ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Υπάρχει ΠΑΣΟΚ;


Το είδαμε κι αυτό: «Ο Δήμαρχος Σταγείρων – Ακάνθου με πήρε τηλέφωνο, για να με συγχαρεί για την τροπολογία που κατέθεσα για τον αποχαρακτηρισμό του Ξηροποτάμου», είπε ο κυβερνητικός βουλευτής Έβρου κ. Γεροντόπουλος. Η είδηση μεταδόθηκε από τον ALPHA στο κεντρικό δελτίο των 8 μ.μ στις 4-9-08, χωρίς να διαψευσθεί. Ο κ. Γεροντόπουλος είπε επίσης ότι φέρθηκε ως βλάξ καταθέτοντας την εν λόγω τροπολογία για το Ξηροποτάμι, δηλαδή τον «έπιασαν Κώτσο» τα οργανωμένα συμφέροντα του Βατοπεδινού σκανδάλου.
Θα ξέρετε βέβαια ότι ο κ. Μιχάλης Βλαχόπουλος, ο Δήμαρχος Σταγείρων – Ακάνθου, είναι ΠΑΣΟΚ και στηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, όπου και εξελέγη.
Τώρα πως γίνεται, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Νομού Χαλκιδικής κ. Γιάννης Δριβελέγκας να πρωτοστατεί στην αποκάλυψη του σκανδάλου με την Μονή Βατοπεδίου και ο Δήμαρχος να συγχαίρει τον Νεοδημοκράτη βουλευτή για την απόπειρά του –μεσούσης της βλακείας του έστω, κατά δήλωσή του- να αποχαρακτηρίσει το φιλέτο της έκτασης στον Ξηροπόταμο, διευκολύνοντας την Μονή στην ολοκλήρωση του σκανδάλου, αυτά είναι άξια πολλών αποριών και δύσκολα κάποιος θα μπορέσει να μας διαφωτίσει.
Αυτά συμβαίνουν στην φαιδρή μας χώρα και στα φαιδρά μας κόμματα.
Δεν υπάρχει κανείς στο ΠΑΣΟΚ, στην Χαλκιδική και αλλού, να διαχωρίσει την θέση του από τον Δήμαρχο -και τους συν αυτώ, Πασόκους και άλλους μεσίτες- και τα καμώματά τους; Εξακολουθούν να τους στηρίζουν; Η σιωπή τους αυτό δηλώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: