ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

Μια αξιόλογη προσπάθεια στον Στανό

Πολιτιστικός Σύλλογος Στανού
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο υπερκαταναλωτισμός των τελευταίων ετών με αποτέλεσμα την κατασπατάληση των πόρων του πλανήτη και την υποβάθμισή του σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση μάς αναγκάζουν να αναθεωρήσουμε τον τρόπο ζωής που είχαμε υιοθετήσει μέχρι τώρα.
Συλλογικότητες σε όλη την Ελλάδα, αμφισβητώντας τα καταναλωτικά -αναπτυξιακά πρότυπα της κοινωνίας, αναλαμβάνουν δράσεις με απώτερο στόχο την αλληλεγγύη και την προώθηση οικολογικής και οικονομικής συνείδησης. Μία από τις πιο διαδομένες δράσεις είναι τα χαριστικά – ανταλλακτικά παζάρια.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος θέλοντας να συμβάλει στην κατεύθυνση αυτή διοργανώνει το Σάββατο 21 Ιουλίου από τις 05.00 το απόγευμα στην πλατεία του χωριού ανταλλακτικό-χαριστικό παζάρι.
Προσφέρουμε ότι δεν χρειαζόμαστε και παίρνουμε κάτι αν μας χρειάζεται, χωρίς χρήματα.
Προσοχή! Το παζάρι δεν έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η επαναχρησιμοποίηση αντικειμένων δεν είναι ντροπή ή μειονέκτημα, είναι ένας νέος τρόπος επιβίωσης, μια καινούρια φιλοσοφία όχι μόνο για τον τρόπο κατανάλωσης αλλά και για τον τρόπο ζωής.
Μπορείτε να φέρετε: Βιβλία, περιοδικά, CD, DVD, επιτραπέζια, διακοσμητικά, αφίσες, αξεσουάρ (τσάντες, φουλάρια, γάντια, ζώνες, καπέλα κλπ.), κοσμήματα (κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια, κλπ.), είδη σπιτιού, εργαλεία, ρούχα και γενικά αντικείμενα τα οποία εσείς δεν χρησιμοποιείτε πια και νομίζετε ότι μπορεί να χρειάζονται σε κάποιον άλλο.

Παράλληλα με το παζάρι ζωγραφική για τα παιδιά.

Πληροφορίες: 6982 151 827   6939 20 85 85

ΤΟ Δ.Σ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://somporo.blogspot.gr/2012/07/global-vibe-25.html


Global Vibe και Κακό Συναπάντημα το Σάββατο 25 Αυγούστου στον Στανό Χαλκιδικής

Global Vibe (live) και Κακό Συναπάντημα (live) Σάββατο 25 Αυγούστου στον Στανό Χαλκιδικής στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων!!

Σύντομα οι επίσημες
ανακοινώσεις , το αφισάκι , το δελτίο τύπου και τα σχετικά..