ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

O δικός μας υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης

Σίμος Οφλίδης
Γεωπόνος – Συγγραφέας
Δημότης Μουδανιών
Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής
Με το ψηφοδέλτιο της Μίνας Ξηροτύρη
«Δημοκρατία – Οικολογία – Συμμετοχή»

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Νέων Μουδανιών (1982-86) επί δημαρχίας Γεράσιμου Ηλιόπουλου, πρόεδρος του ΠΟΜ, μέλος επί πολλά χρόνια των διοικήσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Φάρος», εκδότης της εφημερίδας «Αντίλαλοι από τα Μουδανιά και τα γύρω», πρόεδρος του 1ου Συνέδριου για την Ανάπτυξη της Χαλκιδικής το 1982, αντιπρόσωπος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Χαλκιδικής. Τρεις φορές υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής με το ΚΚΕ Εσωτερικού το 1981 και το 1985 και με τον ενιαίο Συνασπισμό το 1989.
Στα γράμματα εμφανίστηκε το 1982 με τα διηγήματα «Με το Θανάση». Έκτοτε συνεργάζεται μόνιμα με τη σύζυγό του Ελένη Καλαϊτζή – Οφλίδη τόσο στην πεζογραφία (τελευταίο τους δουλειά το μυθιστόρημα «Λίαν προσεχώς») όσο και στη συγγραφή θεατρικών έργων, για τα οποία απέσπασαν τρία κρατικά βραβεία του Υπουργείου Πολιτισμού (1989, 93 και 94). Το 2006 το έργο τους «εξ Ανατολών» παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ της Θάλασσας στα Νέα Μουδανιά καθώς και σε παραστάσεις στη Χαλκιδική από τη θεατρική ομάδα του «Φάρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: