ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ακάνθιος Τέττιξ: Δελτίο Τύπου

Σαλπάρουμε!
2o θερινό φεστιβάλ ερασιτεχνικών θιάσων «Ακάνθιος Τέττιξ»
Ιερισσός

Το θεατρικό ταξίδι του 2ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών θιάσων είναι πλέον γεγονός.
Με καράβι τον «Ακάνθιο Τέττιξ» αρμενίζουμε στα καταγάλανα νερά του θεάτρου.
Κάθε λιμάνι και κάτι διαφορετικό…
Κάθε λιμάνι και μια ιστορία…
Απόσπασμα από το ημερολόγιο πλοίου.

Σάββατο 07/07/2012.
Ώρα 9:00 Ο καιρός καλός, ο ουρανός έναστρος και τα φώτα από το λιμάνι του Ληνού μας καλούν να αράξουμε εκεί.
Ώρα 9:30 «Κλέψε λιγότερο» του Dario Fo. Μια παράσταση υπέροχη με καταπληκτικές ερμηνείες και το πλήρωμα έχει ενθουσιαστεί. Θέλει να παραμείνουμε στο λιμάνι κι άλλο. Με δυσκολία πείθετε να ανέβει στο πλοίο. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε το ταξίδι…..


Κυριακή 08/07/2012
 
Ώρα 8:45 ο Φάρος των Μουδανιών αναβοσβήνει μπροστά μας. Είναι σαν να μας κλείνει το μάτι. Σαν να μας λένε 11 σειρήνες «ελάτε… αράξτε εδώ…». Η επιθυμία του πληρώματος να πιάσουμε στο συγκεκριμένο λιμάνι είναι έντονη.
Ώρα 9:30 Με το που πατήσαμε το πόδι μας στη στεριά… «Άρχισαν τα όργανα» και φυσικά ήταν πολύ δύσκολο να πεισθεί το πλήρωμα να επιστρέψει στο καράβι. Δικαιολογημένα μια κι αυτό που ζούσαμε όλοι μας ήταν μοναδικό. Γέλιο… έξυπνες ατάκες και ερμηνείες επιπέδου. Έχουμε όμως μακρύ ταξίδι ακόμη μπροστά μας… το ταξίδι συνεχίζετε…
Την Κυριακή, 15 Ιουλίου, ώρα 9 μ.μ. σας περιμένουμε στην παράσταση «Μασχαρευτά και τσακευτά» από την Θεατρική ομάδα του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας – Συκεών στο πάρκο ηρώων στην Ιερισσό Χαλκιδικής.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.akanthios-tettix.gr/





Δεν υπάρχουν σχόλια: