ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Συνδυασμού "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ"

Θεσσαλονίκη, 30/09/2010

Την αγανάκτηση της για το ότι παραμένει κλειστός ο Ξενώνας καρκινοπαθών στην Πυλαία, ο οποίος έχει αποπερατωθεί εδώ και ένα χρόνο με χρηματοδότηση από δωρεές πολιτών και κονδύλια από το Γ’ ΚΠΣ εκφράζει η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Ασημίνα Ξηροτύρη Αικατερινάρη.
«Πρόκειται για μία πολυετή προσπάθεια για ένα πρότυπο κέντρο θεραπείας και υποστήριξης ογκολογικών ασθενών που θα μπορούσε να ανακουφίσει τον πόνο δεκάδων ασθενών που φτάνουν στην Θεσσαλονίκη από όλη την Βόρεια Ελλάδα και όμως δεν μπορεί ακόμη να λειτουργήσει λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Είναι απαραίτητο η Αντικαρκινική Εταιρία να αναλάβει τις ευθύνες της για την διαχείριση και λειτουργία του κέντρου και το Υπουργείο Υγείας να συμβάλλει ουσιαστικά προς αυτήν την κατεύθυνση» δηλώνει η κ. Ασημίνα Ξηροτύρη.
Η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Ασημίνα Ξηροτύρη - Αικατερινάρη θα συναντηθεί με την πρόεδρο της Ομοσπονδία Καρκινοπαθών Ελλάδος και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο χώρο του ξενώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: