ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ




Με απόλυτη επιτυχία έγινε χθες Σάββατο 23 Ιουλίου η εξόρμηση καθαριότητας στο νησάκι Τηγάνι, στο σύμπλεγμα νησίδων Δρένια του Δήμου Αριστοτέλη, απέναντι από την Ουρανούπολη. Την εξόρμηση διοργάνωσε η "Πρωτοβουλία για τη διαφύλαξη φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής συνόρων Αγίου Όρους" με τη συνδρομή τοπικού τουριστικού σκάφους. Καθαρίστηκαν οι παραλίες και το εσωτερικό του νησιού από σκουπίδια πολλών ετών και υπολείματα εγκαταστάσεων πρόχειρης καντίνας που υπήρχε εκεί στο παρελθόν. Τοποθετήθηκε πρότυπη πινακίδα η οποία κατασκευάστηκε από τον Δήμο Αριστοτέλη σε σχέδιο και κείμενα μελών της Πρωτοβουλίας, με πληροφορίες για το ευαίσθητο οικοσύστημα και τις υποχρεώσεις των επισκεπτών.
Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο:
https://picasaweb.google.com/gmavrakis/2011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLP9jffL4OzPwgE&feat=directlink

Επόμενη δράση: Σάββατο 20 Αυγούστου ποδηλατοπορία Νέα Ρόδα- Ουρανούπολη- Μονή Ζυγού (12 χιλιόμετρα) και πεζοπορία Πύργος Ουρανούπολης - Μονή Ζυγού (σύνορα Αγίου Όρους) για τη διεκδίκηση πεζοποδηλατόδρομου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: