ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Το Κύτταρό μας

Καλωσορίζουμε το «Κύτταρο» που έκανε την εμφάνισή του Μάρτη μήνα («κάθε Μάρτη αρχίζει μια Άνοιξη») και υπόσχεται να μας συντροφεύσει για πολλές άνοιξες και καλοκαίρια. Τα παιδιά, είναι μια παρέα από απανταχού Ιερισσιώτες -και όχι μόνο- αφού είπαμε πως «η Ιερισσός δεν είναι τόπος, είναι ιδεολογία», που διαλέγονται με τον στίχο του Δ. Σαββόπουλου για να «γράφουν ιστορία».
Είναι μια ελπιδοφόρα κίνηση που έχει σαν κύριο στόχο να διερευνήσει και να αναδείξει το κύτταρό μας, φιλοδοξώντας παράλληλα να έχει παρέμβαση και στην αισθητική του περιβάλλοντος χώρου.
Παράλληλα με την εφημερίδα, προσεχώς θα λειτουργήσουν και ιστοσελίδα, όπου θα μπορείτε να βρίσκετε αλλά και να στέλνετε υλικό.
Προς το παρόν, για τους μακρινούς φίλους, αναρτήσαμε το 1ο τεύχος του Κυττάρου.
Εμείς τους ευχόμαστε να τα χιλιάσουν.


5 σχόλια:

Ierissiotissa είπε...

γιατι δεν υπαρχει καμια αναφορα στον πολιτιστικο συλλογο Ιερισσου "Κλειγενης" εφοσον η εφημεριδα ανηκει εκει;
Σαφως και ειναι αξιολογη η δουλεια των παιδιων αλλα η ιδιοκτησια ειναι του Κλειγενη ολες οι χορηγιες δωθηκαν μεσω Κλειγενη!

ΙΕΡΙΣΣΟΣ είπε...

Το αναφέρει στην 1η σελίδα, ότι είναι υπό την σκέπη του Κλειγένη. Αυτά τα περί ιδιοκτησιών κ.λ.π, δεν έχουν έννοια. Από όσο κατάλαβα, ο Κλειγένης -και πολύ σωστά- προσφέρει την σκέπη του για να διευκολύνει πρακτικά την λειτουργία (διαφημήσεις, χορηγίες, κ.λ.π).

Ierissiotissa είπε...

Το σχόλιο μου αναφερόταν σε σας... Ότι εσείς δεν αναφέρεται κάτι για τον Κλειγένη, όχι η εφημερίδα!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά, πολυ αξιολογη προσπάθεια, να σταλει η εφημερίδα στους απανταχού Ιερισσιώτες.
Ιερισσιώτης της διασποράς.

Λαδιαβίτης είπε...

η συγκέντρωση των χρημάτων έγινε για το 'ΚΥΤΤΑΡΟ'και όχι για τον σύλλογο. Άλλωστε το μισό σχεδόν χρηματικό ποσό, καλύφθηκε από τα μέλη του κυττάρου.