ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διεύθυνση Δασών Χαλκιδικής, συμφωνώντας με την άποψη του Δασαρχείου Αρναίας, γνωμοδοτεί αρνητικά για την ΜΠΕ της «Ελληνικός Χρυσός» .
Οι επιστήμονες που γνωρίζουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο και διαχειρίζονται τα δάση και τον φυσικό πλούτο της Χαλκιδικής βεβαιώνουν ότι η εφαρμογή του «Επενδυτικού» Σχεδίου των Χρυσοθήρων θα επιφέρει ανεπανόρθωτη καταστροφή στο φυσικό και οικονομικό περιβάλλον της Χαλκιδικής.
Ο υπουργός του ΔΝΤ, που δεν ξέρει καν σε ποια πλευρά της Χαλκιδικής βρίσκονται τα μεταλλεία, υπακούοντας στις εντολές των αφεντικών του, υπέγραψε στο άψε –σβήσε την θανατική καταδίκη της Χαλκιδικής.
Εμείς θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τον τόπο μας, τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Το Συντονιστικό Συλλόγων και Φορέων Δημοτικής Ενότητας Σταγείρων-Ακάνθου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Γνωμοδοτηση ειναι προς το Υππεκα.Οπως και οι προηγουμενες που και αυτες κανει οτι δεν τις βλεπει.Φυσικα και τα ΜΜΕ το ιδιο κανουν.Οταν μιλαν για την εξορυξη χρυσου, κουβεντα για τις αρνητικες γνωμοδοτησεις συστασεις των αρμοδιων επιστημονων.
Οταν η κατασταση ομως γινει γνωστη στο πανελληνιο ετσι και κανουν οτι πλησιαζουν στις Σκουριες,η οταν φτασει η υποθεση σε Ελληνικες και Ευρωπαικες αιθουσες δικαστηριων,θελουν δε θελουν θα "τις λαβουν υποψει τους" και οι Υπουργοι αλλα και τα ΜΜΕ τοτε.