ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Αυτά είναι τα ουσιαστικά κριτήρια

Παρακολουθούμε αυτές τις μέρες στο μεγαλείο του το «σύστημα Αρναίας». Δεν έχει άδικο ένας φίλος που τους αποκαλεί, αστειευόμενος, το «Ισραήλ». Όλοι μαζί, ανεξαρτήτως πολιτικών αποχρώσεων παλεύουν για το συμφέρον του τόπου τους. Με αυτήν τη συνταγή πορεύτηκαν όλα τα χρόνια και τους απέδωσε τα μέγιστα. Έτσι γέμισαν Αρναιώτες όλες οι υπηρεσίες στο χωριό τους και αλλού. Μέχρι εδώ όλα καλά, τίποτα το μεμπτό. Όλοι στην θέση τους το ίδιο έπρεπε να έκαναν, αν εξαιρέσεις βέβαια τις κραυγές, τους τραμπουκισμούς και τα καϋμποϊλίκια μερικών, που νομίζουν ότι είμαστε λίγες μέρες μετά την πραγματική 21η Απριλίου ή στις εποχές της παντοδυναμίας του Πάχτα.
Αυτό που μας προκαλεί εντύπωση είναι η ευκολία με την οποία αλλάζουν επιχειρήματα, ύφος και στιλ, ανάλογα με το ακροατήριο. Όταν μιλάνε, ας πούμε στο κοινό της Χαλκιδικής, επικαλούνται την πολιτική ταυτότητα του χωριού τους, την οποία και την έχουν τιμή τους και καμάρι τους. Δια στόματος Δημάρχου, το ασυναγώνιστο: «20% παραπάνω δίνει η Αρναία στην Ν.Δ, απ’ ότι στο ΠΑΣΟΚ, γι’ αυτό μας τιμωρούν».
Στην επιστολή του Δημάρχου Αρναίας προς τον κ. Γ. Ραγκούση, αναφέρουν ότι θέλουν δυο ή τρεις Δήμους στην Χαλκιδική. Αυτό το δύο ή τρεις είναι ενδεικτικό της προχειρότητας και της έλλειψης πολιτικής ανάλυσης (λες και από το δυο μέχρι το τρία, είναι ένα τσιγάρο δρόμος). Στην ΤΕΔΚ ο Δήμαρχος Αρναίας επιχειρηματολόγησε για την αναγκαιότητα 7 Δήμων.
Εξανίστανται κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ και άλλοι Αρναιώτες και αναθεματίζουν –τάχα μου- τους παραγοντισμούς του συμπατριώτη τους για την δημιουργία 14 Δήμων επί Καποδίστρια. Αλλού αυτά: Το σύστημα Πάχτα το υπηρέτησαν όλοι τους. Και σήμερα, αν τους εξυπηρετούσε το σύστημα, θα εξακολουθούσαν να το υπηρετούν. Τους είδαμε δα όλα τα χρόνια πως πορεύονταν.
Ας έρθουμε όμως και στις ίδιες τις ομολογίες τους που δείχνουν ποιος είναι ο πραγματικός τους φόβος. Αντιγράφουμε από την επιστολή του Δημάρχου τους προς τον κ. Γ. Ραγκούση: «Η Αρναία στερείται Πρωτογενούς και Δευτερογενούς Τομέα Παραγωγής και η επιβίωσή της εξαρτάται από τον Πρωτογενή Τομέα, την ύπαρξη Δημοσίων Υπηρεσιών και την εν γένει λειτουργία της ως Διοικητικό Κέντρο. Σε διαφορετική περίπτωση θα καταδικαστεί σε μαρασμό, με ανυπολόγιστες, για τον τόπο και για την ευρύτερη περιοχή της, συνέπειες
Αυτή είναι ουσία όλης της επιχειρηματολογίας τους και βάζουν και για περιτύλιγμα τα υπόλοιπα περί κριτηρίων, τα οποία όλα είναι ψευδεπίγραφα και έχουν να κάνουν με τις υπηρεσίες που συγκέντρωσαν τόσα χρόνια χωρίς να το δικαιούνται. Εκτός λοιπόν από τα ερωτήματα περί ανάπτυξης και πληθυσμών που παραμένουν αναπάντητα, θα θέσουμε και μερικά άλλα και ας απαντήσουν. Αυτά είναι τα ουσιαστικά κριτήρια:
1) Πόσος κόσμος απ’ αυτόν που εξυπηρετείται στις υπηρεσίες της Αρναίας είναι δημότες Αρναίας και πόσοι είναι δημότες άλλων Δήμων;
2) Ποιος είναι ο προϋπολογισμός του Δήμου της Αρναίας;
3) Ποιος δικαιούται να είναι κέντρο; Ένας Δήμος με 65 δημοτικούς υπαλλήλους και 30 έκτακτους, ή αυτός που έχει 28;

