ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ



Αγαπητοί φίλοι, δημότες του Αριστοτέλη με την μεγάλη κληρονομιά. Σας στέλνω την συμπαράσταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και την δική μου προσωπικά, στον αγώνα σας για την προστασία του τόπου σας.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι υπέρ της ανάπτυξης και μάλιστα στις δύσκολες εποχές που περνάει η χώρα μας, με τα οξυμμένα και χρόνια προβλήματα, τις στρεβλώσεις, τις ιδεοληψίες και τους παραλογισμούς που μας έφεραν σ’ αυτό το σημείο.
Μιας ανάπτυξης όμως μακράς πνοής, που θα έχει πάντα ως κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, την συνοχή της κοινωνίας και την διασφάλιση του μέλλοντος γι’ αυτούς που θα έρθουν μετά από μας.
Η διαφύλαξη του περιβάλλοντος και της αειφορίας, η λελογισμένη κατανάλωση των φυσικών πόρων, είναι για μας η μεγαλύτερη επένδυση και δεν πρέπει να θυσιάζεται στα πρόσκαιρα κέρδη που θα φέρνουν με βεβαιότητα μακροπρόθεσμες, μόνιμες και ανεπανόρθωτες βλάβες.
Υπό αυτή την αξιακή μας θεώρηση η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στέκεται αλληλέγγυα στον αγώνα σας και βέβαιη για την επιτυχία του.


ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ
Πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: