ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Φυλάξτε τις, θα τις χρειαστείτε για να κατέβετε οσονούπω από το Δημαρχείο.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αριστοτέλη μετά την καταστροφή που έγινε στις σκάλες της παραλίας, παρά τα υπέρογκα δημοτικά τέλη που επέβαλε από το 2012 προφασίζεται ότι δεν έχει χρήματα να τις αντικαταστήσει.
Πιστή στην τακτική της να θεωρεί τον Δήμο παράρτημα της Ελληνικός χρυσός, «ανέθεσε» στην εταιρεία να μας «δωρίσει» τις νέες σκάλες προκαλώντας για άλλη μία φορά την κοινωνία της Ιερισσού η οποία με λόγια αλλά και με πράξεις (ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ) διαμήνυσε επανειλημμένα ότι δεν δέχεται χάντρες και καθρεφτάκια από την καναδική εταιρεία Eldorado που σχεδιάζει μια τεράστιας έκτασης μεταλλευτική δραστηριότητα (εξόρυξη κυρίως χρυσού) στον Κάκαβο, που θα καταστρέψει τον υδροφόρο ορίζοντα, το δάσος, τον αέρα, τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες, και θα αφήσει πίσω λίμνες τοξικών αποβλήτων.
Το δόλωμα για όλα αυτά θα είναι κάποιες θέσεις εργασίας ορισμένου χρόνου και τα δωράκια στις τοπικές κοινωνίες για να μας ξεγελάσουν.
Για άλλη μία φορά διαδηλώνουμε ότι δεν δεχόμαστε συμπεριφορές που υποτιμούν την νοημοσύνη μας, προσβάλουν την αξιοπρέπειά μας και μας υποβιβάζουν στο επίπεδο ιθαγενών της εποχής της αποικιοκρατίας.

ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΩΡΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ !

Συντονιστικό Συλλόγων και Φορέων Δήμου Σταγίρων-Ακάνθου

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι της Ιερισσού. Μην βλαστημείτε. Κατανοώ ότι ο Πάχτας σας έκατσε στο στομάχι και δεν μπορείτε να το χωνέψετε, αλλά είναι αιρετός σε καθεστώς δημοκρατίας. Κάνετε λίγο υπομονή, χωρίς ακρότητες, μέχρι τις επόμενες εκλογές και βλέπουμε. Ο Θεός είναι μεγάλος και εσείς πολύ κοντά του, στο Άγιον Όρος.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ από την Ιερισσό δεν είμαι,αλλά θα σου απαντήσω φίλτατε ότι τις ακρότητες τις κάνει ο κύριος Δήμαρχος και τα αντιδημαρχάκια του!
Πόσους βόλεψε ο αντιδήμαρχος από Παλαιοχώρι σήμερα;

nikos είπε...

omniaTV.com @omnia_tv

RT @antigoldgreece: #antigoldgr Από το περασμένο ΣΚ η ΕΛΛ. ΧΡΥΣΟΣ υλοτομεί παράνομα στο δάσος των Σκουριών. Θα έχουμε εξελίξεις.
και την μπαμπεσιά τους δεν την κρύβουν οι θρασύδειλοι


http://politesaristoteli.blogspot.gr/2012/06/blog-post_28.html

nikos είπε...

Μπράβο τους ,όπως λένε στα γαϊδουριά που βγήκαν από την λάσπη..

nikos είπε...

μεγάλη Νικη -Σ.Ε. άμεση αναστολή λειτουργίας "Ελληνικός Χρυσός"

nikos είπε...

η ξύλευση του Δάσους τον Σκουριών είναι αυθαίρετη..που είναι ο Δασάρχης Αρναίας , Δήμαρχος Αρναίας !!

nikos είπε...

.....Σύντομα θα ακολουθήσει ανάρτηση-σχόλιο των Πολιτων του Δήμου Αριστοτέλη, επί της προσωρινής διαταγής του προέδρου του 5ου τμήματος του Στε....
http://politesaristoteli.blogspot.gr/2012/06/blog-post_29.html....