ΥΓ1
Βλέπουμε όλους τους παράγοντες της Αρναίας να δίνουν την μάχη για τον τόπο τους και καλά κάνουν. Δυστυχώς ο δικός μας Δήμαρχος, αφού όταν έπρεπε δεν έκανε τίποτα για να ισχυροποιήσει την θέση του Δήμου μας και της Ιερισσού (μια μελέτη αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο και ούτε αυτήν έκανε) τώρα απουσιάζει παντελώς από τον δημόσιο διάλογο και από την υπεράσπιση της Ιερισσού. Σιγήν ιχθύος. Αφού σου λέει δεν θα μπορέσω να είμαι εγώ πάλι δήμαρχος, ας πάει μαζί μου και η έδρα του Δήμου. «Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων» ή ακόμα: «Άμα ψοφήσει ο Μούρτζος μου, χορτάρι να μην φυτρώσει». Τέτοια λεβεντιά, για έναν τόπο που τον ανέδειξε δυο τετραετίες δήμαρχο. Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά, φαίνεται ότι τόσος ήτανε.

ΥΓ2
Στην Συνέλευση των Αρναιωτών την Παρασκευή 23-4-2010,
Ο Πάχτας μεταξύ άλλων είπε και τα εξής:
"Ποτέ δεν τέθηκε θέμα έδρας από την Ιερισσό για την βόρεια Χαλκιδική. Δεν διεκδίκησε έδρα στον διευρυμένο δήμο. Γιατί αυτή η πρόταση απ το πουθενά χωρίς να υπάρχει ζήτημα;"
Πλήρης ευθυγράμμιση Βλαχόπουλου - Πάχτα.

ΥΓ3
Ο Λαφαζάνης, είπε τα εξής:
"Η Αρναία είναι το ιστορικό, παραδοσιακό, διοικητικό κέντρο της βόρειας Χαλκιδικής και η Ιερισσός είναι το παραλιακό, αναπτυσσόμενο, τουριστικό κέντρο. Περιγράφοντας την πραγματικότητα ευνοώ την Αρναία, μιλώντας για διοικητικό κέντρο στην περίπτωση της Αρναίας και για τουριστικό στην περίπτωση της Ιερισσού"

ΥΓ4
Ο Ζωγράφος είπε τα εξής:
Ο κόσμος να είναι σε συνεχή αγωνιστικότητα αν και όλοι μας κρίνουμε ότι η περιοχή αυτή δικαιούται να γίνει έδρα ενός ισχυρού δήμου με τις προϋποθέσεις που έχει.

ΥΓ5
Ο Βαγιωνάς είπε τα εξής:
Λόγω των ιδιαιτεροτήτων της θα πρέπει να γίνουν τρεις δήμοι και μάλιστα η Αρναία να είναι έδρα του δήμου της βόρειας Χαλκιδικής, γιατί αν χάσει το διοικητικό πλεονέκτημά της θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.
Οι δηλώσεις τους βγάζουν μάτι. Πάχτας, Λαφαζάνης, Ζωγράφος, Βαγιωνάς και Βλαχόπουλος, όλοι ένα κόμμα ενάντια στην Ιερισσό, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
Θυμηθείτε όμως συμπατριώτες αυτό που είπε ο δικός μας, ο συγχωρεμένος  ΠαπαΜανώλης, στον επίσης συγχωρεμένο Κ. Τσουπλάκη. "Πίσου τα'χ' του γρούν'".

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαχειριστή, κάθε μέρα ξεφεύγεις όλο και περισσότερο, δείχνοντας άκρατο πλέον τοπικισμό και κατεβάζοντας το επίπεδο, στα όρια του γελοίου. Το "σύστημα Πάχτα" που κατηγορείς ασύστολα, είναι αυτό που σε έβγαλε από την αφάνεια, όπως και ο Βλαχόπουλος τον οποίο υπηρέτησες πιστά κάποτε. Είναι φανερό πλέον ότι προσδοκάς νέα προσωπικά οφέλη, βασιζόμενος τώρα, σε άλλες βουλευτικές πλάτες. Άντε μετά τις παραλίες, βγάλε και γυμνές τουρίστριες...

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμη των 9:59 εκτος απο προσωπική εμπάθεια πες μας και τη θέση σου για τον Καλλικράτη.
Την δική σου .
'οχι του εργοδότη σου.

Ανώνυμος είπε...

Διαχειρίστριά μου, η θέση μου για των Καλλικράτη, είναι αυτή ακριβώς που είχες εσύ, ο τότε αλλά και ο νυν εργοδότης σου, το 1989...τη θυμάσαι;

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ.ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ;
Ο ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ ,ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ....ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Σ΄ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΙΕΡΙΣΣΙΩΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΑΠ΄ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΡΠΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΠΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ Η ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΙΕΡΙΣΣΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΜΗ ΙΕΡΙΣΣΙΩΤΙΚΟ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΡΝΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ:
1. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΧΤΑΣ
Η ΤΣΑΤΣΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ:
ΑΡΓΥΡΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΗΜΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΡΝΑΙΑΣ. ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΔΙΟΥ!
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: (ΘΡΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΧΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ)
• ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ
• ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ ΚΑΙ
• ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΤΟΥ.
• ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.
• ΜΟΛΙΣ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΒΓΗΚΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ.
• ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΡΝΑΙΑ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΝΥΞΗ, ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙ.

2. ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
Ο ΩΡΑΙΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥΝΤΟΒΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ.

3. ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΙΣΣΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΠΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΡΩΝ, ΠΡΩΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΟΥΜΕ. ΑΣ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΡΩΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΟ!

4. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΚΤΛ.
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΑΡΝΑΙΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Ο ΝΒΑ NIKODIMOS! ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΛΟΓΩ ΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. ΛΑΜΠΑΔΑ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΒΟΥΜΕ, ΑΜΕΤΡΗΤΕ ΠΟΙΜΕΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

Σας τσούζει που τελειώνει ο Βλαχόπουλος ε; Λαμόγια και τσανακογλύφτες. Αφού όμως το κάνετε σε διατεταγμένη υπηρεσία, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Μην στεναχωριέστε όμως έτσι που μάθατε να γλείφετε, θα βρείτε δουλειά και στον επόμενο. Τα καράβια πηγαίνουν και χωρίς καπετάνιο. Χωρίς χαφιέδες, ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

οι απαντησεις για ολες τις αποριες σας στο site του δημου αρναιας
ετσι για να μην ζοριζεστε τσαμπα

Ανώνυμος είπε...

ποιο photoshop χρειαστηκε για το μονταζ στις φωτογραφιες ρε παιδια
πολυ καλη δουλεια...!!!
δεν ηξερα οτι απο την παραθαλασια
ιερισσο η καποια παραλια της φενετε το αγιο ορος απεναντι
ελλαδα μου με τις απεραντες ομορφιες σου!!!!!

Ανώνυμος είπε...

2.04. Φαίνεται από τον τρόπο που τα περιγράφεις, πόσο καλά τα ξέρεις τα κόλπα της διατεταγμένης υπηρεσίας -από μέσα- έτσι; είσαι λοιπόν έτοιμος για ...τον επόμενο, τον οποίο θα τον πουλήσεις μετά, για τον ...μεθεπόμενο. Και τότε τα ίδια πάλι θα γράφεις (για τους άλλους βέβαια)...

Ανώνυμος είπε...

Ωραία επιχειρηματολογία οι όμορφες -τουριστικές εικόνες. Τέρμα η Αθήνα. Πρωτεύουσα της Ελλάδας το Ημεροβίγλι της Σαντορίνης...

Ανώνυμος είπε...

1,21.Μονο την υπογραφή σου δεν εβαλες!Πιστευεις οτι ετσι θα κρυφτείς; Η φοβασαι τις ακαλιπτες επιταγές που σε κυνηγούν ακόμα. Οσο για το ποιος κανει κολεγιές με τον Ζωγράφο και το συνάφι του, βοά ολη η Χαλ/κη.Πελεκας-Λαμπράκης,αχτυπητο δυδιμο και συνεταιροι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 1.21΄. ΕΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΕΝΩ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ. -ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΝΑΙΩΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟΥ;ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ.
ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΤΑ BLOGS.
ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΕΡΟ. ΠΕΣΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.
ΑΝΤΕ ΓΡΑΨΤΟ !

Ανώνυμος είπε...

10.27 Ανώνυμε.
Εσύ δεν πήρες χαμπάρι ότι ο Βλαχόπουλος βάζει νερά και θα πάρεις χαμπάρι αν υπάρχει άλλος αξιολογότερος; Όποιον και να σου δείξουν εσύ τον Βλαχόπουλο θα θεωρείς καλύτερο και θα έχεις τους λόγους σου. Δεν χρειάζεται να πέρνουμε και όλοι χαμπάρι αμέσως. Ας είναι και μερικοί που θα πέρνουν αργότερα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΞΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.
ΑΛΛΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ, ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΑΞΕΙΣ.
ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ,ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΜΗ ΦΑΤΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ. Ο ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΑΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ.
ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΔΡΕΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΙ ΑΡΝΑΙΩΤΕΣ ΚΑΙ Η ΙΕΡΙΣΣΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ........ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝ΄ΤΕΛΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ..ΕΚΛΕΨΕ,ΣΚΟΤΩΣΕ..ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ..
ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΝΩ.
-ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟΎΣ ΣΥΝΟΜΙΛΩ;
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΙΛΩΝΩ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Βλαχόπουλος και αν δεν είναι την επόμενη τετραετία , θα βρεί την ηρεμία του απο όλους εσας τούς υβριστές-συκοφάντες κοινώς σκώληκες.
Θα τα πούμε εν καιρώ, όταν θα είμαστε στα μαυρα χάλια μας.
-Ο κ. Βλαχόπουλος δεν έχει ανάγκη υποστήριξης.
Εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι της Ιερισσού και ολου γενικά του Δήμου θα ρθεί μέρα που θα ζητάμε -αν ω μή γένοιτο είναι εκτός πολιτικής-την στήριξή του.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ(μιας και μονοπωλείται τον πατριωτισμό.ΜΕΓΑΛΟΙ ! ! !

Ανώνυμος είπε...

φιλοι μου ξεχνατε τι ηταν η Ιερισσος πριν τον Βλαχοπουλο....ενα μαυρο χαλι.....το πιο ομορφο μερος με τους πιο μαλακες κατοικους με το συμπαθιο.
Ισως η Αρναια εχει δικαιο που μας ταπωνει γιατι αυτοι στην ωρα την δυσκολη ενωθηκαν σαν μια γροθια ενω εμεις εδω τραβαει ο ενας το χαλι στον αλλον.
Δεν πρεπει να ξεχναμαι...τις λακουβες στους δρομους,το τεραστιο χρεος,το διαλυμενο διοικητικο συστημα του δημου,τον δημαρχο(Φλωρινη) που δεν ηξερε που παν τα τεσσερα,το δημοτικο συμβουλιο που ηταν ο ενας πιο τυχοδιωκτης και αγραμματος απο τον αλλον
Τα χρονια αυτα ηρθαν τα πανω κατω κι αυτο το βλεπουν οι αλλοι δημοι και μας χτυπουν επιτηδες επειδη εχουν μεινει πισω....φιλοι μου προσοχη ενα λαθος και θα βρεθουμε οπως παλια και οτι καλο εγινε θα διαλυθει σε μια βραδια....και θα φταιμε εμεις...οχι γιατι κοντραραμε τον Βλαχοπουλο,που ενδεχομενως να μην ξαναβαλει για δημαρχος, αλλα γιατι βγαλαμε τα ματια μας μονοι μας

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος από τα εξαπτέρυγα που εξυμνούν τον εργοδότη τους να απαριθμήσουν το έργο της δεύτερης τετραετίας;
Μπορεί να μας πει ποιά ήταν η πολιτική που έκανε στο θέμα του Βατοπεδίου;
Μπορεί να μας πει γιατί δεν εφάρμοζε τια αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για προσφυγή στην δικαιοσύνη;
Ας απαντήσουν σ'αυτά τα ερωτήματα κι ας αφήσουν το θυμιάμα και τους ύμνους.

Ανώνυμος είπε...

1.αν οντως ηταν μπλεγμενος στα βατοπεδινα θα τον ειχε παρει κι αυτον η λελεπα των εξεταστικων πανω στο θεμα αυτο.πες μουομως συγκεκριμενα σε ποιο σημειο της υποθεσεις νομιζεις οτι ειναι μπλεγμενος και γιατι;
2.εγω νομιζω ολοι σχεδον η ιερισσος ειναι εξαπτερυγο του και τον υμνει οπως λες ειρωνικα γιατι οι περισσοτεροι σχεδον ειδαν καλο απ αυτον ειτε αμεσα ειτε εμμεσα.τουλαχιστον αυτος εδωσε στον κοσμακι,ολοι οι αλλοι πριν απ αυτον,αλλα και τωρινοι που τον πολεμουν μονο να παιρνουν ξερουν απ τον κοσμακι για την δικη τους τσεπη και μονο .απο ολους αυτους ο λαουτσιικος τι καλο ειδε μεχρι τωρα;το 70% τστις τελευταιες εκλογες στην ιερισσο λεει πολλα,παρα πολλα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 8,39.
Όχι μόνο δεν απαντάς στα ερωτήματα αλλά γράφεις και ψέμματα. Στην Ιερισσό πήρε 62% και όχι 70%. ακριβώς λόγο του έργου της 1ης τετραετίας. Απάντησε όμως στα ερωτήματα. Αυτά που λές περι λέλαπας, εξεταστικών κ.λ.π. είναι άλλα λογια ν'αγαπιόμαστε. Ήταν ή δεν ήταν κώλος και βρακί με τον Εφρέμ και προσπαθούσε να μεθοδεύσει την ιστορία στο δημοτικό συμβούλιο;

Ανώνυμος είπε...

ειλικρινα δεν ξερω αλλα σε ενα δημο με πανω απο 60% ΝΔ να περπερνει ενας πασοκτσης 62% οπως μου λες λεει κατι.
οσο για τα περι εφραιμ αληθεια δεν γνωριζω κατι αλλα αν γνωριζεις εσυ μπορεις να μου πεις κατι αποδεδειγμενο κι οχι απο φημη.Κι εγω μπορει να γνωριζω τον ΠαττακΟ δεν σημαινει ομως οτι ειμαι χουντικος

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 8.55.
Τόση μίσος μου φαίνεται αδιανόητο.
-Εσύ που με τόση ευκολία εξαπολύεις μια τόσο βαριά κατηγορία, σκέφθηκες ποτέ τι θα γίνει και σου κοτσάρει ο Βλαχόπουλος καμμιά μήνυση ;
Αλλά οι υβριστές κρύβονται πίσω απο την ανωνυμία.
-Λυπάμαι πολύ για τον διαχειριστή του blog -αν φυσικά δεν είσαι ο ίδιος-που δεν σβήνει τέτοια άθλια σχόλια.
Αλλα κι΄άλλα τα έσβησε....

Βάλε στην θέση του Βλαχόπουλου , και πές ότι έχεις με κάποιον πολύ καλές σχέσεις. Καί αύριο αυτός κατηγορείται για κάτι πολύ σοβαρό.
Είσαι και σύ συνένοχος ;
Πρέπει και σένα να σε κατηγορούν;
Ευτυχώς που είναι άνθρωπος με επίπεδο , και δεν ασχολείται κάν με τέτοιες μικρότητες ...
-όσο για τον διαχειριστή του blog απορώ γιατί κάνει τέτοιον βρώμικο αγώνα.
Έχει σκοπό να πολιτευτεί;
Δεν νομίζω να χωράει πουθενά.
Ένθεν κι΄ένθεν τον θεωρούν ντουλάντα.
Πρόδωσε τούς ομοιδεάτες του, και στήριξε Βλαχόπουλο την 1η τετραετία, και ο αδελφός του την 2η.
Καί μετά πρόδωσε τον Βλαχόπουλο, και τον διασύρει στο διαδίκτυο.
Για κάφρους μας πέρασες; Ποιός τον πιστεύει πλέον;
Καλή είναι και η Καβάλα.Άς πολιτευτεί εκεί. Έχει περισσότερες ελπίδες.Στην Ιερισσό πολιτικά είναι καμμένο χαρτί :

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμη των 2,20 ετοιμάσου για να κάνεις κολοτούμπες και θα χρειαστούν πολλές.

ΙΕΡΙΣΣΟΣ είπε...

