ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Προφυλακιστέος κρίνεται ο ηγούμενος Εφραίμ με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών



Από το in.gr
Αθήνα
Προφυλακιστέος κρίνεται, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ, εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση της ανταλλαγής ακινήτων της Μονής με το ελληνικό δημόσιο.
Μετά από διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα κατά την ολοκλήρωση της απολογίας του πριν λίγες ημέρες για το θέμα της προφυλάκισης, το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε με βούλευμά του να ταχθεί υπέρ της ανακριτικής άποψης που ζητούσε να οδηγηθεί στη φυλακή.
Ο εισαγγελέας Παναγιώτης Ματζούνης ήταν αυτός, μετά την απολογία του ηγούμενου, που έκρινε ότι στον κατηγορούμενο πρέπει να επιβληθούν, αντί της προφυλάκισης, περιοριστικοί όροι (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα) καθώς και χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ.
Το Συμβούλιο, ενώπιον του οποίου εμφανίστηκε την Πέμπτη ο ηγούμενος, τάχθηκε τελικά υπέρ της γνώμης της ανακρίτριας, Ειρήνης Καλού, και έτσι ο ηγούμενος πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.

12 σχόλια:

nikos είπε...

και αναρωτιόμουν μαζί με τους φίλους μου ...ο εισαγγελέας Πολύγυρου πότε πρόκειται να καλέσει σε απολογία και ανάκριση τον Αρ.Παχτουλη (κοινώς κλεφτρόνι της Χαλκιδικής ) .. πάλι μάταια περιμένω .. τόσα έγγραφα από Ε.Ε. ντιπ ..ΤΥΠΩΤΆ... όλα Νόμιμα .. είναι όμως Συνταγματικά δίκαια η παραχώρηση τον 300.000 στρεμμάτων το 2004 σε ξένους ... τότε που δεν υπήρχε το μνημόνιο .. εδώ σε θέλω Γιαλατσακο !!!

nikos είπε...

τους 3700 Νόμους του ξέρεις αριστα ..τα 120 άρθρα του Συντάγματος που έδωσες όρκο και διορίστηκες δημόσιος λειτουργός ΟΧΙ!!! .. μπράβο σου !!

nikos είπε...

η Ειρήνη Καλού δεν είναι διορισμένη από τον ΓΑΠ ..τι φοβάται και έστειλε στο σαλέ τον ηγούμενο ..τι συμφέροντα "εξυπηρετεί" με την πράξει αυτοί .. αναρωτιέστε αλλά και εγώ ..στην επόμενο σχόλιο ....η συνέχεια

nikos είπε...

http://roides.wordpress.com/2011/12/23/23dec11c/

nikos είπε...

Ἀλέξανδρος Παπαδιαμάντης - Στὸ Χριστὸ στὸ Κάστρο
http://users.uoa.gr/~nektar/arts/tributes/alexandros_papadiamantis/sto_xristo_sto_kastro.htm

nikos είπε...

μέχρι πότε ο κομματικός εξαναγκασμός και υποχρέωσης της κάθε....” μανταμ ” Ειρήνη Καλού ..θα αμαυρώνει και ξεφτιλίζει της ηθικές αξίες του λαού μας …το λέμε και κατάπτωση του πολιτισμού μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Βλαχόπουλε πες αλεύρι, ο Εφραίμ σε γυρεύει.

nikos είπε...

Φυρί φυρί, να κάνουν ήρωα τον Εφραίμ, πάνε.
Αλλά γιατί το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, στου οποίου την δικαιοδοσία βρίσκεται το Αγιον Ορος, δεν έχει μιλήσει καθόλου; Εστω και με διαρροές;
Δεν διερωτάται επίσης, κανείς γιατί η "κωλοτούμπα" Καρατζαφέρη, που ενώ το 2008 ήθελε Εφραίμ-Αρσένιο στη φυλακή, τώρα καταγγέλει την προφυλάκιση

nikos είπε...

η προφυλάκιση Εφραίμ κερκόπορτα για μαζικές προφυλακίσεις για κάτι που δεν έχει διαπραχθεί μεν, αλλά θεωρείται ικανό να διαπραχθεί (βάσει της νομολογίας των πιθανοτήτων…)

nikos είπε...

http://allenaki.wordpress.com/2011/12/27/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BC-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC/

nikos είπε...

Σιατίστης Παύλος:Πρέπει να είμαστε ευνουχισμένοι για να τους ανεχόμεθα, πρέπει να είμαστε ευνουχισμένοι για να τους φοβόμαστε, πρέπει να είμαστε μαζοχιστές για να τους ακούμε, πρέπει να είμαστε ηλίθιοι για να περιμένουμε κάτι καλό από αυτούς.
http://olympia.gr/2011/12/28/%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%82%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CF%85/

nikos είπε...

Γέρων Εφραίμ Βατοπεδινός:"Έρχεται μεγάλη πείνα"!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ursIQqNOmqw