ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Δήμαρχος ή γκάκστερ;

Το έγγραφο της Περιφέρειας προς τον Δήμο

Το έγγραφο του κ. Πάχτα προς την Περιφέρεια



Η ηθική συγκρότηση του κ. Πάχτα είναι γνωστή στο Πανελλήνιο από την εποχή της υφυπουργίας του και του σκανδάλου για το χτίσιμο των κατοικιών στο Πόρτο Καρράς του κ. Στέγγου. Τότε –ανάμεσα στα άλλα απίστευτα- μάθαμε και για μια ασθένεια που λέγεται αποπραγματοποίηση, την οποία έπαθε η γραμματέας του κ. Στέγγου.
Το πανελλήνιο έκτοτε τον ξέχασε τον κ. Πάχτα (είμαστε ως γνωστόν και λωτοφάγοι) γιατί είχαμε εν τω μεταξύ –και τι δεν είχαμε- πολλούς πολιτικούς να τον συναγωνίζονται σε επιδόσεις, για να φτάσουμε σήμερα ως χώρα εδώ που φτάσαμε, ή καλύτερα εδώ που μας οδήγησαν οι πολιτικοί αυτής της ηθικής υπόστασης και οι πολιτικές τους.
Εμείς όμως εδώ, οι ιθαγενείς του Δήμου Αριστοτέλη, που «είχαμε την τύχη» να τον έχουμε και δήμαρχο, και οι λοιποί Χαλκιδικιώτες, συνεχίζουμε «να τον χαιρόμαστε» και να διαπιστώνουμε την αμείωτη ακεραιότητα –για την ηθική του συγκρότηση μιλάμε πάντα- σε κάθε του ενέργεια: Το ψέμα και η υποκρισία, η εξαπάτηση.
Σε παλαιότερη ανάρτησή μας με τίτλο: "Τύφλα να ‘χει το Σκάνδαλο Βατοπεδίου" (βλέπε εδώ)
, μιλήσαμε για την λαθραία και παράνομη αλλαγή του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) του πρώην Δήμου Παναγίας, ώστε να καλύπτεται η μεταλλευτική εξόρυξη στο δάσος των Σκουριών.
Σήμερα σας αποκαλύπτουμε τα δύο έγγραφα που ήρθαν σε γνώση μας και από όπου φαίνεται η παράνομη και ανήθικη ενέργεια του κ. Πάχτα, να αποκρύψει το έγγραφο της Περιφέρειας από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου και να απαντήσει μόνος του (πάλι εν κρυπτώ) για λογαριασμό του Δημοτικού Συμβουλίου. Ταχτικές κόζα νόστρα.
Πρέπει όμως δυστυχώς να αναφερθούμε εδώ και στην ανεπάρκεια (;) της αντιπολίτευσης –σύμπασας της αντιπολίτευσης- να παίξει τον ρόλο της, να αναδείξει αυτό το μεγάλο σκάνδαλο και την εγκληματική συμπεριφορά του κ. Πάχτα. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου, ήξεραν για τα έγγραφα –οι περισσότεροι τουλάχιστον- και δυστυχώς σιώπησαν.
Δύο τινά συμβαίνουν: ή δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται, οπότε υπάρχει πρόβλημα με την παρουσία τους εκεί, ή αν καταλαβαίνουν και δεν μιλάνε, τότε το πρόβλημα είναι διπλό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η Αντιπολίτευση δεν παρέπεμψε τον Πάχτα για πράβαση καθήκοντος;Για αντιποίηση αλλης αρχής- δημοτικό συμβούλιο-;

Ανώνυμος είπε...

Ενι για ντου γαδαρου καβαλα