ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Αν υποψιαστώ....

Προσοχή που κάθεστε, ειδικά αν είστε γυμνοί

Αποκριές που είναι, χαμογελάστε λιγάκι, ρίξτε το έξω. Γι' αυτό σας βάλαμε και το βιντεάκι. Με την οικονομική κρίση και την γκρίζα καθημερινότητα μην τρομοκρατείστε, το μέλλον θα είναι ευχάριστο. Άμα δε δούμε και το έργο: "Εγώ θα κατεβαίνω και θα ξανακατεβαίνω μέχρι που να με βγάλτε Δήμαρχο", τότε πραγματικά έχουμε να δούμε πολλά. Φαίνεται, μετά την τρίτη φορά και με λίγη αγρανάπαυση, το κοντέρ μηδενίζει. Άμα δε σε στηρίζει και το κόμμα της ΝΔ, που έφτιαξε το Βατοπαίδι, τότε είναι που περνάς για καινούργιος, του κουτιού που λέμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παντως φιλοι μου αυτην η κατασταση ειναι απαραδεκτη.Αν ειναι δυνατον, τετοιο χαλι, τετοια βρομια,και ειναι τοσο απλο και ευκολο.Υπαρχουν τοσοι διαθεσημοι συμπολιτες μας να βοηθησουν,ωστε να λαμψει αυτος ο χωρος.Πρωτος και καλυτερος αυτος που τρωει σιδερα αυτον τον καιρο να πεισει ωστε να ειναι υποψηφιος.Που; Οπου κατσει.Ξερει αυτος.Εχει τον τροπο του.Και μαλιστα ειναι σε θεση προκειμενου να πεισει,να καθαρισει τον χωρο με την γλωσσα,εξαλλου αυτο το γνωριζει καλυτερα απ ολα...Τωρα αν δεν τα καταφερει να πεισει,ε τοτε θα παει να χεσει ο ιδιος παντου για να ξαναγλειψει στη συνεχεια...

Ανώνυμος είπε...

Ποιόν άραγε φωτογραφίζει; Πολύ μυστηριώδης η περιγραφή. Ο καθένας κάνει υποθέσεις. Δώσε μία βοήθεια. Έστω του κοινού, έστω το 50-50.

Ανώνυμος είπε...

Τι δεν καταλαβατε κυριε συντοπιτη μου.Το ποιος ειναι ο μονιμα και σε καθε εκλογες υποψηφιος για υποψηφιο και μερικες φορες το καταφερνει, [ευτυχως για τον τοπο οχι παντα]; Η το ποιος ειναι ο τυπακος που επισης μονιμα βρομιζει,στην συνεχεια γλειφει και ξανα μανα απ την αρχη το ιδιο...Ε δεν χρειαζεται και πολυ φιλοσοφια..Αυτος ειναι τον βρηκες..