Ανώνυμοι σχολιογράφοι, αγαπητοί και μή.
Επειδή συχνά-πυκνά αναφέρεστε στον διαχειριστή του blog, ακόμα κι αν οι αναρτήσεις είναι για άλλα θέματα, έχω να σας πω τα εξής:
Τις απόψεις και τις θέσεις του ο διαχειριστής του blog τις έχει καταθέσει κατ' επανάληψη μέσα από τις σελίδες αυτές. Όποιος κάνει τον κόπο, μπορεί να ανατρέξει και να τις διαβάσει. Εκεί θα βρει και τις απαντήσεις για τους λόγους της αντίθεσής του με την Δημοτική αρχή. Συνοπτικά: ο ένας λόγος είναι η λειτουργία στην λογική του αποφασίζω και διατάσω και παρακάμπτω το Δημοτικό Συμβούλιο αν αυτό δεν συμφωνεί, και ο άλλος είναι οι χειρισμοί στην υπόθεση του Βατοπεδίου.
Όλα αυτά τα γράφει επωνύμως και είναι διατεθειμένος να πάει και στην δικαιοσύνη αν κάποιος νομίζει ότι αυτά που γράφει τον θίγουν άδικα. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Θα του ήταν επίσης εύκολο να φιλοξενεί μόνο τα κολακευτικά σχόλια και να απορρίπτει τα υπόλοιπα. Η παρουσία των δικών σας σχολίων αποδεικνύει ότι δεν επιλέγει αυτή την ασφάλεια, αλλά αφήνει και υβριστικά σχόλια για τον ίδιο, επειδή απλούστατα όλοι ξέρουν ποιός είναι ποιός, και "καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται". Όμως, ακόμη κι αυτοί που σήμερα τον βρίζουν, ξέρουν πολύ καλά ότι από κάθε θέση που βρέθηκε πάλεψε με τις δυνάμεις του για τον Δήμο και την Ιερισσό και είχε και αποτελέσματα, άλλοτε σημαντικά και άλλοτε λίγα. Δεν βιοπορίστηκε ούτε πήρε χρήματα από τον Δήμο και τις κοινές υποθέσεις. Δεν τους συμφέρουν όμως πάντα αυτά που λέει, γι αυτό και πετούν λάσπη.
Δεν έχω εικόνα για την ηλικία και την εμπειρία σας, αλλά ίσως διαπιστώσετε κάποια στιγμή στην ζωή σας ότι ο δρόμος της αλήθειας είναι μοναχικός, δύσκολος και επώδυνος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και λάθος επιλογές και λάθος εκτιμήσεις. Τίποτε άλλωστε δεν είναι στατικό. Μόνον οι πεθαμένοι, αλλά κι αυτοί λιώνουν.
Εάν είχε πολιτικές φιλοδοξίες ήξερε πολύ καλά τον δρόμο που έπρεπε να ακολουθήσει για να τις πετύχει. Έχει τόσο καλή δουλειά και ανεξαρτησία που δεν επιδιώκει την επιβεβαίωση με την ανάδειξη στα οφίτσια της πολιτικής. Ίσως αυτή είναι και η πολυτέλεια που έχει, να μπορεί να μην χαρίζεται και να μην χαϊδεύει αυτιά, όταν βλέπει ότι γίνονται ατασθαλίες και διαπράττονται εγκλήματα στον τόπο. Μερικοί από σας αυτή τη στάση την ονομάζουν «προδοσία» γιατί τόσο καταλαβαίνουν, ή τόσο τους βολεύει.
Τέλος, δεν περιμένει τον έπαινο από όλους. Του αρέσει που έχει και εχθρούς, τους συγκεκριμένους εχθρούς.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΧΕΙΡΑ.
ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΩΝ ΡΟΔΩΝ ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 60000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΒΑΒΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΟΥΛΕΣ.
ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΔΡΕΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΧΑΡΙΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ 30000 ΕΥΡΩ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΥΦΤΙΑ ΤΟΥΣ.
ΣΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΙΟΣΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΒΑΒΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣ. ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΛΠ.

Unknown είπε...

Φαίνεται τελικά πως πονάει πολύ η αλήθεια,τι να κάνουμε εμείς φταίμε που έχουμε περισσότερους κατοίκους στην πόλη μας απο ότι εσείς φίλοι μας Αρνιώτες;και πόσο στενόμυαλοι μπορεί να είναι μερικοί που ομιλούν για θέσεις εργασίας και καρέκλες...Σημασία τι έχει; ο Δήμος μας; ή η προσωπική προβολή...Η θέση μου είνια η εξής,να γίνει αυτό που γίνεται σε όλον τον κόσμο,να γίνει η Ιερισσός με τους περισσότερους κατοίκους πρωτεύουσα του Δήμου...