ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

Ο Ακάνθιος τέττιξ συνεχίζει...να κελαϊδάΑκάνθιος τέττιξ
Θερινό φεστιβάλ ερασιτεχνικών θιάσων Ιούλιος 2011, Ιερισσός


Σάββατο 23 Ιουλίου 2011, “Διογένης ο κυνικός εκ Συνώπης
Η “σκηνή” της παράστασης Ακάνθιος Τέττιξ που μας εξέπληξε όλους… Διογένης ο κυνικός εκ Συνώπης. Μια ιδιαίτερη “σκηνή” που μας ταξίδεψε στον χρόνο και μας πήγε στην αρχαία Αθήνα, όπου ένας ποντιακής καταγωγής Διογένης σχολιάζει και καυτηριάζει τα γεγονότα… του σήμερα.
Οι επιφυλάξεις μας για την ανταπόκριση του κοινού διαλύθηκαν στα πρώτα δευτερόλεπτα, όταν το χειροκρότημα… το κούνημα του κεφαλιού που έλεγε “πόσο σωστά τα λες…” και τα “μπράβο” γέμισαν την υπέροχη ατμόσφαιρα…
Συνεχίζουμε λοιπόν το ταξίδι του Α΄ θερινού φεστιβάλ ερασιτεχνικών θιάσων παραμένοντας στην κλασική εποχή με τον “Πλούτο” του Αριστοφάνη, περισσότερο παρά ποτέ επίκαιρο, την Τετάρτη στις 27 Ιούλιου στο Πάρκο Ηρώων στην Ιερισσό.
Ξέρουμε ότι θα είστε όλοι εκεί. Γιατί μας αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή και γιατί είστε εσείς που μας δίνετε κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε αυτήν την παράσταση που αρχίσαμε.
Οργάνωση: Πολιτιστικός σύλλογος Ιερισσού “Κλειγένης”

Δεν υπάρχουν σχόλια: