ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Ρεζίλι των γελοιογράφων














Θα ήταν ενδιαφέρον, όταν τελειώσει με το καλό η ιστορία με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, να γίνει μία περισυλλογή των γελοιογραφιών που ενέπενευσε στους γελοιογράφους ο αδελφός Εφραίμ και οι δραστηριότητές του. Έχουμε την βεβαιότητα ότι μπορεί να αποτελέσει ένα άλμπουμ, μία ξεχωριστή έκδοση.

Και μόνο γι' αυτό, ο Δήμαρχος κ. Μιχαήλ Βλαχόπουλος θα έπρεπε να διακόψει κάθε σχέση με τον αδελφό Εφραίμ και τους άλλους αδελφούς, αντί να επαίρεται για τις καλές του σχέσεις.

Και μόνο η συνδρομή που του παρέχει στις συμφωνίες με τους Βατοπεδινούς το γνωστό τρωκτικό, ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας που τον έβριζε πάντα σε κάθε του βήμα, είναι ένας λόγος να μας μπαίνουν ψύλοι στ' αυτιά ότι εδώ κάτι γίνεται. Εάν δεν υπήρχε αυτός στην μέση, θα μπορούσαμε -εξαντλώντας την καλή μας πίστη, είναι αλήθεια- να αποδώσουμε την στάση του Δημάρχου στην ελαφρότητα -τύπου Γεροντόπουλου. Η παρουσία του επαγγελματία μεσίτη όμως δεν μας αφήνει περιθώρια, έστω και για την βλακεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: