ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ο ηθικός αυτουργός της καταστροφής της Χαλκιδικής Χρήστος Πάχτας


Ο μεγαλύτερος υποκριτής, ο κατάπτυστος εντολοδόχος, αμειβόμενος από τα γνωστά του φιλαράκια (Στέγγος, Μπόμπολας) ο γνωστός σε όλους μας Χρήστος Πάχτας (μάλλον το αρΠάχτας του πηγαίνει καλύτερα), έχει το θράσος και βγαίνει στα κανάλια για να ζητήσει να σταματήσει ο κόσμος της βορείου Χαλκιδικής τον ανταρτοπόλεμο που έχει πλέον ξεκινήσει.
Τι λες βρε Μπουμπούκο; Πας καλά; Ζήτησες εσύ από την αστυνομία να στείλει σήμερα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να προστατεύσει αυτούς που προχθές σπάσανε και δείρανε συγχωριανούς τους. Την ίδια ευαισθησία γιατί δεν έδειξες και προχθές;
Χρηστάκη, για να τελειώνει το παραμύθι. Είσαι ανεπιθύμητος γιατί ξεπούλησες την περιοχή σου και την οδήγησες σε εμφύλιο πόλεμο. Εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός μαζί με την μαριονέτα τον Μοσχόπουλο και το γνωρίζεις πολύ καλά. Η περιοχή δεν σε εξέλεξε όπως λες για να κάνεις τα μεταλλεία. Αν θυμάσαι καλά στους Αρναιώτες το παραμύθι που πούλησες ήταν για να ξαναφέρεις τον Δήμο πίσω και μόνο γιαυτό σε ψήφισαν. Είσαι μειοψηφία όπως το κόμμα που υπηρέτησες για ατελείωτα χρόνια. Δεν πειράζει όμως Χρηστάκη, όλα εδώ πληρώνονται. Θα ρθει η ώρα που θα δεις και συ τα σίδερα της φυλακής, που είναι για τους λεβέντες (τώρα πόσο λεβέντης είσαι θα το δείξει η ιστορία).

Από http://enpoarneas.blogspot.com/2012/03/blog-post_2386.html

3 σχόλια:

nikos είπε...

φυσικός αυτουργός!!!! ..το τι είναι ηθικός το "παιδί" δεν ξέρει, δεν διάβασε ποτέ Αριστοτέλη.

Ανώνυμος είπε...

ποιος τον ψηφιζε τοσα χρονια τον αρπαχτρα ρε πατριωτες ?

Ανώνυμος είπε...

Αρνιώτες ξυπνάτε. Αν νομίζετε πως εσείς θα μείνετε έξω απ' την καταστροφή είστε μακρυά νυχτωμένοι και γενικά δεν φαίνεστε για τέτοιοι. Μετά τις Σκουριές θα ακολουθήσουν οι περιοχές που είναι στην αυλή σας και τότε κανείς δεν θα σας υπερασπίζεται γιατί κι εσείς τώρα αλλού σφυρίζετε. Ο Πάχτας σας, αντι να σας σώσει θα σα καταστρέψει. Αντισταθείτε όσο είναι καιρός. Κούνια που σας κούναγε.