ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Να ’μαστε και εμείς!

Με την έναρξη του 2010, μιας νέας δεκαετίας, παίρνει σώμα και μορφή το “κύτταρο”. Ένας μικρός, ενεργός οργανισμός στο σώμα της Ιερισσού, της ι-διαίτερης πατρίδας μας, που έχει σκοπό να ερευνήσει, να προβάλει, να ανα-δείξει και να διασώσει τις πολιτισμικές εκφάνσεις του τόπου μας.
Αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε την πρώτη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη-αρχειοθήκη στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.kyttaro.eu/. Εδώ θα δημοσιεύεται αρχειακό υλικό, δηλ. άρθρα, μελέτες, βιβλία, συνταγές, εικόνες, βίντεο, ομιλίες, συνεντεύξεις, τραγούδια και άλλα ντοκουμέντα, που αναφέρονται στην πολιτισμική κληρονομιά του τόπου μας.
Μέσα στο πολιτισμικό περιοδικό έντυπο θα δημοσιεύουμε αφενός ένα μέρος της αρχειοθήκης και αφετέρου θα παρουσιάζουμε θέματα και προβληματι-σμούς της σύγχρονης κοινωνίας μας.
Είμαστε σίγουροι ότι το εγχείρημά μας αυτό θα “καρποφορήσει”, γιατί θα το “αγκαλιάσετε”, θα το βοηθήσετε και θα συμμετέχετε όλοι οι απανταχού Ιερισ-σιώτες και οι φίλοι της Ιερισσού.
Η προσπάθεια της ομάδας αυτής γίνεται υπό την σκέπη του πολιτιστικού συλ-λόγου της Ιερισσού “Κλειγένης”.
Για να κατεβάσετε το πρώτο τεύχος πατήστε τον ακόλουθο δεσμό:
http://www.kyttaro.eu/uploads/media/kyttaro01.pdf
Για να κατεβάσετε το δεύτερο τεύχος πατήστε τον ακόλουθο δεσμό:
http://www.kyttaro.eu/uploads/media/kyttaro02.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια: