) στην ανάρτηση της Ρεσπέντσας:
"Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013 με θέμα
Προς απορριπτέο για "μνηστήρα της Πηνελόπης" ! Αν εννοείς "δόσιμο" ή αλλιώς χαφιεδισμό των παλιότερων εποχών την γνωστοποίηση "του ονόματος του συντάκτη της ανάρτησης", σε πληροφορώ ότι στον καφενέ που έχει την έδρα της η Ρεσπέντσα το κάρφωμα των ανυποψίαστων συμπολιτών μας πάει σύννεφο. Εδώ το φτυάρι της κακοήθειας ορισμένων στενών υποτιθέμενων συνεργατών της περισσεύει και όποιον πάρει ο χάρος...
Κάποτε όμως η σπίλωση ανθρώπων που τίμησαν και τιμούν την περιοχή μας θα πρέπει να τελειώνει. Και θα πρέπει να αρχίσει δυστυχώς από εσένα διαχειριστή της Ρεσπέντσας τώρα πια που ο καθένας κατάλαβε τι γίνεται εκεί....
Ένας από αυτούς που έζησαν πράματα και θάματα στη Ρεσπέντσα και τηρεί τη γραμμή του ανώνυμου σχολιαστή που ως μπλογκ πάντα υποστήριζε"

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο αυτό το έχουμε στείλει και στην RESPENTZA αλλά καλού κακού βάλτο και στο "ΙΕΡΙΣΣΟΣ" γιατί ρίχνει φως σε μια όχι και τόσο καθαρή υπόθεση, ΠΟΥ ΑΦΟΡΆ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΜΑΣ ΖΗΤΉΜΑΤΑ.
Συγχαρητήρια κύριε Χρήστο Αποστολίδη για την επώνυμη και χωρίς περιστροφές διατύπωση των απόψεων σου. Δύσκολο βέβαια να καταλάβει ο διαχειριστής του RESPENTZA τέτοια ψιλά γράμματα και που να βρει τις ευαισθησίες που απαιτούνται για να στηρίξει ένα δίκαιο αγώνα. Πάλι θα βάλει τους λασπολόγους του που άλλοτε ως "πολίτες Αριστοτέλη", άλλοτε ως "σκεπτόμενος πολίτης" και άλλοτε ως ο ...αγροτοκτηνοτρόφος Γαλάνης επαναλαμβάνουν παπαγαλίζοντας τις ανοησίες του Γραφείου τύπου και προπαγάνδας της εταιρίας εξόρυξης χρυσού και του Πάχτα!!!!!
Η λογική του διαχειριστή του RESPENTZA φαίνεται να είναι ότι δεν είναι κορόϊδο για να συνδράμει και με την διατύπωση της δικής του άποψης (για τα μεταλλεία) τους αδύναμους πολίτες... Ξεχνάει βέβαια ότι το άδικο ατσαλώνει τον άνθρωπο και δημιουργεί φαινόμενα, όπως αυτό του καταπληκτικού αντιμεταλλευτικού κινήματος της Χαλκιδικής. Ενός κινήματος για το οποίο καμαρώνει όλη η Ελλάδα και όχι μόνο.
Χαλκιδικιώτης bloger

Ανώνυμος είπε...

του εστειλα σημιρα 11 και στ ρισπεντα αλλα δε ξερω αν του βαλει. βαλτου αν θελισ. ο ενασ απο τουσ διαχειριστεσ της ρεσπεντσα ειναι ο καφετσησ. αυτοσ θα εγραψε σημερα τις απαντησεισ στους μνιστηρες του αριστοτελη. τετια που εγραψε σιγουρα εινι αυτοσ γιατι εγω παενου στο καφενειο κι βλεπω

Ανώνυμος είπε...

του εστειλα σημιρα 11 και στ ρισπεντα αλλα δε ξερω αν του βαλει. βαλτου αν θελισ. ο ενασ απο τουσ διαχειριστεσ της ρεσπεντσα ειναι ο καφετσησ. αυτοσ θα εγραψε σημερα τις απαντησεισ στους μνιστηρες του αριστοτελη. τετια που εγραψε σιγουρα εινι αυτοσ γιατι εγω παενου στο καφενειο κι βλεπω