ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προσθέτουν το δικό τους ΟΧΙ στην μεταλλουργία χρυσού

Ακόμα ένα πολιτικό κόμμα προστίθεται σ'αυτούς που αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό την "χρυσοφόρα επένδυση" στον τόπο μας. Η διατύπωση δε που χρησιμοποίησε δεν αφήνει περιθώρια άλλης ερμηνείας πέρα από την αντίθεση.
Ο αρχηγός των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" αναφέρθηκε στην επένδυση εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική και σημείωσε: «Όχι στην καταστροφή του περιβάλλοντος. Μόνο οι επιχειρήσεις που θα διασφαλίσουν τους περιβαλλοντολογικούς όρους θα πάρουν άδεια. Εδώ είναι Ελλάδα! Δεν είμαστε Γκάνα να σκορπίζουμε καρκίνο στους εργαζόμενους και τους πολίτες».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η δική σας ερμηνεία. Το συνηθίζετε άλλωστε. Ο κ. Καμμένος μίλησε γενικά και όχι συγκεκριμένα για τη Χαλκιδική. Ακόμη και αν το εξειδεικεύσουμε, η συγκεκριμένη επένδυση πληρεί όλες τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές. Συνεπώς άστοχη και άκυρη η ερμηνεία σας. Γιατί είστε τόσο προκατειλημμένος, δογματικός και αφοριστικός; Δεν ταιριάζει με το προφιλ, που θέλετε να περάσετε στον κόσμο της Ιερισσού. Τι κρύβετε από πίσω σας;

Ανώνυμος είπε...

Πίσω του βρίσκεται και όχι κρυμμένοι,η πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής και κάθε νοήμων άνθρωπος που αντιλαμβάνεται τί ακριβώς είναι αυτή η επένδυση, τί σημαίνει για τους επενδυτές και τί για τους "ιθαγενείς"

ΙΕΡΙΣΣΟΣ είπε...

Ρε ανώνυμε (5 Ιουνίου 1.44 μμ)
1) Αν ο Καμμένος δεν ήθελε να σταθεί απέναντι στην μεταλλουργία χρυσού, γιατί να κάνει αυτές τις δηλώσεις στην Χαλκιδική και όχι στην Καρδίτσα, ας πούμε.
2) Το τι προδιαγραφές τηρεί η ΜΠΕ το λένε οι ανεξάρτητοι επιστήμονες και όχι οι πληρωμένοι της εταιρείας.
3) Την προκατάληψη και όλα τα υπόλοιπα στα επιστρέφω. Εμείς αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας και έχουμε ονοματεπώνυμα. Αυτό είναι και το μόνο προφίλ που μας ενδιαφέρει να έχουμε. Είμαστε πάρα πολλοί και δεν είμαστε ανώνυμοι. Εκεί στην ανωνυμία την δική σας να ψάξεις τα συμφέροντα, τα μικρά (για το μεροκάμματο) και τα μεγάλα (των εργολάβων, των εργατοπατέρων, και των "επιστημόνων"). Από την δική σας πλευρά είναι το χρήμα.

Ανώνυμος είπε...

Ο τρόπος που απαντάτε "κύριε" είναι δηλωτικός της δεινής ψυχολογικής κατάστασης, που έχετε βρεθεί. Όλα σας τα δήθεν επιχειρήματα, έχουν καταρρεύσει και όλοι μας έχουμε καταλάβει πόσο ύπουλοι και ραδιούργοι είστε. Από το κυάνιο, μας πήγατε στις όξινες απορροές και από εκεί στην απώλεια των νερών. Τελείωσαν αυτά και τώρα το θέμα σας είναι η μεταβίβαση των μεταλλείων. Σωστά έπρεπε να είχαν μεταβιβαστεί στους φίλους σας.

Οι μέρες που έρχονται κύριε "επώνυμε", είναι πολύ δύσκολες για όλους μας, μα για εσάς περισσότερο. Πλησιάζει η μέρα που θα τα συζητήσουμε όλα τα θέματα από κοντα.