ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Η πολυδύναμη και πολύχρονη κοροιδία τους

Το πιο αυθόρμητο πράγμα που σου έρχεται στο στόμα όταν διαβάσεις την απάντηση του υφυπουργού υγείας στην ερώτηση του βουλευτή Γιάννη Δριβελέγκα είναι: "Βρέ ούστ παλιοκοπρίτες". Κι αν βέβαια είχες μπροστά σου και τον ίδιο τον υφυπουργό θα σου έφευγε και η ροχάλα ως περεταίρω δείγμα της αγανάκτησης.
Η αγανάκτησή μας είναι πολύχρονη και ποικιλόμορφη κι έχει πολλούς αποδέκτες, γιατί ενώ εδώ και 5 χρόνια έχουμε έτοιμο το κτίριο του πολυδύναμου ιατρείου, μας κοροϊδεύουν υπουργοί και βουλευτές, ανίκανοι και ψεύτες. Βαγιωνάς, Πάππας, Φλωρίνης, Αβραμόπουλος, Κακλαμάνης. Όλα τα μηδενικά που έγιναν νούμερα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται ερωτήσεις και επερωτήσεις για το ίδιο θέμα. Και παραστάσεις έγιναν και έγγραφα επί εγγράφων εστάλησαν στους εκάστοτε αρμόδιους. Όλες οι απαντήσεις διαπιστώνουν παγερά την αδιαφορία των εκάστοτε υπουργών και υπογραμμίζουν την υποτίμηση της νοημοσύνης μας.
Εν τω μεταξύ οι άνθρωποί μας ταλαιπωρούνται, κινδυνεύουν και πεθαίνουν στις διαδρομές μέχρι να φτάσουν στα εξίσου πανάθλια νοσοκομεία.
Σε άλλες χώρες, όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι που μωροφιλοδόξησαν να κυβερνήσουν τον τόπο, θα είχαν χορτάσει γιαούρτι και κράξιμο. Αλλά βρήκαν και τα κάνουν, γιατί και οι τοπικοί μας παράγοντες –η κάθε απόχρωσης τοπικοί μας παράγοντες- αν δεν τους γλείφουν και δεν συμμαχούν μαζί τους, τότε σιωπούν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προφανως φιλε μου δεν γινεται τιποτε με το πολυδυναμο,γιατι κανετε συνεχως το ιδιο λαθος.Ξεχνατε οτι, ειναι να γινει στο νομο και στο δημο παιρναει μεσα απ τον Αριστο,απ τον μεγι στο,Ζωγραφο,οποιος τολμισει να τον αγνοησει δεν εχει καμια τυχη...Για αυτο καλε μου φιλε καντε και τη υστατη προσπαθεια και μετα...βριστε οσο θελετε..μετα ομως..